Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Vis stedet” Udviklingspartnernes - og KMS’ rolle Ved Anne Buch-Larsen,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Vis stedet” Udviklingspartnernes - og KMS’ rolle Ved Anne Buch-Larsen,"— Præsentationens transcript:

1 ”Vis stedet” Udviklingspartnernes - og KMS’ rolle Ved Anne Buch-Larsen, abl@kms.dk

2 KMS’ vision, med ”Vis stedet” KMS’ vision er: At etablere en fælleskomponent, som alle offentlige myndigheder kan bruge som præsentationsgrundlag for egne data. At fælleskomponenten i første omgang etableres på borger.dk og Virk.dk, og at den på sigt anvendes på alle offentlige portaler.

3 Hvem henvender ”Vis stedet” sig til ”Vis stedet” henvender sig til: Statsinstitutioner Regioner Kommuner med de nødvendige rettigheder Det forudsættes, at KMS’ nye finansieringsmodel er på plads.

4 Udviklernes rolle og muligheder KMS håber, at KMS’ Udviklingspartnere vil benytte sig af de mange muligheder, der bliver for at etablere løsninger for myndighederne. KMS håber, at Udviklingspartnerne og myndighederne er interesseret i på sigt at videreudvikle komponenten.

5 Hvad gør vi i KMS nu? KMS vil – hvis der er behov for det - invitere Udviklingspartnerne til dialog om egnede licenstyper, så det sikres, at både Partnernes – og KMS’ interesser tilgodeses, når der vælges licenstyper. Den Digitale Taskforce/Styregruppen for Tværfagligt Samarbejde og KMS vil indgå en Fælleskomponentaftale. KMS arbejder på et udkast. Den Digitale Taskforce og KMS vil afholde en Workshop for Myndighederne. Tage kontakt til andre offentlige portaler som f.eks. Miljøportalen, Klimatilpasningsportalen og Sundhedsportalen.

6 Dialogen skal ikke vente. Martin, Arne, Jon og jeg er klar til at svare på jeres spørgsmål. Hvad vi ikke når/kan svare på i dag, vil vi hurtigst mulig følge op på.


Download ppt "”Vis stedet” Udviklingspartnernes - og KMS’ rolle Ved Anne Buch-Larsen,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google