I det efterfølgende vil vi prøve at opnå forbindelse til de knapper som er på boardet. Opgaven er at vi ved at trykke på knapperne kan få lyset til at.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Animation af tekst og pile
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
Uddannelse, marts 2007 Søren Vallø Business Development Manager.
1 Bestanddele i en Windows form-løsning GUI kontroller (eng.: controls) & komponenter (eng.: components) Almindelige egenskaber, metoder & hændelser for.
Vejledning til oprettelse af CV
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
Overskrift her Tilføj presentations titel i Sidehoved / sidefod. Vis > Sidehoved / sidefod Underoverskrift her Quickguide: Viderestilling på SP-portalen.
Intro Siden sidst: evaluering på opgaver og virtuel kursus.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Længste plateau En klassisk problemstilling (Gries, 1981) - og her i Java!!! Denne opgave drejer sig om at bestemme længden af det længste plateau i en.
Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch.
1 Processer. 2 fork int fork(); Danner en ny proces med samme indhold som forældre processen. I begge processer er programtælleren placeret lige efter.
Miniguide Avaya Omstilling af kald Omstil igangværende samtale: Tryk ”omstil” Tast ønsket nummer Stil samtale igennem Ved ubesvaret eller optaget.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Variable og arrays Webintegrator HF1 PHP Object orienteret.
UProcessorens hardware Architecture Kernen i en processor er ALUen. Det er den som kan udfører simple regne operationer. De tal den arbejdermed.
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
PHP Intro Webintegrator PHP. PHP Baggrund PHP er et server-side programmeringssprog anvendt til udvikling af dynamiske webapplikationer og websteder.
Quiz Uge 2 – torsdag. Hvorfor har vi clicker quizzer? Formålet med quizzerne er –at afveksle undervisningsformen – så I ikke falder i søvn –at tvinge.
Sådan programmerer du arduino via Atmel Studio Af Orla Utoft Sørensen Mercantec.
VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Port access I det efterfølgende vil vi anvende databladsoplysninger frem for anvende de færdige metoder.
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Inden vi kan gå i gang skal du have installeret Keil uVision Under installationen er det vigtigt at vælge den rigtige hardware. Vi arbeder med følgende.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du.
Microsoft® Office Project 2007-kursus
1587 Server - Blandet miljø Embedded I
ADC (Analog/Digital converter) Bruges til at måle analoge spændinger på kontrollerens inputporte. På dit board sidder en drejeknap under displayet som.
Lav et nyt projekt og tilføj denne gang pakken Graphic LCD.
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
De grundlæggende redskaber
Quiz Uge 2 – mandag.
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
projekt eller lignende
Interrupts. Indtil nu har hastigheden på dine blinkende LEDs været styret af et loop. Som du muligvis også har bemærket afhænger det meget af hvor travlt.
Figurfarver
Workshop for it-supportere i Moodle og PraxisOnline 23. oktober 2015
De grundlæggende redskaber
I det efterfølgende kommer nogle eksempler på C kode som adskiller sig fra det vi normalt anvender i C# Hvis du har behov for hurtigt at afprøve små stumper.
IOT – Elkedel på internettet
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Quiz Uge 2 – mandag.
Quiz Uge 2 – mandag.
Titel for begivenhed Dato for begivenhed Klokkeslæt for begivenhed
Velkommen til PowerPoint
Billede med billedtekstlayout
Roberto Tamburello Vicedirektør Contoso Pharmaceuticals
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
Præsentationens transcript:

I det efterfølgende vil vi prøve at opnå forbindelse til de knapper som er på boardet. Opgaven er at vi ved at trykke på knapperne kan få lyset til at skifte retning.

Opret først et nyt projekt for at afprøve knapperne. Gå derefter i Manage

Tilføj her både Keyboard og LED. Husk Resolve hvis der mangler noget.

Nu vil du under Board Support opdage at der er kommet Keyboard.c til. Vælg Project, Rebuild for også at få en h fil og åben den. I h filen kan du se hvilke metoder Keyboard indeholder. Læg mærke til Keyboard_Initialize og Keyboard_GetKeys som vi skal bruge.

For at kunne anvende Keyboard skal den først inkluderes. Derefter kan vi f.eks. anvende en Key til at tænde den tilhørende LED Bemærk at knapperne har numrene 1,2 og 4. #include "stm32f10x.h" // Device header #include <stdio.h> #include "LED.h" // Keil::Board Support:MCBSTM32C:LED #include "Keyboard.h” /*---------------------------------------------------------------------------- Main function *----------------------------------------------------------------------------*/ int main (void) { int32_t num = 0; //Anvendes til at angive hvilken LED der tændes/slukkes LED_Initialize();//Init LED kommer fra LED.h Keyboard_Initialize(); while (1){ //Kør evigt num = Keyboard_GetKeys(); if (num){ LED_On (num); }

Prøv at indsætte en key i din egen kode, sådan at lyset skifter retning når der trykkes på en knap. Prøv også at implementere joystik og ret koden så man med joystikket kan bestemme hvilken vej lyset løber.