Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et fly er ved at styrte ned. Ombord er der fem passagerer, men kun fire faldskærme.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et fly er ved at styrte ned. Ombord er der fem passagerer, men kun fire faldskærme."— Præsentationens transcript:

1 Et fly er ved at styrte ned. Ombord er der fem passagerer, men kun fire faldskærme

2 Den første passager siger: " Jeg er Ronaldo, den bedste fodboldspiller nogensinde. Fodboldverdenen har brug for mig, og jeg kan ikke dø fra mine fans." Han griber den første faldskærm og springer ud.

3 Den anden passager siger: "Jeg er Hillary Clinton, gift med USA‘s tidligere præsident; Jeg er New Yorks senator og jeg har en god chance for selv at blive præsident for USA" Hun griber en faldskærm og springer ud af flyet.

4 Den tredje passager siger: "Jeg er George Bush – USA‘s præsident. Jeg har et kæmpe ansvar overfor resten af verden. Desuden er jeg den klogeste præsident i USA‘s historie og kan ikke fralægge mig mit ansvar overfor mit folk ved at dø." Og inden resten får set sig om er han også sprunget ud af flyet.

5 Den fjerde passager, Paven, siger til den femte passager, en ung skoleelev: "Jeg er gammel. Jeg har levet mit liv som et godt menneske, som en gejstlig bør. Derfor vil jeg overlade den sidste faldskærm til dig; Du har resten af dit liv foran dig."

6 Den lille dreng svarer: "Tag det roligt gammelfar... Der er en faldskærm til os begge to... USA‘s klogeste præsident tog min skoletaske..."

7 Moralen i denne historie er…. Et land får den præsident det fortjener...

8

9

10

11

12 Jeg beklager… Men jeg kunne altså ikke finde en chimpanse med så DUMT et udtryk…


Download ppt "Et fly er ved at styrte ned. Ombord er der fem passagerer, men kun fire faldskærme."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google