Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
I nat blev Jesusbarnet født
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Opstandelsesfest.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Nøgler til menighedens vækst
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Et barn er født i Betlehem
”Kaldet til kærlighed”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
En menighed, der søger enhed
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå,
Dejlig er den himmelblå
4kløverskolen – afd. Frørup Dejlig er den himmel blå Musik: Jacob Gerhard Meidell - Tekst: N.F.S. Grundtvig D Dejlig er den himmel blå, G A7 D A Lyst det.
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
Historien om Jesus’ fødsel
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Et rige, hvor Gud er med os Esajas 7-8 Bibelcamping Fårevejle 2015.
116 – Et barn er født i Betlehem 1, S1 Et barn er født i Betlehem, thi glæde sig Jerusalem! Halleluja, halleluja!
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
Alle tiders Påske Vejen Kirke. Den signede dag Det var en søndag lys og grøn Du satte dig selv i de nederstes sted Hil dig, Frelser og Forsoner! Påskeblomst!
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Lovet være du, Jesus Krist 1, S1 Lovet være du, Jesus Krist! at du menneske vorden est, født af en jomfru ren og skær, gladelig hilst af Himlens hær! O,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
PÅSKE-SALME-SANG.
Fornyet syn på mennesket
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
Julens symboler Matthæus 2
123 – Julen har bragt velsignet bud 1, S1
243_Jesus, du er den himmelvej 1, S1
Se, nu stiger solen af havets skød,
MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
De hellig tre konger så hjertensglad
167 – Nu ringer alle klokker mod sky 1, S1
XXX – Du kom til vor runde jord 1, S1
728_Barn Jesus i en krybbe lå 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
En stjerne skinner i nat
Den signede dag med fryd vi ser
Dejlig er jorden Dejlig er jorden! 2. Tider skal komme,
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
PÅSKE-SALME-SANG.
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
534 – Han, som på jorden bejler 1, S1
Du kom til vor runde jord
Julen har bragt velsignet bud
Hjerte, løft din glædes vinger!
Hvilken historie var de vise mænd drevet af?
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
729_ O, Gud ske lov for håbet 1, S1
Præsentationens transcript:

Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære, skar dit navn i stort og småt, Jesus, du min Herre!

Du sprang kådt i dåben ud, ingen ku’ dig kue, Helligånden fløj fra Gud, Johannes så en due. Var der ondskab, folk som led, djævelsk atmosfære, du gav al din kærlighed, Jesus, du min Herre.

Dagligt håb du tømred os, vildt fra korsets planker, døde for at være hos din Far, med vore tanker. Røveren fra Golgata loved du at bære med til Paradis den dag, Jesus, du min Herre!

Påskemorgen stod du op, du kan ikke bindes, gravens sten er ikke nok, og døden overvindes. Hver gang at jeg syns jeg ku’ helt la’ vær’ at være, står du her med livets nu, Jesus, du min Herre!

Barn Jesus i en krybbe lå, skønt Himlen var hans eje; hans pude her blev hø og strå, mørkt var det om hans leje! Men stjernen over huset stod, og oksen kyssed barnets fod. Halleluja! Halleluja! Barn Jesus!

Hver sorgfuld sjæl, bliv karsk og glad, ryst af din tunge smerte, et barn er født i Davids stad til trøst for hver et hjerte; til barnet vil vi stige ind og blive børn i sjæl og sind. Halleluja! Halleluja! Barn Jesus!

Et barn er født i Bethlehem — thi glæde sig Jerusalem! Halleluja, halleluja! En fattig jomfru sad i løn — sad i løn og fødte himlens kongesøn.

Han lagdes i et krybberum — krybberum, Guds engle sang med fryd derom Han lagdes i et krybberum — krybberum, Guds engle sang med fryd derom. Halleluja, halleluja! Og østens vise ofred’ dér — ofred dér guld, røgelse og myrra skær. Halleluja, halleluja!

Forvunden er nu al vor nød — al vor nød, os er i dag en frelser fød Forvunden er nu al vor nød — al vor nød, os er i dag en frelser fød. Halleluja, halleluja! Guds kære børn vi blev på ny — blev på ny, skal holde jul i himmelby. Halleluja, halleluja!

Ham være pris til evig tid — evig tid for frelser bold og broder blid Ham være pris til evig tid — evig tid for frelser bold og broder blid. Halleluja, halleluja!

Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå, hvor de gyldne stjerne blinke, hvor de smile, hvor de vinke os fra jorden op til sig, os fra jorden op til sig.

Det var midt i julenat, hver en stjerne glimted mat, men med et der blev at skue én så klar på himlens bue som en lille stjernesol.

Når den stjerne lys og blid sig lod se ved midnatstid, var det sagn fra gamle dage, at en konge uden mage skulle fødes på vor jord.

Vise mænd fra Østerland drog i verden ud på stand for den konge at oplede, for den konge at tilbede, som var født i samme stund.

De ham fandt i Davids hjem, de ham fandt i Bethlehem, uden spir og kongetrone, der kun sad en fattig kone, vugged barnet i sit skød.

Stjernen ledte vise mænd til vor Herre Kristus hen; vi har og en ledestjerne, og når vi den følger gerne, kommer vi til Jesus Krist.