Korn og forædling Optimering af prod.systemer Miljø, natur og klima 1. Faldtal i brødkorn. 2. Proteinkvalitet i hvededyrkning 5. Analyse af værktøjer til stabile kornpriser 21. Drejebog gårdsorter 22. Brugerdrevet sortsafprøvning 23 Oplysn. Og debat om forædlingsteknik 3. Kløverarter 4. Optimal næringsstofudnyttelse dansk avlet foder til malkekøer 20. Rødkløver til får, - ny viden 24. Urter på arbejde 6. Ekstensiv dyrkning til vandværker 11. Energiforbrug ved ladetørring 13. Sanketure i levende hegn 14. Effektiv naturfremme med naboen
Afsætning via netværk Iværksætteri og erhvervsudvikling Ny rådgivning og efteruddannelse 7. Sojadyrkning til konsum 9. Økologisk lammekød 10. Økologisk oksekød 12. Ægte naturplejekød 18. Økologisk Landbrugsarkitektur 25. Lokale nicheprodukter til lokalt marked 29. NEXT generation 30. Synergi i lokalsamfundet 17. Mini gårdråd (personlig coach) 19. Landbrugsskole aktiviteter 26. Svinerådgivning – den korteste vej 27. Landbrugskursus – deltid- og lifestylers 28. Økologi-skolen