Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer."— Præsentationens transcript:

1 Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer et læringsmiljø, der understøtter elevernes og ansattes trivsel

2 Hvorfor trivselsråd? Medansvar Fælles holdninger Fælles løsninger Fælles værdier Øget samarbejde mellem skole og hjem Mere ro i undervisningen og bedre legesituationer i pauserne

3 Hvad kan man tale om i et trivselsråd? Man bør tale om: Fysiske forhold, sociale spilleregler, børn og voksnes sprog, uro i klassen, mobning, mistrivsel, værdier og sociale arrangementer.

4 Hvad kan man ikke tale om i et trivselsråd? Man bør ikke tale om: Problemer med et enkelt barn drøftes med de pågældende forældre, og lærerens undervisning drøftes heller ikke på møderne.

5 Eksempel på dagsorden Gennemgang af principperne for trivselsrådene. Bordet rundt. Hvad er godt ved at gå i denne klasse, og hvad kan blive bedre? Valg af indsatsområde. Socialt arrangement, hvor vi sætter samarbejde på dagsorden. Om hvad og hvordan orienterer vi de øvrige forældre og klassen?


Download ppt "Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google