Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i."— Præsentationens transcript:

1 SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i jeres egen institutionsgruppe drøfte: •Hvilke tanker sætter præsentationen i gang hos jer omkring jeres egen institution? •Hvad er relevant at anvende hjemme hos jer? •Hvad kan understøtte arbejdet? •Hvilke aktiviteter skal iværksættes, hvis I skal arbejde med kompetencebeskrivelser og -afdækning?

2 SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 I bruger 35 minutter på at drøfte emnet i jeres egen institutionsgruppe. Dernæst mødes i med hver især med repræsentanter fra de andre grupper. I denne gruppe bruger i 15 minutter på at udveksle tanker og få inspiration. Herefter går I tilbage i egen institutionsgruppe og færdiggør jeres drøftelse. Dette bruger I 15 minutter til. Herefter mødes vi i plenum, hvor I redegør for resultaterne af jeres arbejde. Forløb

3 SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Forløb


Download ppt "SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google