På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Gryde med filter og taphane
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Fortæl med PowerPoint XP
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Videregående pc-vejledning
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Backoffice præsentation
Mere om kameraet Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Backoffice præsentation
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Videregående pc-vejledning
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Nodesøgning Klik på ”Noder” for at komme til nodesøgning. Her kan du udfylde søgefelter som du plejer – men søgning på noder er underforstået.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Alarm fra kamera – Push og mail
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Vælg layout 1. Højre klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen 3. Bemærk at der findes 4 forskellige farvetemaer du kan.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
ET SAMARBEJDE MELLEM EKF OG DIN BANK / SLIDE 1 Et samarbejde mellem EKF og din bank Forsideslide, farvet eller med billede Indsæt billede: 1. Vælg EKF-fanen.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Julius’ geniale fodboldoplæg I samarbejde med AJAX og FC Barcelonas fodboldskoler.
VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
PowerPoint-skabelon Husk
Læs teksten grundigt;-) På næste side er en julekalender
Homemonitor App-menuer
projekt eller lignende
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Tips og tricks til PowerPoint
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
3-punkts rygkorset Instruktion og øvelser
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Dagtilbudsforum d. 9. oktober 2018
Future Vejle inspiration
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Future Vejle inspiration
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Præsentationens transcript:

På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen. FORMÅL At illustrere og klarlægge de mest basale løbemønstre (bevægelse uden bold), når vi angriber mod en 4-4-2 opstilling. VEJLEDNING På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen. Klik på den ønskede position for at få vist de grundlæggende løbemønstre for denne plads. Du kan dernæst få vist en detaljeret beskrivelse og illustration af de enkelte bevægelser ved at klikke på de gulepile. Når illustrationen er slut vil der dukke to menuer frem i bunden af billedet (”Tilbage til startsiden” og ”Vælg løbemønstre”). Vælg en af disse i stedet for at klikke et vilkårligt sted.

Vælg en position og se løbemønstre STARTSIDE Vælg en position og se løbemønstre HÆNGENDE ANGRIBER SPIDS VENSTRE KANT HØJRE KANT CENTER MIDT CENTER MIDT VENSTRE BACK HØJRE BACK CENTER FORSVAR CENTER FORSVAR KEEPER

Kodeordet for keeperen på Sunday FC er forsyningen !! Sørg altid for at finkæmme området når du kommer. Kend hvert et hjørne af nærområdet. Så bliver dit løbemønster meget lettere. Og sørg altid for at du har penge i sokkerne! Start med at søge ud over sidelinien. TILBAGE TIL STARTSIDE

KEEPER I dette illustrerede eksempel, findes det du sørger på den nærmeste bane. Løb op til disken, hent forsyningerne – HUSK: Altid min. 14 pints….! Efter afleveringen fra personen bag disken, vendes hurtigst muligt tilbage til den oprindelige position. Det må igen understreges, at keeperens job ikke altid er så let. Der kan være længere til den lokale Netto, Irma, kiosk, bar eller joint. Derfor: Undersøg området når du ankommer!! Kiosk