Hvis uheldet skulle være ude!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Medicin From sponsor to subjekt Set fra en studynurse’ perspektiv Birgitte Scheldt.
Advertisements

Vinterbaderåd.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
At Dividere.
Praktiske øvelser Din krops sundhed.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
En kort præsentation af havnebyprojektet. For at landbrugsvarer kan transporteres via skinnenettet, er der afsat et lille spor med en enkelt bygning. Hele.
Afslutninger er et forsømt område i dansk fodbold!!!!!
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Hej hund
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Vejret Vandet i luften.
SIKKER OPBEVARING AF GØDNINGSSTOFFER, DER INDEHOLDER AMMONIUMNITRAT (AN) Der er ingen risiko ved at håndtere gødningsstoffer med ammoniumnitrat, når de.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Dels blær´, dels præcisering af opgaven
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Tavshedspligt.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Du trækker vejret med dine lunger
Quiz i navigationslys Hvad ser du her? 1. Fiskeskib 2.
Ja - tilværelsen er sgu sommetider besværlig!!!!!!! Man kommer træt og sulten hjem, efter en lang og hård arbejdsdag. Man håber inderligt, at ens arbejdsløse.
Hjertestop Formål: I tilfælde af respirations- eller hjertestop på DKC skal sygeplejersken kunne påbegynde hjertestopbehandling DKC 2002.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Første hjælps kursus 12 timer Lektion 1 til 4.
Sådan energitjekkes indeklimaet
2.1 · Krebsdyrs ydre Hos tibenede krebsdyr har kroppen 5 par kropsben/fødder, hvoraf et eller flere par kan være omdannet og bære klosakse. Halen har 5.
SEMINAR I FISKERIETS SERVICEFAG HVAD SKAL DER TIL FOR AT SÆLGE MERE OG DYRERE FISK?
Praktik lektion, 1 Svømmefærdigheder Makkersystem ABC-udstyr
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Mit medieprodukt er en plakat til en miljømesse..
God ledelse og god bestyrelseskultur Ledelse og samarbejde Temamøde BL´s 6.kreds Den 11.November 2014.
God Morgen.. (Klik med musen et tilfældigt sted på siden...)
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
1 Velkommen til Førstehjælp ved hjertestop. 2 Information til instruktøren Denne præsentation er tilpasset uddannelsesplanen Førstehjælp ved hjertestop,
533 – Når du ser en dråbe glimte 1, S1
En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?
Vores største generelle forhåbning: I dag: En slags “høring” (og ikke afstemning). Hvis opbakning, da basis for en ekstraordinær generalforsamling herom…
Efter dette kursus skal du kunne demonstrere:
Opstramning af reglerne for udlevering af HØ pr
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Vintertjeneste på fortove
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Styrmandens ansvar og opgaver
Hjerte-Lunge-Redning
Førstehjælp ved hjertestop
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Hemmeligheden bag arvelighed
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Risikovurdering af forflytning
Skulderartroskopi Kikkertoperation i skulderen
Nu Jesus kommer gående på vandet
Future Vejle inspiration
Førstehjælp Ved uheld på vandet.
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Hyppige skader hos babyer og småbørn
Præsentationens transcript:

Hvis uheldet skulle være ude!   Klubben har købt et stk. SPINEBOARD (se foto). BOARDET kan bruges i det tilfælde, at en forulykket skal reddes op af vandet. BOARDET er oprindelig beregnet til at transportere personer med brud på ryg og nakke, men anbefales også som hjælpemiddel til at bære en hjælpeløs og uhåndterlig person op ad trapper o.l. Hvis du ser, der er brug for hjælp til en person i vandet gør da følgende: 1.       Tilkald hjælp fra andre badende og sørg for at der bliver ringet 1 1 2, og en indgangsdør bliver åbnet. 2.       Hent SPINEBOARDET (dets endelige placering vil være i herreomklædningen lige inden for døren til dameomklædningen). 3.       Placer BOARDET under den forulykkede med de to gjorde i hovedenden (SPINEBOARDET flyder let på vandet og hjælper til med at holde personen oppe). 4.       Spænd de to gjorde på siden om personens brystkasse under armene, således at personen kan hænge i gjordene, når SPINEBOARDET slæbes op ad trappen. 5.       Slæb / træk SPINEBOARD med personen op ad trappen (brug håndtagene og de to gjorde i hovedenden hertil). 6.       Er du alene, så sørg blot for at slæbe SPINEBOARDET så langt op på trappen, at personens hoved er over vandet, og vent til hjælp når frem. 7. Ved hjertestop kan hjertemassage evt. påbegyndes allerede på trappen til hjælp når frem. I en periode vil BOARDET være placeret en uge ad gangen på hhv. herre- og damesiden, således at I medlemmer- med BOARDET foran jer- kan tænke igennem, hvordan I ville gribe sagen an, hvis uheldet skulle være ude! TAG GERNE BOARDET MED I VANDET OG FÅ EN FORNERMMELSE AF, HVORDAN DET FLYDER, OG HVORDAN DET PLACERES UNDER EN PERSON (efter en tur i vandet vil BOARDET gerne med dig under bruseren for at få saltvandet skyllet af ). Tvivlsspørgsmål kan evt. stilles til bestyrelsesmedlem - Stig Tønder 2042 2108 Mvh Bestyrelsen. 16/7 2016