Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ÅRSPLAN FOR __________________________________ Sendes til sekretariatet sammen med certifikat og evalueringsskema, når I ønsker at søge om Det Grønne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ÅRSPLAN FOR __________________________________ Sendes til sekretariatet sammen med certifikat og evalueringsskema, når I ønsker at søge om Det Grønne."— Præsentationens transcript:

1 ÅRSPLAN FOR __________________________________ Sendes til sekretariatet sammen med certifikat og evalueringsskema, når I ønsker at søge om Det Grønne Spirer-Flag. Husk at gemme en kopi til eget brug. JANUAR - fokus på at blive stærk og robust i udemiljøet. - vi tager på ture hvor vi bestiger “bjerge” i alt slags vejr og leger med det vi møder på vores vej. - der leges med opmærksom omkring klima - der leges med sanserner (kold/varmt/blødt/hårdt mm) FEBRUAR - der “arbejdes”i haven med at slæbe brænde,kløve og stable . Vi trækker,og køre med vogne . - der samles grene og laves mad til dyrene . - vi tager billeder og optager film som vi hygger med indendøret. Tilse vores insektbo MARTS Frost og sne . #skønt vi elsker det!!!!! - vi laver is lygter i balloner, og tænder lys på fortrappen i dem. Hælder vand i fryseposer med blade i og en snor. Lægger dem ned op pludselig er det uroer til havens træer. - der laves foder fedt kugler indendøre ,som vi hænger ud og sender med hjem. Vi tager sneen med indenfor og laver snebad , efterfulgt af fodbad. Smil Vi tager på turen til kælkebakke n og til shelterne med lune boller og grønt. Tilse vores insekt bo APRIL - plante forårsblomster i krukker til bordet og vinduerne, - samler og rydder grene og sten i haven. - nyder suppe mm i vores ude lysthus. Der skal renoveres i udemiljøet i haven, laves ny hytte , og ude lege køkken til den stor sandkasse. Tilse vores insektbo. MAJ Så,så og plante, forespire en masse. Masse af shelterture og ud i det blå/grønne. Bruge kroppen og sanserne og fordybe os i naturens ro. Jeg laver nye bøger med vores billeder fra turene og tiltage i jan,feb,marts,april. som vi kan snakke ud fra, og huske,og lære fra. Havens renoveringsprojekter færdig Købe nyt aktivitets akvarium til haven. JUNI Lege og ro og fordybelse i havens miljø. Forældre med til bålhygge i haven en sen eftermiddag. Sove teltet pakkes ud og middags luren tages derude for de store. Pjaske og mudderlege i sandkassen, Ture til vestskoven, og skoven en gang om ugen, hvor vi skal bruge vores stærke krop, og tager på motorik ture inde i skoven. - arrangere tur til isenbjerg med forældre og børn og bestå bjerg passet 😊 og nyde vores medbragte mad samt lave kaffe over trangia sættet.

2 ÅRSPLAN (FORTSAT) JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER


Download ppt "ÅRSPLAN FOR __________________________________ Sendes til sekretariatet sammen med certifikat og evalueringsskema, når I ønsker at søge om Det Grønne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google