Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opsamling og evaluering

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opsamling og evaluering"— Præsentationens transcript:

1 Opsamling og evaluering
September Hotel Haraldskær Opsamling og evaluering Intern Surveyor Uddannelse i Psykiatrien

2 Surveyors realitetssans
Evnen til at vurdere sammenhænge mellem det du oplever – det subjektive – og det, som i virkeligheden er – det objektive. Evnen til at se tingene klart og objektivt, sådan som de virkelig er, og ikke sådan som du ønsker eller frygter, at de er. Evnen til at afsøge objektive beviser til at bekræfte, retfærdiggøre og understøtte intuition, opfattelse og tanker. Evnen til præcist at ”tage bestik” af den umiddelbare situation.

3 Surveyors tilpasningsevne
Evnen til at justere dine følelser, tanker og adfærd efter skiftende situationer og betingelser. Evnen til at være åben og tolerant over for anderledes ideer, orienteringer, måder og erfaringer. Evnen til at tilpasse dig uvante, uforusigelige og dynamiske omstændigheder.

4 Surveyors personlige egenskaber
Mennesker med en god fleksibilitet er smidige, behændige og i stand til at reagere på ændringer uden at låse sig fast. De er i stand til at ændre indstilling, når dokumentationen viser, at de har taget fejl. Deres evne til at skifte tanker og adfærd er ikke vilkårlig eller tilfældig, men agerer efter skiftende feedback, de modtager fra deres omgivelser.

5 Tak for denne gang! Center for Kvalitet, Middelfart: Uddannelsestilbud:


Download ppt "Opsamling og evaluering"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google