Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til KUP-workshop. Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til KUP-workshop. Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til KUP-workshop

2 Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man

3 What’s in it for me…? Lærer De præsenterede modeller er universelle aktivitetsudviklings- modeller. Idrætslærer Præsentationen af modellerne er koblet på ”idrætsludo” og de tanker der ligger bag undervisningsforløb 1

4 Idrætsludo 1)Målet er at flytte sin brik en omgang på spillebrættet og slå den hjem i hus. 2)Man må flytte sin brik når man har udført den opgave der kræves for at flytte sin brik et felt. 3)Alle holdene starter på samme tid. Man skal således ikke vente på at det er ens tur for at få lov til at flytte. 4)Man kan slå hinanden ”hjem” ved at lande på samme felt.

5 Børns leg …er kendetegnet af at opretholde en god energi. Når energien daler justerer og tilpasser de aktiviteten. Det er det samme princip der ligger i aktivitetsudvikling. ”At justere en aktivitet med afsæt i målgruppen, konteksten og det fokus man ønsker at opnå.”

6 1.Mest centrale aktivitetsudviklingsmodel 2.Vigtig for både lærere og elever at have kendskab til. 3.Alle justeringsparametre har indflydelse på hinanden. (relationsmodel)

7 1.Terning 2.Kasteren flytter brik 3.Rum større 4.Slå hinanden hjem 5.På team med diagonalen

8 Evaluering og opsamling

9

10 En aktivitet kan have mange forskellige fokusser. Fokus er forskelligt fra person til person

11 Fælles opsamling Hvad er de 3 vigtigste pointer i tager med fra denne del af kompetenceudviklingen? – Noteres på grønne sedler Hvilke spørgsmål er opstået i løbet af workshoppen eller forud for workshoppen? – Noteres på gule sedler Hver gruppe har i opsamlingen i plenum 1 minut til at fremlægge de 3 vigtigste pointer, i tager med jer.


Download ppt "Velkommen til KUP-workshop. Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google