Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model."— Præsentationens transcript:

1 Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model for pumper, der er forretningsorienteret fx som leasing. Partnere!

2 Hvad er lykkedes Projektet har været en succes da vi har fået en platform til at i talesættes smartere løsninger, hvor vi agere facilitator. Med smartere løsninger menes at virksomheder sætter sig sammen og finder fælles intensioner og produktløsninger, der fx inkludere service. Hvilket har været det emne som virksomhederne til vores første workshop fandt mest interessant og oplagt.

3 Status Vi har netop sendt et udbud ud omkring en kultursal. I udbuddet er der en passus om, at entreprenøren skal afsætte tid til 3 møder der fokusere på CØ i projektet. Her vil vi i samarbejde finde 5 konkrete tiltag der kan tænkes ind i CØ. Den kommende workshoppen vil arbejde med konkretisering af kriterier til kommunal ”trappe” politik og forretningsmodel. Vi har to spor…….

4 Udfordring Vores udfordring har nok været at Grundfos er lidt langt væk og pumperne er billige og er trinløse og energieffektive. Derfor kan det være vi retter blikket mod varmepumper i stedet for tiltænkte cirkulationspumper


Download ppt "Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google