Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Med dejlige varme farver
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Merlivs seminar 27. August 2008
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.
Hvor der er fokus på klimaet.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Højskoleforeningen, Vartov 1. april 2014 Jakob Clausager Jensen Konsulent for internationale aktiviteter Efterskoleforeningen.
Hvad vej skal vi?. Unge Med Anden Etnisk Baggrund End Dansk UMAEBED.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
Hannover Messe 2015 Fakta: april Turen inkluderer:
Side 1 Comenius Individuel elevudveksling. Side 2 Program 1.Generelle oplysninger om Comenius individuel elevudveksling 2.Kontaktlærer- mentorordningen.
CSR i øjenhøjde Dansk Erhvervs seminar CSR i Praksis – 3. juni 2015.
:52 1. Hvilket land skal du på udveksling i? Evaluering af Workshop 2015 Navn 1USA 2Canada 3New Zealand 4Storbritannien 5Østrig 6Spanien 7Frankrig.
:54 1. Hvilken dag deltog du/I til afrejsemødet? Evaluering af afrejsemøderne 2015 Navn 1Odense den 16.maj 2Aarhus den 16.maj 3København den.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Galileo Galilei Fysiker..
Kundetilfredshedsanalyse – [måned år] Kundenavn. 2 Overblik.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Indhold Om Dansk ICYE Programmer og projekter Hvad gør jeg nu?
10 ting at tænke på FØR skolen kontakter et reklamebureau Sune Kobberø, informationskonsulent i Efterskoleforeningen
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Dansk ICYE - Volontører fra hele verden på efterskolen.
Forandringskompasset. Program 9:00- 9:15Velkommen og formål med dagen 9:15- 10:00Introduktion til kompassets forandringsfaser + mini øvelse 10:00-10:15Pause.
”Local skills” Praktisk arbejde 3 måneder i Europa HOLLANDIRLANDTYSKLANDNORGE POLEN.
Tilskud til ansattes efteruddannelse i Europa
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Besøg verdens første 7 stjernede hotel.....
Tag på udveksling!.
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Indhold Om Dansk ICYE Programmer og projekter Hvad gør jeg nu?
En fejl af stor betydning...
Tilskud til uddannelsessamarbejde i Norden og Baltikum
Efterskoleforeningens initiativer
Seminar om international mobilitet i EUD Udstationering af elever i udlandet – hvad skal det gøre godt for? Grundfos A/S, Jesper Kvistgaard Hvorfor Hvordan.
Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Familiebriefingen nr. 1
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
SKI Principper for roaming
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
I mine øjne Rasmus Seebach
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Den glade skole på bjerget.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Udrulningsperioden er slut Kommunikation om Aula begynder
Borgermøde.
Præsentationens transcript:

Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?

Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse Hjælper med at give dig muligheden for at komme ud og opleve verdenen Tre spændende rejseprogrammer: o Frivilligt arbejde i et andet land o Oplevelse for livet

Udveksling til hele verden Ophold af 6 til 12 måneders varighed o 6 måneder koster kr o 12 måneder koster kr Prisen inkluderer: o Kost og logi o Lommepenge o Sprogkursus o Minimum to seminarer i værtslandet o Forberedelse- og hjemkomstlejr o Forsikring Du skal rejse i: o Januar o August ”Til alle der overvejer at rejse ud i verden, kan jeg kun anbefale at gøre det! Det er ikke nemt at tage det første skridt, og man kan altid være i tvivl om, hvorvidt man nu gør det rigtige, men oplevelserne er det hele værd! Jeg sidder tilbage i Danmark nu og kigger tilbage på det som den største oplevelse i hele mit liv! Jeg fortryder på ingen måde at jeg tog af sted”. - Katrine i New Zealand

Udveksling i Europa o Ophold af 2 til 12 måneders varighed Opholdet er gratis og inkluderer: o Ud- og hjemrejse o Nødvendige transportomkostninger i værtslandet o Kost, logi og lommepenge o Ansvars- og sygeforsikring o Sprogkursus o Minimum 2 seminarer i værtslandet o Forberedelses- og hjemkomstlejr 3 årlige ansøgningsdeadlines o Februar med tidligst udrejse den 1. maj o April med tidligst udrejse den 1. august o Oktober med tidligst udrejse 1. januar ”Min oplevelse med EVS har været noget, jeg ikke kan beskrive med ord fordi det har været så fantastisk. Jeg vil stærkt anbefale alle til at tage ud på et EVS program fordi det er en god måde at leve og arbejde i et andet land i Europa. Det bedste af det hele er også, at det er GRATIS - så pak din kuffert, sig farvel til din familie og kom ud og oplev en masse!”. - Jakob i England

Udveksling til hele verden Ophold af 1 til 4 måneders varighed o Prisen afhænger af, hvor du rejser hen, hvor længe og hvilket projekt, du vælger o Primært imellem kr – o Ring til sekretariatet for at høre om aktuelle priser og programmer Prisen inkluderer: o Kost og logi o Forberedelse- og hjemkomstlejr o Velkomstlejr i værtsland Du kan rejse når som helst ”Tingene var virkelig anderledes på hospitalet dernede i forhold til hjemme. Der var virkelig ikke særlig meget basisudstryr, så som o2 eller blodtryksmålere. Dette udstyr er altså meget afgørende for at stille forskellige former for diagnoser og for operationer. At se dette gjorde, at vi ikke bare kunne stå og gøre ingenting. Vi begyndte straks at starte en indsamling, og endte med at donere forskelligt basisudstyr inden vi tog hjem”. - Cicilje i Tanzania

Besøg Dansk ICYEs hjemmeside for flere informationerhjemmeside Tage til et informationsmødeinformationsmøde o Mere information om rejseprogrammerne o Rejseberetninger fra tidligere volontører o Ansøgningsprocessen Læse nuværende og tidligere volontørers blogs om deres udvekslingsophold med Dansk ICYEblogs Kontakte sekretariatet o Tlf: o