1856 Så tæt på rigtig hud man kan komme ALLEVYN – til alle væskende sår.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PEG Hvilke typer PEG sonder findes der Hvordan skal PEG sonder skiftes
Advertisements

Sådan holder kroppen balancen
Personlig planlægning og rengøringsplaner
N ETVÆRKSARBEJDE I FORBINDELSE MED EVALUERINGEN AF AT DELMÅL. I DENTIFIKATION AF DET GODE AT FORLØB.
Dialysebehandling er, uanset dialysemetode, en belastning og betyder store ændringer i det daglige liv for den hvis liv afhænger af dialyse og for de nære.
”Risk management for notebooks!” This presentation is protected by copyright - Umates A/S, Denmark Risk management for notebooks? Analysebureauet.
Forskellige traditioner
Hvorfor er sand godt til køer ?
Christian Gammelgaard Olesen
Biobact Tabs.
Ved du, at du kan få hjælp hos os, hvis du eller din partner snorker?
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Kend Din Hudtype Ung eller lys hud med fregner, lyst eller rødt hår:
Hvor meget må kvaliteten i et robust og forsvarligt beredskab koste?
Tegning af en grafen 1) Hvis der skal tegnes i hånden: Lav et sildeben og sæt punkterne ind i et passende koordinatsystem. Brug her x-aksen til at vise.
Foryngrer din hud, giver din hovedbund nyt liv og definerer din krop.
Normalcellens udvikling til en kræftcelle
Newtons afkølingslov ”Ændringen i et legemes temperatur er proportionalt med temperaturforskellen mellem legemet og omgivelserne.” Af Ane, Casper og Andreas.
INTENSE BODY MOISTURISER overlevelsesstrategi for sundt udseende hud afslutstart perennial ™
Hvad er det der gør en forskel, for at sårene heler ?
At leve med en kronisk sygdom
perennial™ INTENSE BODY MOISTURISER
Afslut begynd Næring udefra og ind.. Næring udefra og ind skønhedstipsdaglig hudpleje med nutricentials™næringsstoffer fra hele verden hjem Renseprodukter.
SÅR- OG HUDINFEKTIONER
LYMFØDEM Kompressions/Lymfødem klinikken Videncenter For Sårheling
Klæb Hvordan er det muligt at klæbe til forskellige overflader?
Hosted by Hjemmeværnet
Hvordan laves en blinker
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
Specialesygeplejerske i kræftsygepleje
Observation og behandling af pt med GI blødning
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Temadag om diabetiske fodsår.
Udregning af UseCasePoints UCP = UUCP*TCF*EF UseCasePoint = Ujusteret Use Case Point * Tekniske Komplexitets Faktor * Miljø Mæssige Faktor.
Grundlæggende observationer hos den nyopererede patient
AARHUS UNIVERSITET 23. FEBRUAR 2015 DCE – NATIONALT CENTER FOR MILJØ OG ENERGI HVAD BRUGES DATA TIL - ER DER DATA DER KAN UNDVÆRES? Peter Wiberg-Larsen.
Telemedicin i sårbehandlingen  Def: Levering af sundhedsfaglige ydelser over afstand.
Opgave 2 Vurdering af hjælpemidler på arbejdspladsen.
Diabetisk fodsår. Hulda Skov.
Præsentation af Vis Stedet Hvad er Vis Stedet Koncepter Live demo.
Beregninger Hvornår skal der laves udregninger? I skal kunne beregne:
En procedure til stærkt blødende patienter.
Telemedicin i sårbehandlingen, forbedring ?
Optimal grovfoderhøst - nu og i fremtiden Nye metoder til måling af grovfoderudbytter Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Byggeri og Teknik Maskinkonsulent.
Pythagoras Et bevis IM.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Lægedage Velkommen til Lægedage Akut sårbehandling Ved Behandlersygeplejerske Dorte Lund Hansen.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Vacum Assisted Closure VAC Procedurevejledning. Indikation:  Størrre sår med blottet subcutis, muskulatur eller fascie, hvor langvarig opheling kan forventes.
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
Speciallægepraksissektoren - hvordan kan den bidrage til at skabe mere sammenhæng i sundhedsvæsenet? Sygehus PLO FAPS Private hospitaler i DK Privat forsikring.
Forebyggelse af sygehusinfektioner, oplæg 1
Typer af stiklinger Stikkemetoder Vækstmedier Dækning
Aloe Vera solpleje.
KROPPENS FORSVAR.
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium Inspiration fra bla. Systime.dk.
SÅRBEHANDLING ”debridering og produktvalg”
Jeopardy om verdensmålene
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Blodglukosemåling Antallet af målinger og tidspunktet for disse er afhængige af individuelle behov og mål. For patienter, der er i behandling med multiple.
Hosted by Hjemmeværnet
Jeopardy om verdensmålene
Ny procedure for injektion af Anti-VEGF
Præsentationens transcript:

