Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PIC avl.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PIC avl."— Præsentationens transcript:

1 PIC avl

2 Histore I begyndelsen af ​​1960'erne var Oxfords svineproducenter bekymrede over, at de traditionelle racerene opdrættere ikke ville producere det rigtige svin til fremtidige markeder. De inviterede en gruppe forskere til at udtænke en måde at producere en bedre hybrid på. Efter deres råd købte de de bedste grise, de kunne finde og begyndte at forbedre dem ved en udvælgelsesproces.  PIC har kørt positiv og bæredygtig forandring i svinebranchen gennem en sund genetisk forbedring i over 50 år. Vi kombinerer ydeevne på gården med rentabilitet i hele svinekæden. Vi er svinegenetik bag lokale familiebedrifter samt verdens mest anerkendte forbrugermærker.

3 Hvorfor PIC? Fokusere på fire nøgle områder

4 1. Overlegen genetik PICs proprietære genetikplatform fokuserer på at levere større overskud. Med den mest avancerede udnyttelse af genomforskning stræber vi os efter at nå PICs løfte om aldrig at stoppe forbedring.

5 2. Uovertruffen support  Vores erfarne tekniske og genetiske serviceteam sætter kundernes behov først. Uanset miljøet, uanset system, arbejder vi for at sikre, at grise trives.

6 3. Pålidelig forsyning  Vi opretholder branchens største forsyning, så vi kan levere store mængder sunde, kvalitetsbørn, gylter og sæd

7 4. Robust sundhed  PICs Health Assurance-program kombinerer videnskabsbaseret biosikkerhed med omfattende overvågning og konstant kundekommunikation. Vores højeste prioritet er dyrenes sundhed og velfærd og deres sikre introduktion til en besætning.


Download ppt "PIC avl."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google