Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Nøgler til menighedens vækst
Glem ikke Gud i dit liv! 5 Mos 8,1-20
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Bjergprædikenen – kongens frihedsbrev til dig
”Kaldet til kærlighed”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
At vente på Guds time.
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Forsager vi hykleriet og al dets væsen?. Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde.
»En mand havde to sønner
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Den fortabte søn (tegninger)
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Et rige, hvor Gud er med os Esajas 7-8 Bibelcamping Fårevejle 2015.
Et rige, hvor Kristus besejrer mørket Esajas 9-10 Bibelcamping Fårevejle 2015.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
124 – Julen har englelyd 1, S1 Julen har englelyd, vi med fryd os barnlig på Gud Fader forlader; vi var i nød så længe, dog hørte han vor bøn, han ved,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Komme dit rige iblandt os
Jesus Kristus indvarsler Guds rige her i verden
Pinsedagen kom!. Pinsedagen kom! Ap.G. 2,1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød,
Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte. 1. Sam. 13:14 Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte.
Pilgrimsvandring.
Prædiken Ånd og kød.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
”Tror du på julemanden?”
Julens symboler Matthæus 2
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Det inviterende fællesskab
Gal. 4:4-7 Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at.
Da Israel var i Ægyptens land 1, S1
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Livets Ord April 2018.
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Livets Ord August 2018 “Med evig kærlighed har jeg elsket dig, derfor bevarer jeg min troskab mod dig” (Jer 31, 3)
Hvilken historie var de vise mænd drevet af?
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Jeg sad ved vejen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvilken rolle vil du spille i Guds historie?
’Jeg er Herren, Den eneste Gud.’
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Guds rige - En Guds riges etik.
Præsentationens transcript:

Hoseas 1:1-3 Herrens ord, som kom til Hoseas, Be'eris søn, dengang Uzzija, Jotam, Akaz og Hizkija var konger i Juda, og dengang Jeroboam, Joashs søn, var konge i Israel. Her begynder Herrens tale ved Hoseas.

Hoseas 1:1-3 Herren sagde til Hoseas: Gå hen og gift dig med en horkvinde og få horebørn, for landet horer sig bort fra Herren. Så giftede han sig med Diblajims datter Gomer, og hun blev gravid og fødte ham en søn.

1. Kong. 21:25-26 Aldrig har der været nogen, der som Akab solgte sig til at gøre, hvad der var ondt i Herrens øjne; det var hans hustru Jezabel, der forførte ham til det. Og helt afskyeligt var det, at han fulgte møgguderne, ganske som de amoritter havde gjort, som Herren havde drevet bort foran israelitterne.

Hoseas 3:1-5 Herren sagde til mig: »Gå igen hen og elsk en kvinde, som er en anden mands elskerinde, og som begår ægteskabsbrud. Sådan elsker Herren israelitterne, skønt de vender sig til andre guder og elsker rosinkager.« Så købte jeg hende for femten sekel sølv og halvanden homer byg. Og jeg sagde til hende: »I lang tid skal du bo hos mig; du må ikke bedrive hor, du må ikke tilhøre nogen mand, og jeg vil heller ikke gå ind til dig.«

Hoseas 3:1-5 For i lang tid skal israelitterne bo uden konge og uden stormand, uden offer og uden stenstøtte, uden efod og husgud. Derefter skal israelitterne vende om og søge Herren, deres Gud, og David, deres konge. Skælvende kommer de til sidst til Herren og til hans gode gaver.

Gal. 4:4-7 Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at vi skulle få barnekår. Og fordi I er børn, har Gud sendt sin søns ånd i vore hjerter, og den råber: Abba, fader! Så er du da ikke længere træl, men barn. Og er du barn, har Gud også gjort dig til arving.

1. Kor. 6:19b-20a I tilhører ikke jer selv, for I blev købt dyrt.

Matt. 9:13 Barmhjertighed ønsker jeg, ikke slagtoffer.

Matt. 9:13 Barmhjertighed ønsker jeg, ikke slagtoffer. Hoseas 6:6 Troskab ønsker jeg, ikke slagtoffer, kundskab om Gud, ikke brændofre.

Jer. 17:9 Hjertet er det mest bedrageriske af alt, det er uhelbredeligt, hvem kan gennemskue det?