Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
SharePoint /36 2 General SettingsPermissions and ManagementCommunications Titel, description and navigation Versioning settings Advanced settings.
Videregående pc-vejledning
Flickr.com – online billeddeling
Velkommen.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
(Automatic Delivery Rewards)
Undervisning og introduktion november 2013
Udlægning af en ny cache
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Skift mellem flere åbne vinduer
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Indholdsredigering i en D!ng- hjemmeside v/ Ewan Andreasen
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Lyd-ikonet er forsvundet
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
For at finde ejeren af en matrikkel går vi til:
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Vejledning til arbejdet med faginddeling af ISSN-listen (tidsskriftslisten) (Tryk F5 for skærmvisning)
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Programteori for: [-titel-]
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Videregående pc-vejledning
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Forårsrengøring med Fabrikam
projekt eller lignende
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Velkommen til PowerPoint
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke reservedele der tilhørte det aktuelle værktøj og se om de var på lager og hvor. Løsningen er i den nye MATRIX software version 5.2.

Alle værktøjer og reservedele skal være oprettet i MATRIX databasen. Ønskes værktøjerne ikke opbevaret i MATRIX kabinettet kan der blot oprettes et virtuelt lager - evt. et virtuelt lager pr. maskine. Værktøjet kan også oprettes med relation til plattetyper der anvendes til det aktuelle værktøj og en bestemt opgave. Alt kan udtages enkeltvis.

For nemhedens skyld oprettes kun et værktøj, de tilhørende reservedele og to typer platter som værktøjet skal anvende.

Fanebladet “Alternativ” har fået nyt og ganske interessant indhold. Dette sammen med nye visningsindstillinger i TOUCH gør at det hele kommer til at fungere. Opsætning skal kun foretages en gang, men kan til enhver tid ændres eller rettes.

Trykkes på ikonet ”Tilføj” ses den fulde normale vareliste i MATRIX systemet. Her kan man så vælge den eller de varer der skal vises under ”Alternativ” og indsætte kommentarer. Brugen og opsætningen i ”Alternativ” minder meget om funktionen KIT, men er her betydelig nemmere og hurtigere at bruge.

Nu kan man ved at højre-klikke med musen få lov til at ændre i hvilke kolonner der må vises. Der kan fjernes eller vælges til i kolonner. Når den rette opsætning er fundet, gemmes den og vil være den fremtidig standard.

Der åbnes her op for nogle nye interessante muligheder. I-knappen kan både anvendes i det generelle oversigtsbillede og under alternative varer – f.eks platter og reservedele. I-knappen kan benyttes uden at åbne varen. Bemærkninger kan nu også vises direkte i TOUCH.