Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lysbilledserien (nr. 3 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Find evt. algoritmen.
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Preben Schmidt - Jørgen Bang Orienteringsklubben Esbjerg 2001
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Game maker.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Videregående pc-vejledning
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Kurver Hvorfor og hvordan?.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forskellige traditioner
Mellemsvær Orientering
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
PC1 Lad os komme i gang…..
FOKUS! På vores udvikling.
Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vores syn og optiske illusioner
Hvordan programmerer man?? STREAM - en model. Programmører arbejder ofte i teams Hver programmør arbejder på sin del af en større helhed.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Lysbilledserien (nr. 2 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Alle stræk går nedefra og opad!
Hvordan laver man et filter
Denne serie (nr. 1 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
Relationer – Omgangstone
Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Spørgeskemaundersøgelse
Læse/studiegrupper.
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
Her er vist nogle eksempler på baneprofiler på baner på 8-10 km. Prøv at bedømme dem og tag stilling til postantal og til variation i stræklængde og retning.
Hvad kan jeg forvente af dette års DM’er?. Hvem er jeg?  Niklas Hjort Ingwersen  23 år gammel  Min 1. første prioritet i livet lige pt er orienteringsløb.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Delphi-evaluering og Green Field
Serbie SUT tur Babe Forest. Søllerød OK Hvordan er området? Hvad er oppe Hvad er nede Hvor er slugter 2 SUT træning 1 Kort-signaturer-vejvalg v07.ppt.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Ergonomi Anchelika V. Skjødt.
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
Stafet og Sprint Stafet Sprintkort. Stafet Søllerød OK 3 SUT træning 1 Kort-signaturer-vejvalg v07.ppt / / Bo Konring Stafet Dagens stafet.
Kort Signaturer Løbskortet
Kort Signaturer Løbskortet
Minikursus Natløb. Erik Øhlenschlæger, OK ØST, men også medlem i ÖFK og Hvalsø OK ► Løbet O-løb siden 1976 ► Lamper:  Silva 2 W glødetråd  Ombygget.
”Testen-Af-Vesten”.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Workshop banelægning, nov Hvordan kommer jeg videre med banelægningen ► Generelle fif omkring banelægning ► Hvordan opbygges et godt baneforløb ►
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Åh, nej! Hvad er der sket !.
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Salgstrappen Jan Christiansen KUU
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Algoritmer og Datastrukturer 2
Åh, nej! Hvad er der sket !.
Velkommen til o-teknisk basiskursus
Præsentationens transcript:

Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at have godt check på definitioner på de forskellige stræktyper før du starter. Hav evt. algoritmen fra bogen foran dig. Det er bedst, hvis man er to personer, som gennemgår det i fællesskab. Tag evt. serien i flere omgange og tag god tid. Alle stræk går nedefra og opad!

Hvert stræk skulle være selvforklarende, og alt skulle komme frem, blot man trykker på højre piletast, når man har løst opgaven eller svaret på det stillede spørgsmål. Spørgsmålene er lidt monotone, ensartetheden er bl.a. for ikke at afsløre noget om strækket for tidligt. Prøv bruge dem alligevel.

Der er en enkelt realistisk vejvalgsmulighed – lige på. Strækket kan let forenkles. Det er et grovorienteringsstræk. Man kunne overveje at bruge stierne både til højre og venstre for strækket, men der synes at være lidt langt sammenlignet med det uhindrede løb i den åbne, flade skov lige på. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort – 1 Tryk på højre piletast

Strækket kan ikke sikkert forenkles. Dog, hvis huset på bakken er tydeligt kan strækket forenkles. I så fald vil det være grovorientering – ellers er det finorientering. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 2

Postdetaljen er noget stor, ligger isoleret og området virker diffust. Kan være bingo. Strækket kan let forenkles. Hvis det ikke er bingo, er der tale om grovorientering. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 3

Der er ingen detaljer at læse omkring posten, og selve postplaceringen er diffus. Det kan meget vel være tilfældigt, om man finder posten første gang eller ej – især, hvis højen er flad og hvis toppen ikke er veldefineret. Det vil i øvrigt hverken kunne kaldes grov- eller finorientering fordi der ikke er noget at læse undervejs. Det er et bingostræk. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 4

Strækket har karaktér af grovorientering med indløb til posten langs skrænten, som posten ligger på. Det er et grovorienteringsstræk med eet realistisk vejvalg – lige på. Det kan let forenkles. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 5

Postdetaljen ligger isoleret, og det er tilfældigt, om man rammer første gang. Det er et bingostræk. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 6

Man må løbe lige på. Strækket kan forenkles, således at man kun læser de to høje inden posten. Det er grovorientering. Det forudsættes, at toppen af slugten er markant. Er der et hurtigt, oplagt vejvalg langs sti eller andre større ledelinier? Kan man orientere sig indenfor synsafstand af posten ved hjælp af kort og kompas? Hvor mange realistiske vejvalgsmuligheder er der? Hvilken type stræk er det? Kort - 7

Dette var slut på første serie med korte stræk (nr. 1 af 3) Eventuelle kommentarer til: