Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du."— Præsentationens transcript:

1 Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker.
Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du prøve selv at nå frem til samme funktionalitet, step by step. Derfor starter vi med at oprette et nyt tomt projekt.

2 Åben uVision og vælg New project.

3 Opret en folder til projektet. Åben folderen og giv projektet et navn.

4 Vælg det rigtige target

5 Vælg LED i boardsupport, check i select box, og klik på Resolve neders til venstre.
Derefter OK

6 Tilføj new Item, vælg C File og giv den et navn

7 Indsæt den viste kode i din nye fil
/* * Name: Blinky_orso1.c * Purpose: LED Flasher for MCBSTM32C * * Dette program er en reduceret udgave af den Blinky som levers af Keil * * */ #include "stm32f10x.h" // Device header #include <stdio.h> #include "LED.h" // Keil::Board Support:MCBSTM32C:LED Main function int main (void) { int32_t num = 0; //Anvendes til at angive hvilken LED der tændes/slukkes int32_t max_num = LED_Num() - 1; //LED_Num kommer fra LED.h og angiver antallet af LEDs int32_t i = 0; //En tæller til vores wait loop num = 0; LED_Initialize();//Init LED kommer fra LED.h while (1){ //Kør evigt LED_On (num);//Tænd LED angivet af num for (i = 0; i < ; i++){} //Vent LED_Off (num); //Sluk LED if (++num > max_num) num = 0; //Increment num og check at den ikke er over max_num }

8 Rebuild all target files
Check for errors i Build output Flash Download Klik derefter på Reset knappen på boardet

9 Dine lysdioder skulle nu gerne blinke som et løbelys.
Prøv selv at ændre i koden så 1. Lyset løber den anden vej. 2. Der kommer en hale så der hele tiden er flere dioder tændt


Download ppt "Nu har du installeret uVision og set at både programmet og boardet virker. Man kan ikke lære at cykle ved at se på andre, så i det efterfølgende skal du."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google