Det skete langt herfra 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Et bestillingsarbejde til en ven.. Af Lat.: Communicare (At gøre fælles).
Advertisements

Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Følgende lille leg består af 4 spørgsmål, der tester dine « professionnelle » kvalifikationer. Spørgsmålene er ikke særligt svære, så prøv at lade være.
Helene (Sofie Kort) Sloth
en dag i indskolingen på Givskud skole
… underviser … Døves Kronologisk Bibelsk Fortællinger Budapest, UNGARN.
Katte.
Globale økosystemer.
Narnias Univers.
Banantesten Test de la banane: Klik for at fortsætte.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Tale- og skriftsprog.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Natur og Teknik i Voel SFO
The Danish Lesson Center for Second Language Studies August 23, 2011 VMS.
UNESCO.
Historien om Ergolet Stifter af Ergolet, Mogens Hjort, var søn af familien Cavalet ( kufferter ). Han blev arving i en alder af ca. 28 år. ØK købte Cavalet.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
En helt vild historie Hårvildt i Danmark.
Klima- og plantebælter
FKN struktur Generalsekretær InternationalKommunikationNational Sekretariat Styrelse Core Group Råd.
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
1999 © TRÆNGER DU TIL FERIE ? TRÆNGER DU TIL FERIE ? - og er du til mere end bare at ligge på stranden eller sidde i hotelbaren ? - og er du til mere.
i det senmoderne Danmark med fokus på kristendom.
Spørgsmålene er ikke særligt svære, så prøv at lade være med at snyde dig igennem.
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Samarbejdet med andre fag
2 – 3 – 4 ORD Alle kan lære….at læse.
Evolutionsteorien En teori om, hvordan livet udvikler sig. For at forstå den skal man lære følgende begreber: Fødselsoverskud: Der fødes flere unger end.
Quiz om ”Bibelen for børn” del 1
SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
I PRAKTIK HOS SEX & S AMFUND. H VAD ER S EX & S AMFUND ? NGO Eksisteret siden 1956 Forening for Familie Planlægning Vision: I Sex & Samfund arbejder man.
1. Turen går til Afrika - Ellen og Lucas 2. Løverne - Katinka og Astrid 3. I løvegrotten - Pelle og Arlem 4. Slangen og giraffen - Ida og Julie 5. Strudsen.
De drillende abeunger.
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
Slægtskabelser - relationer mellem børn i pleje, forældre, og plejeforældre Ph.d. Afhandling finansieret af ‘RUC’, ‘Metropol’ og ‘Børn & Familier’
Matt. 25:14-30 Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter,
MacLaren 540C Coupé vs. Vandrefalken Hvem er hurtigst?
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Josef og hans brødre - I forbindelse med projektet Søskendejalousi.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Sandt eller falsk En kanin kan ikke overleve uden gulerødder. Den skal spise gulerødder HVER dag. FALSK En kanin skal have meget forskelligt mad og kan.
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
Hvordan dyrene skabte mennesket Poul Stentebjerg, Naturama Svendborg.
Cesilie, Mia, Emilie, Anna Marie og Patrick
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
456 – Nærmere, Gud, til dig, nærmere dig, 1, S1
Grisen og den fortabte søn
Året er Vi befinder os i Ribe
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Fordøjelseskanalen Ved forskellige dyr
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Fordøjelseskanalen Enmavede.
Hvordan bliver en 20’er til en kylling?
Glade jul, dejlige jul Tekst: B.S.Ingemann Melodi: Franz Gruber
Palme og pyramide test (ord)
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Barnets læring og trivsel Kulturelle udtryksformer og værdier
Jeg sad ved vejen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Fordøjelseskanalen Enmavede.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
PAPIR???.
Følgende lille leg består af 4 spørgsmål, der tester dine « professionnelle » kvalifikationer. Spørgsmålene er ikke særligt svære, så prøv at lade være.
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Præsentationens transcript:

Det skete langt herfra 1, S1 Det skete langt herfra på Herrens bud en dag at Noa og hans sønner byggede en ark. Så blev familien frelst, og dyrene blev frelst da Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra 1, S1

Det skete langt herfra 2, S2 Og løven fra Afrika og tig’ren fra Indien og bøflen fra Amerika og mange fler’. Du kan sige hvad du vil, men sådan gik det til da Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra 2, S2

Det skete langt herfra 3, S3 Det skete langt herfra på Herrens bud en dag at Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra 3, S3

Det skete langt herfra 3, S4 Så blev familien frelst, og dyrene blev frelst da Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra 3, S4

Det skete langt herfra 4, S5 To hvepse skal nu afsted Kaniner skal også med Chimpanser, en buk, en ged Og mange fler’ Giraffer og aber små Kameler med pukler på To bjørne, en hjort, en rå Det skete langt herfra 4, S5

Det skete langt herfra 5, S6 Du kan sige hvad du vil, men sådan gik det til da Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra på Herrens bud en dag at Noa og hans sønner byggede en ark. Det skete langt herfra 5, S6

, S7