Velkommen Regionsmøder forår 2015

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Præsentation af materialer på personalemøde
Advertisements

Orientering fra bestyrelsen
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
UU og Jobcentre: hvad virker? Og hvordan?
Introduktionsmøde Linje 10
Fælles forældremøde Thurø
Velkommen. Per Roholt Praktisk Tidsplanen Tilmelding til workshops Pauser Rygning Frokost Toiletter Og husk, Mobiletelefoner skal være tændt!
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Introduktionskursus for frivillige
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Sprogpakken Introduktion til kurset. Introduktion Velkomst Præsentation –af kursister –af undervisere Registrering/stamoplysninger Film: Taler vi om det.
Fælles forældrerådsmøde Onsdag d. 3. oktober 2012 Dagtilbuddet Møllevang.
Præsentation af materialer på personalemøde
Rekruttering og motivering
Forårs Banquet for frivillige i Kerteminde Kommune Kertemindehallen d. 29. maj 2013.
Arrangementer i forbindelse med offentlighedsfasen
Hvorfor er der behov for en kampagne som EN AF OS?
Socialstyrelsens kriminalitetsrådgivning og indsats på bandeområdet
Biblioteket som læringscenter
Workshop om organisatoriske udfordringer & strukturelle løsninger v/ projektleder Helle Stuart.
Fællesskab og relAtioner i fdf
Program kulturseminar Tirsdag 30. august TEMA 1 ’Fokus og mangfoldighed i den internationale kulturudveksling’ Status på Det Internationale Kulturpanels.
Workshop: Brobygning og integration på praksis og metodeniveau Marianne Melau, tidligere leder af OPUS; ph.d.stud., Psykiatrisk Center København.
Målstyret læringsreform
Vision 2020 En 5 års plan for arbejdet i Dansk Orienteringsforbund Planen justeres ved årligt strategi seminar i august. Vision 2020 skal godkendes på.
Velkommen til Ny Nordisk Skole akademidag 2015 #nynordiskskole.
Dagsorden Introduktion til hinanden og opgaven
TR-Forum 9. februar Dagsorden 1.minikonferencen i torsdags 2.møder i adm. og pol styregruppe 3.Arbejdsgrupperne 4.Indkomne emner og temaer 5.Eventuelt.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
Møde mellem kontaktforældrene og skolebestyrelsen tirsdag den 18
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Velkommen til KIP lancering Kompetencer I Praksis.
Velkommen til mødet imellem Brødeskov Lokalråd og foreningerne i Brødeskovområdet 6. okt
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Introduktion til tilgængelig web Hvorfor er tilgængelig web vigtig? Hvad er tilgængelig web? Hvordan sikres tilgængelig web?
Fremtidens Børnesundhed Strategisk møde 19. november 2012Fremtidens Børnesundhed1.
Revision af Hjerteforeningens vedtægter V/ Peter Højland Ikke-lægelig næstformand i Hjerteforeningen.
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Workshop om tilgængelighed og skabelonløsninger Lars Ballieu Christensen Helene Nørgaard Bech Sensus ApS 12. august 2009.
Landsseminar 2015 Workshop om Børn og Unge med hjertesygdom.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Formandsmøde i Middelfart 5. september Først skal vi tale om vores ”ståsted”, -dernæst strategi Mange ord, derfor lægger vi en pause ind midtvejs.
Velkommen til FJERNVARMEINDUSTRIENS ÅRSMØDE I DEL: Vojens Fjernvarme – verdens største solfangeranlæg II DEL: Fossilfrit Danmark – Kan vi? Vil vi?
Introduktionskursus tirsdag den 20. oktober 2015.
Hjerteforeningens frivilligindsats v/afdelingschef Betina Egede Jensen.
Hjerteforeningens interessevaretagelse Politisk konsulent Signe Elkrog Friis Den 20. oktober 2015.
30. marts 2016 Kort om Hjerteforeningen Patientforening, stiftet i medlemmer og Danmarks næststørste patientorganisation 3 faste rådgivninger.
Tirsdag den 26. juli 2016 Patientrapporterede oplysninger (PRO) i almen praksis WebPatient-brugergruppemøde.
Regionsmøder forår 2016 Indledning V/ Peter Højland Næstformand i Hjerteforeningen.
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
TVÆRPROFESSIONELLE LÆRINGSFÆLLESSKABER Oktoberkursus
NBE morgenmøde om Lean Construction - En vej til bæredygtighed.
Årsmøde i Hjertemotion
Gladsaxedagen 27. august youtube. com/watch
Program Hovedudvalgets døgnseminar november 2009 KrybiLy Kro.
DUBU Ledernetværk 2015 Velkommen.
Hjerteforeningens sundhedskonference 12. oktober 2016 VELKOMMEN ved adm. direktør Kim Høgh Tak for ordet. Først og fremmest vil jeg gerne starte med at.
SAPA NetværksDAGe 25. og 28. april 2016.
Netværksmøde for AKT pædagoger i dagtilbud den
Velkommen til.
Møde i netværk VEST Jens Bærild Hansen
Velkommen Vi står midt i en reformtid.
Formål med konferencen
Referat af bestyrelsesmøde den 21
Nationalt Velfærdsteknologisk netværksmøde
Oplæg til grupperefleksioner til midtvejsevalueringen
Brændeovne – hvad er problemet og hvad kan vi gøre ved det –
Præsentationens transcript:

Velkommen Regionsmøder forår 2015

    Dagsorden   Kl. 17:00 – 17:15 Indledning ved v/Hovedbestyrelsen   Kl. 17.15 – 18.00 Præsentation og debat om vedtægtsforslag v/næstformand Peter Højland   Kl. 18:00 – 18:30 Introduktion af frivilligpolitik og -strategi v/adm. direktør Kim Høgh   Kl. 18.30 – 18.45 Frivilligpolitik og -strategi drøftes ved bordene   Kl. 18.45 - 19.30 Kommentarer til frivilligpolitik og -strategi i plenum   Kl. 19.30 - 19.45 Evt. og afrunding   Kl. 20.00 Middag        

2015 – nye strategier og styrket synlighed Nye strategier inden for forskning, kommunikation, forebyggelse og rådgivning, børn- og unge, fundraising, policy (påvirkning af omverdenen), frivillig – og også når vi kommer dertil for Hjerteforeningen 2020 Ny pressechef, ny forebyggelseschef Deltag i debatten på landsseminarets workshops Vær med til at præge udviklingen i Hjerteforeningen Vi har flere strategier på vej, bl.a. Presse og kommunikations-strategi, en børne- og unge strategi og en forebyggelsesstrategi. Jeg ved, at der har været spurgt meget til Hjerteforeningens synlighed bl.a. via frivilligrådet, og det er en høj prioritet for Hovedbestyrelsen at vi får styrket denne. Derfor er der bl.a. ansat ny pressechef, Jens Harder Højbjerg, som er i gang med at se på området. På landsseminaret i maj vil han stå for en workshop, hvor I har mulighed for at byde ind med jeres ideer og kommentarer. Det samme vil gøre sig gældende for Børne- og ungestrategien. Der er også ansat ny Forebyggelseschef, Morten Ørsted-Rasmussen, som har skrevet brevet, der var vedlagt invitationen til jer, og som vi stå i spidsen for ny forebyggelsesstrategi. Så i den kommende tid bliver der mulighed for at være med til at præge udviklingen i Hjerteforeningen på flere områder.

Landsseminar 9. & 10. maj 2015 Jazz-orkester og dans Workshops Repræsen-tantskabs-møde Band: Lighthouse X Oplæg v/ Lars Skov Henriksen Lægefagligt oplæg Med denne velkomst vil jeg også meget gerne opfordre jer til at tage del i landsseminaret lørdag og søndag den 9. og 10. maj. Det bliver nogle rigtig gode og sjove dage, hvor vi skal samles til gode oplæg, middag og dans. Jeg kan allerede nu røbe at det bliver et spændende program med: Forsker fra Aalborg Universitet: Lars Skov Henriksen, der har forsket i frivillighed igennem mange år, Forskellige workshops, Oplæg ved et nyt band, Lighthouse X, der har valgt at støtte hjertebørnene. Bandet kommer og giver en smagsprøve på deres musik og fortæller om hvorfor de støtter hjertesagen, Jazzorkester, der spiller op til dans lørdag aften. Lægefagligt oplæg Og repræsentantskabsmøde. Alle er velkomne til at overvære hele repræsentantskabsmødet, selvom man ikke er delegerede med stemmeret. Så vi håber at se rigtig mange af jer.