Programteori for: [-titel-]

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Lidt om pladsholdere.
En lille introduktion Angående links til
Fortæl med PowerPoint XP
Velkommen.
Grundlæggende PowerPoint
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint
Introduktion til PowerPoint 2003
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint 2007
Skift mellem flere åbne vinduer
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Først skal du… Du er her: Niveau 1 - Trin 1
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Indholdsredigering i en D!ng- hjemmeside v/ Ewan Andreasen
Animation og Vectorian Giotto. Vectorian Giotto - eksempler  Vectorian Giotto er et gratis program hvormed der kan designes og udarbejdes Flash-animationer.
Instruktion i Animation Shop
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Du skal bruge digitalkamera Figurer samt evt. kulisse(r) Ved optagelse skal der bruges en fotograf- og en person til at styre hver figur.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
Indledning til opgaven
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Animation af tekst og pile
Først skal du… Du er her: Niveau 1 - Trin 2 - Opgaven - Indledning
Sensus Tilgængelighed i PDF-filer - Adobe Professional Helene Nørgaard Bech Sensus ApS.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Indsæt eller fjern værktøjslinier
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
JAR KURSUS – UDGAVE Aktiviteter i JAR Lokalitet Sagstrin (afgørelser) Aktiviteter (historik/mulige forureningsårsager) Projekt (financier) Matrikel.
Animationen laves i PowerPoint. Her er indsat 2 billeder.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Danmarks Matematiklærerforening Introduktion til Joomla (12 slides)
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
For webredaktører Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Tegn din PR-indsats. Dækker den?
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Titellayout Undertitel.
projekt eller lignende
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Titel på kursuspræsentation
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Billede med billedtekstlayout
Stort bord eller skrivebord
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Hvordan laver man overskrifter og indholdsfortegnelse i Word?
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Programteori for: [-titel-] Målgruppe Aktiviteter Moderatorer Virksomme mekanismer Delmål Slutmål Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Klik her for at tilføje tekst Du kan kopiere de enkelte bokse og sætte dem ind hvor du skal bruge dem. Animationsrækkefølgen er som standard: målgruppe, mål, aktivitet, delmål, moderatorer/mekanismer – jf. beskrivelsen af, hvordan man formulerer en programteori. Hvis du vil ændre animations-rækkefølgen gøres det ved at vælge menupunktet Vis -> Brugerdefinerede animationer. I boksen der åbner vises de enkelte bokse i den rækkefølge de vises i præsentation. Du kan flytte boksene op og ned ved at klikke på pilene. Hvis du har brug for pile mellem de forskellige bokse oprettes de ved at vælge menuen Indsæt -> Figur... I boksen der vises vælges "Linier og forbindelser" i hængemenuen. Indikatorer Datakilder Indikatorer Datakilder Indikatorer Datakilder