MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HUNDE SPEED km h 34,4 HUNDE SPEED km h 34,1 HUNDE SPEED km h 32,8 HUNDE SPEED km h 31,9 HUNDE SPEED km h 31,8 HUNDE SPEED km h 30,9.
Advertisements

Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..
SPÆKHUGGERE.
Gammelheds-Philosophy
Den lille Mads.
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
3 Historier fra det virkelige liv
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
En almindelig dag ! I denne PowerPoint præsentation vil vi komme med en række eksempler på hvad som kan forgå på din egen unikke Internetshop, om et år.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tradition og Fornyelse
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Kapitel 3 – nogle citater
En roman af Niels Rohleder
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
3 eksempler på, hvordan sundhed.dk hjælper borgerne
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Øvelse og siger : ‘’vi har indført et nyt opkaldsystem fra nu af.”
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Rasmus Seebach Glad Igen.
Fik han en regning der så således ud: Regning: 1 ko (standard version) basispriskr Special udstyr: 2 farvet (Sort/Hvid)kr Læder polstringkr.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Århus Y’s Men’s Club Marselisborg 11/19/2014 Klubben har fadderskaber i 4 organisationer: SOS Børnebyerne Danmission ”Fremtidsbørn” Areopagos Børnefonden.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Om Specialcenter Sigrid Undset
Dok10: Statusrapport : Model for temasamarbejde på de danske biblioteker Status for 2014 Nyeste status findes altid på side 2 Lavet af: Trine Bech,
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
MUSIK I SAN FRANCISCO PROTESTSANGE I ’ERNE.
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Bulbjerg.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Præsentation af de blå Charme, selvtillid og lækkert hår Karrieremennesker Stor likvid beholdning Nyeste nye Jo større og bedre Stor kulturel indsigt.
Præsentationens transcript:

MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP

PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever sammen med sin kæreste 8km udenfor centrum. Niels 49 år - Niels han har egen virksomhed og han har lige købt en stor Mercedes CLS med alt i udstyr som han selv siger så stolt. Niels er en person der aldrig har været gået ned på det nyeste udstyr og gadgets.

PERSONA Mie 18 år - Mie kommer fra en velhavende familie og er vant til at få hvad hun vil have. Mie har haft en Iphone siden den første model udkom, dvs. fra Siden da har hun haft en Iphone 3G og nu en Iphone 4S. Mie låner dagligt sin fars BMW 530, da hun har brug for transport frem og tilbage til sit gymnasium samt når hun skal ud og shoppe med veninderne. Mie har ikke forstand på biler, men elsker at bruge dem.

STORYBOARD

BUSINESS CANVAS