1856

Så tæt på rigtig hud man kan komme ALLEVYN – til alle væskende sår

Huden er fantastisk! Sikrer fugt-balancen Regulerer temperaturen Beskytter kroppen mod ydre påvirkninger (bakterier) Sikrer pH-værdien Er blød og fleksibel

Hvad gør ALLEVYN? ALLEVYN gør det samme som huden, dvs. skaber et optimalt miljø for sårhelingen

Fordel for såret: Fugtig balance giver hurtig heling Et fugtigt sårmiljø fremskynder sårhelingen med op til 50% sammenlignet med et tørt sår ALLEVYN holder såret fugtigt uden at opbløde (macerere) sårkanterne eller skade omgivende hud

Blødt og behageligt Patienten kan bade med forbindingen på Ingen lækage af sårvæske Forbindsskift gør ikke ondt Hæfter ikke i såret Færre forbindsskift Fordel for patienten – behageligt og skånsomt

ALLEVYN kan sidde på såret i op til syv dage Let at applikere og fjerne At arbejde med en forbinding man kan stole på giver tryghed Fordel for behandleren – enkelt og trygt

Hurtigere heling og lav skiftefrekvens betyder tidsbesparelser for behandleren og lavere omkostninger for samfundet. Fordel for sundhedsvæsenet - omkostningseffektivt

Til alle væskende sår – såvel rene som urene ALLEVYN kan anvendes både som primær og sekundær forbinding Kan bl.a. kombineres med ACTICOAT*, IODOSORB* og INTRASITE* GEL / INTRASITE CONFORMABLE

HUSK: ALLEVYN – så tæt på rigtig hud man kan komme

– hvad er et kvalificeret gæt !

– kan vores syn give et kvalificeret gæt !

- kan vores syn give et kvalificeret gæt !

Visitrak*

Visitrak – mere end et kvalificeret gæt ! Nøjagtig opmåling af såret længde bredde areal dybde Sammenligning fra gang til gang..... %-vis ændring....

Visitrak VISITRAK DIGITAL: Batteridreven digital måletavle med vedhæftet lyspen VISITRAK GRID: Et sterilt indtegningsne tmed 3 lag til engangsbrug VISITRAK DEPTH: En steril dybdeindikator med skumspids til engangsbrug VISITRAK et sårmålingssystem bestående af 3 komponenter:

Visitrak – mere end 98 % nøjagtighed Visitrak kan bruges til alle typer sår Visitrak Digital kan nemt transporteres og bruges til alle patienter.

Visitrak – i 5 trin 1. Læg Visitrak Grid på såret og tegn omkredsen 2. Fjern bagsiden af Visitrak grid 3. Læg Visitrak grid på Visitrak digital 4. Tegn igen omkredsen med den tilhørende pen og nu vil udregningen komme frem i displayet 5. Vælg nu de målinger der skal bruges

Visitrak VISITRAK sårmålingssystem: Gør det muligt at måle sårdimensioner (areal, længde, bredde og dybde) og dermed fremstille en optisk registrering af sårets dimentioner – mere end 98% nøjagtighed. Den digitale tavle konverterer linjeindtegningen til en nøjagtig måling af sårarealet og kan bruges til at beregne den procentuelle arealændring siden sidste måling af sårarealet. Det er også muligt at måle procenten at ikke- levedygtigt væv (eller andre områder I såret).

Visitrak VISITRAK sårmålingssystem: Leverer en standadiseret sårmåling, data til brug mellem bruger og klinikker Muligt at lave sårhelingsrater Også muligt at måle % ikke-levedygtig eller % levedygtidt væv I såret. Bærbar, nem at bruge og kan bruges fra patient til patient.

!

!