Andre frugter fra biavlen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Advertisements

SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
”Biernes verden” fra Wandas have.
Honninghøsten.
Honninghøsten.
Forskellige traditioner
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Kost til triatleter.
Styrk dit immunforsvar
AYURVEDA ET REDSKAB TIL MENNESKELIG FORSTÅELSE OG SELVFORSTÅELSE
Hvor bor familien? På land eller i by?
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Introduktion til mindfulness den 2. februar 2013.
Kap. 5 Opbevaring I køleskab: • porrer • forårsløg • gulerødder
Kap. 2 Mikroorganismer Mikroorganismer i fødevarer
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde.
Kostråd og sundhed.
Sådan energitjekkes indeklimaet
Mikroorganismer og anden forurening
Præsenterer. Multivitamin- og -mineral udviklet specielt til børn Fra 3 år.
Hvordan laves en blinker
Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Godt at vide om antidepressiva Medicinen begynder at virke.
Bivirkninger ved ADHD-medicin
Trends Forandringsbilleder Af Allan, Jesper, Michael og Pernille.
Geografisk Information
I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det.
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Det brede kvalitetsbegreb
1y’s samlede undervisningsmateriale om menneskets fordøjelse
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
Diabetes Diabetes Mellitus. Hvad er diabetes? Forhøjet blodsukker pga. ingen eller relativ insulinmangel.
4. November 2015 Migrænikerforbundet1 af 18 Børnemigræne Migrænikerforbundet.
V OKSKURSUS FOR SNEDKER ELEVER H USK AT DET VI SKAL I GANG MED NU ER BRANDFARLIGT.
Honninghøsten. Hvornår tager man honning fra? Når tavlen er 2/3 forseglet … Og/eller ved ’sjaske’-test … Og/eller ’tændstik’-testen…
Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen omkring børns mad- og bevægelsesvaner Gørløse Skole og Lille Lyngby Skole Statusseminar torsdag den.
 Vi har børn i alderen 6 – 23 mdr. der går i dagpleje og vuggestue. Nogle er ikke i dagpleje eller vuggestue det første halve år til et år da barselorloven.
Den første udvidelse: bi-familiens styrke? fodertilstand? plads?
Varroabekæmpelse. Hvad er varroa? Parasit der lever af biernes blod Overfører virus Formerer sig i yngelcellerne Der ses kun hunmider på bierne.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Velkommen til kursus ’Biavl for Begyndere’.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Plejeparceller på Klostermarken 1 15 Behandlingerne skal ligge i samme rækkefølge per gentagelse– mest sikkert med mange deltagere. Her er de beskrevet.
Spil: Vitamin kanten Spilleregler: Antal personer: 1-2
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Lavet af: Emil, Amanda, Simon og Marie.
Fodring til vinter + Varroa bekæmpelsen
Honninghøsten Ventilatorbier blæser lys ud
Familien vokser stærkt når forårs-trækket sætter ind!
Forskellige traditioner
Aloe Vera solpleje.
Årets gang i bigården Månedens arbejde
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Indtrængning Komprimeret viscose svamp.
Doktor utomaten.
Denne morgens mulighed
KROPPENS FORSVAR.
Fremstillingen af salt.
Det gode liv.
Æg Hvordan fremstilles det ? Hvad er forskellen ?
Mælk og andre Mælkeprodukter.
Milepæle Byggesæt leveret Pæle støbt Tag samlet Tag monteret Bil
Hævemidler.
Vejledning: Publicering af artikler på portalen.
Præsentationens transcript:

Andre frugter fra biavlen Indretning af en Bigård Husk at udlevere temahæfte ’Bier i Haven’ Pollen Propolis Bivoks Bigift Gele Royale

Indretning af en Bigård Pollen Indretning af en Bigård 2 pollenkilder: Bibrød og bukser Bibrød kan man få med i presset honning. Pres kun lyse pollentavler med. Man kan også købe en bibrødshøster. Rå pollen kan man fange ved flyvesprækken med en pollenfælde. Pollenmønterne kan opbevares i fryseren eller tørres i ovnen ved 50 grader og ovndøren på klem. Når mønterne er helt faste og ikke går fra hinanden, er de tørre. Opbevares mørkt. Husk at udlevere temahæfte ’Bier i Haven’

Indretning af en Bigård Pollen Indretning af en Bigård Pollen er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Mange antioxidantiske egenskaber. God mod høfeber. Spis en skefuld hver morgen, eller drys det på morgenmaden.

Indretning af en Bigård Propolis Indretning af en Bigård Propolis er biernes naturlige værn mod svampe, bakterier og virus. De fremstiller det af harpiks. Kan skrabes af stade og rammer eller høstes med et propolisgitter. Gitteret skæres til og lægges i stedet for dækpladen i sommeren/sensommeren.

Indretning af en Bigård Propolis Indretning af en Bigård Brug propolis som en del af husapoteket. Tyg det råt eller lav en tinktur: Opløs propolis i 70 % alkohol i 4-6 uger. (stil det mørkt) Si det gennem et kaffefilter. Det farver! og det bliver klæbrigt når det tørrer ind Tinkturen opbevares mørkt og bruges mod - forkølelse - ondt i halsen - eksem mm… Vær opmærksom på allergi.

Indretning af en Bigård Bivoks Indretning af en Bigård Fantastisk til at lave lys af. Enten rullede lys, hvor man ruller en kunsttavle stramt om en væge.

Indretning af en Bigård Bivoks Indretning af en Bigård Eller støbte lys, hvor man støber bivoksen i en form af silikone med en væge i midten. Fås i de mest fantastiske former. Vejledning. Kosmetik. Overflade behandling. Salg til andre biavlere.

Indretning af en Bigård Bigift Indretning af en Bigård Bigift kan høstes med en bigiftsamler, som monteres flyvespalten. Bigift siges at være virksomt imod gigt, forhøjet blodtryk, hovedpine mm. Desuden fremmer det immunforsvaret. Du kan læse mere her eller her.

Indretning af en Bigård Gelée Royale Indretning af en Bigård Dronningefoder – findes i dronningecellerne. Koster en bondegård. Mange gode egenskaber, også for mennesker. Kan høstes med en lille sprøjte. Spises eller bruges i cremer osv. Opbevares i fryseren.