27-03-2015Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
Advertisements

18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Game maker.
Lidt om pladsholdere.
Nonne historie.
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Reglernes del 2: Når både mødes
Roskilde Tekniske Skole
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Sofies dejlige dag.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
VELKOMMEN Handicapregler pr. 2. juli HandicapregionalmødeApril 2012 EGA Handicap System •Baggrunden for EGA Handicap Systemet •European.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Joken, der bringer dig held!
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
3.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kapitel 4 – nogle citater
Browny og Peli´s store Eventyr.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
En ganske from historie….
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Spørgeskemaundersøgelse
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdatering Niels Pein Udpluk af nyhederne Definitioner Regler Decisions.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Mr. Raggys prøveeksamen
Regelkurset, afsnit 3 Når både mødes 2 (Afsnit B).
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Velkommen til DGU`s Begynderudvalgskursus
18 huller med Maria & John I.
Historien om de gode venner.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Modul 4A Ideudvikling 2&2 alene med en bunke blandede stimulikort (Spillet)
GOLFREGLER.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Specialpædagogisk konsulent og projektleder Gert Deth Melchiorsen IKT-messe 2015 Kunsten at udvikle, fremstille og implementere.
NYE REGLER -> 1. januar 2016 Lørdag kl NYE REGLER 1/
Præsentationens transcript:

Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008

Niels Pein Case. Bolden på en gren.

Niels Pein Case: Bolden på en gren. Indledning. Slagspil. Spilleren slår ind i let rough til højre, og i forsøg på at slå ud på fairway, spidser han den meter sidelæns ind i nogle træer. Bolden findes efter kort tids søgning i et par løse nedfaldne grene. Nu ligger han i 2.

Niels Pein Case: Bolden på en gren. The plot. Medens spilleren overvejer situationen, blæser en gren mere ned i de andre grene, og får bolden til at flytte sig. Spilleren vil genplacere efter Regel 18-1 og samler bolden op, men hans markør fortæller ham at vind ikke er en outside agency, så den skal spilles som den ligger. Men nu har han samlet bolden op, og får derfor et straffeslag efter Regel 18-2a! (vent venligst med kommentarer)

Niels Pein Case: Bolden på en gren. The plot thickens. Spilleren accepterer forklaring, og genplacerer på det sted hvorfra han løftede bolden. Han beslutter sig desuden for at skifte til en anden bold da han genplacerer, og slår derfra et godt slag ud på fairway. Spilleren mener nu han ligger i 4. (3 slag og 1 straffeslag) (vent venligst lidt endnu med kommentarer )

Niels Pein Case: Bolden på en gren. Forvirring. Da de kommer ud på fairway, og markøren finder ud af at spilleren har erstattet bolden, så siger markøren at det er 2 straffeslag mere efter Regel 15-2, fordi Regel 18-2a siger ”bolden” og ikke ”en bold”. Spilleren ligger derfor ikke i 4 men i 6.

Niels Pein Case: Bolden på en gren. Spørgsmål og svar. Skulle bolden genplaceres? Ja. Se Decision 18-1/6 og 18-1/7. Har han spillet fra forkert sted? Ja. Regel 20-7a(ii). Måtte han erstatte bolden? Nej. Regel 15-2 / 18-2a. Han har slået 3 slag. Hvor mange straffeslag får han? 2. Se straf for overtrædelse af Regel 18, eller note 3 til Regel 20-7.

Niels Pein Alt kan ske i Golf.