Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad har DAK-E gang i?. Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Grundlæggende PowerPoint
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
EndNote Web Niels Erik Frederiksen – Statsbiblioteket –
Udlægning af en ny cache
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
SMA Vores nye dagligdag ☺.
Mamut ServiceSuite Opsætning Online arbejdsseddel og Online booking
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
TDNet Overvågning af ny forskning via tidsskrifters indholdsfortegnelser.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Brug DDB CMS -Et kursus for webredaktører Kursusleder: Ewan Andreasen
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Vejledning til oprettelse af CV
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Lave egne visninger - kreditorer
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Open Journal Systems OJS Rollefordelingogworkflow Printudgave finder herher.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
IT for begyndere Modul 9: ”Flere muligheder på internettet” 1.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Skabelon mailopsætning
Titel på begivenhed Præsentation af begivenhed
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Velkommen til PowerPoint
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Open Journal Systems OJS
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Oprydning i SkoleIntra
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform er kun tilgængelig, såfremt du både indtager rollen som forfatter og redaktør

Publiceringsgenvej i OJS Gå ind på siden ’BRUGERSTARTSIDE’ (1) og vælg indgangen ’Forfatter’ (2)

Publiceringsgenvej i OJS Påbegynd den samme proces, som du tager i brug ved almindelig publicering ved at aktivere linket ’KLIK HER’.

Publiceringsgenvej i OJS Sektion vælges, manuskripttjeklisten markeres* og der klikkes på ’Gem og forsæt’. * såfremt den eller flere er tilvalgt i tidsskriftsopsætningen

Publiceringsgenvej i OJS Da du i første omgang er registreret som både forfatter og redaktør indskrives dine persondata i forfatterfeltet. Dette skal nu tilrettes, såfremt du ikke er forfatter til artiklen. Titel og resumé indskrives ligesom øvrige relevante felter udfyldes. Hvis dit tidsskrift anvender flere formularsprog vælges disse i øverste dropdownmenu ud for feltet ’Formularsporg’. Hver sprogflade kræver nyindskrivning i feltet titel og resumé.

Publiceringsgenvej i OJS På den efterfølgende side indsættes den færdigformaterede fil (f.eks. en pdf) via ’Gennemse...’ (1). Klik dernæst på ’Overfør’ (2) og ’Gem og fortsæt’ (3).

Publiceringsgenvej i OJS Herefter tildeles den overførte fil automatisk et specifikt filnavn. Tryk derefter igen på knappen ’Gem og fortsæt’.

Publiceringsgenvej i OJS Med mindre ekstrafiler skal overføres går du videre med et klik på knappen ’Gem og fortsæt’.

Publiceringsgenvej i OJS Her klikkes der så blot på knappen ’Afslut manuskript’. Normalt ville denne side være slutside i forbindelse med forfatterens overførsel af manuskript, men da du også er redaktør, fremkommer der endnu en mulighed (se efterfølgende side).

Publiceringsgenvej i OJS For at blive sendt uden om hele redigeringsprocessen klikker du på linket ’KLIKKE HER’. Herefter kan du gå direkte til publiceringen (se næste side).

Publiceringsgenvej i OJS Du er nu fremme ved den redaktionelle afslutning. Under afsnittet ’Planlægning’ vælger du, i dropdown- menuen, blot den udgave artiklen skal publiceres i (1). Efterfølgende klikkes på knappen ’Post’ (2).

Publiceringsgenvej i OJS Såfremt det valgte nummer, her Nr. 2 (2010), allerede er publiceret, er artiklen nu online tilgængelig og kan nås via topmenuen. Efter at have klikket på knappen ’Post’ fremkommer linket ’INDHOLDSFORTEGNELSE’. Hvis nummeret endnu ikke er publiceret og dette ønskes, aktiveres dette (se næste side).

Publiceringsgenvej i OJS Når man ønsker at udgive en endnu ikke publiceret udgave klikkes på knappen ’Publicér udgave’. Herefter skifter den fra ’Fremtidig udgave’ til ’Aktuel’.

Publiceringsgenvej i OJS Det kan forekomme, at programmet ikke får registreret hvilket filformat, der er uploadet. Hvis det er tilfældet vil der i stedet for PDF (1) stå IKKE-NAVNGIVET. Det ændres blot ved at klikke på linket ’REDIGER’ (2).

Oprettelse af ny udgave

Når du skal have oprettet et nyt nummer, skal du gå ind som redaktør og på startsiden vælge ’Opret udgave’.

Oprettelse af ny udgave Under afsnittet ’Identifikation’ indsættes de relevante oplysninger. Under afsnittet ’Forside’ er der bl.a. mulighed for at indsætte forsidebillede – et slags omslagsbillede. Når informationerne er indlagt klikkes på knappen ’Gem’.

Oprettelse af ny udgave På den fremkomne side vælges linket ’FREMTIDIGE UDGAVER’.

Oprettelse af ny udgave Her er der nu adgang til den nyoprettede udgave. Klik på det markerede link.

Oprettelse af ny udgave Herefter kan nummeret publiceres via knappen ’Publicér udgave’. De fleste vælger nok først denne mulighed, når de planlagte artikler er lagt ind (se ovenfor). Og dog - med online publicering vil flere og flere nok vælge at publicere fortløbende inden alle artikler er forfattet.

SLUT Niels Erik Frederiksen – Statsbiblioteket –