Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

OUH Sygeplejestuderendes læring af medicinhåndtering En orientering om ændringer fra 2018 Hensigten med oplægget 24-12-2018.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "OUH Sygeplejestuderendes læring af medicinhåndtering En orientering om ændringer fra 2018 Hensigten med oplægget 24-12-2018."— Præsentationens transcript:

1 OUH Sygeplejestuderendes læring af medicinhåndtering En orientering om ændringer fra 2018
Hensigten med oplægget

2 2 aktiviteter Den sygeplejestuderende skal fremadrettet gennemføre
to E-læringsaktiviteter i forhold til medicinhåndtering E-læringskursus i medicinhåndtering ( 6 moduler, 20 opgaver i medicinregning, hvor programmet viser resultat i procent rigtige svar) E-lærings test i medicinregning (25 opgaver. Skal inden 6 semester bestås med 90 % rigtige besvarelser)

3 Krav til sygeplejestuderendes læring af medicinhåndtering – herunder medicinregning
UCL OUH, Medicinhåndtering OUH, Medicinregning 1. semester Testes i regning/ matematik i starten af uddannelsen Frivilligt semester 3. semester Multipel Choise prøve i medicinhåndtering, som dækker områderne håndtering af lægemidler, rammeordination og ramme delegering samt lægemiddelregning. Prøven varer 2½ timer. Det er obligatorisk, at den sygeplejestuderende gennemfører kurset i løbet af den kliniske undervisningsperiode. Dette gælder med mindre den studerende kan dokumentere, at hun har gennemført kurset tidligere. Det er obligatorisk, at den studerende gennemfører medicinregningstesten niveau 1, i løbet af den kliniske undervisningsperiode, med mindre den studerende kan dokumentere, at testen er gennemført tidligere med en korrekt svarprocent på minimum 90 %. 6. semester Det er obligatorisk, at den sygeplejestuderende gennemfører kurset inden hun påbegynder den kliniske undervisningsperiode. Gennemførelse af dette E-læringskursus samt E-læringstesten i medicinregning er en forudsætning for at den studerende kan få selvstændig adgang til medicinrummet. Det er obligatorisk, at den studerende gennemfører medicinregningstesten niveau 1, inden den studerende påbegynder den kliniske undervisningsperiode. Dette med mindre den studerende kan dokumentere, at testen er gennemført tidligere med en korrekt svarprocent på minimum 90 %. Den studerendes gennemførelse af denne test samt E-læringskursus i medicinhåndtering er en forudsætning for, at den studerende kan få selvstændig adgang til medicinrum i forbindelse med den kliniske undervisningsperiode.

4 Og hvad så ? Ændringer af P2L med vejledende tekst forventes færdig primo december 2017 Krav gælder for næste hold sygeplejestuderende februar 2018 – må dog gerne bruges allerede nu Brug gerne hjælpematerialer - opgavesæt til medicinhåndtering - formler til medicinregning - refleksionsspørgsmål fra medicinhåndtering 2018: Justeringer af E-læringskursus i medicinhåndtering Introduktionskursus i brug af E-læringsprogrammerne?

5 Nyt for ambulatorier og operationsafsnit
Den studerende kan tildeles ‘læserettighed’ i FMK – begrænses til den kliniske undervisningsperiode Se vejledning til oprettelse af adgang via FMK – online. Denne pjece og billedguide kan findes i portalen ’Håndtering af medicin’


Download ppt "OUH Sygeplejestuderendes læring af medicinhåndtering En orientering om ændringer fra 2018 Hensigten med oplægget 24-12-2018."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google