Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

DIN STIFINDER SYGEMELDT? LAD OS HJÆLPE…
Velkommen på Skibet Skole
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
Program for aftenen kl – 20.30
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Sundhedsprofiler for børn
Et digt af Tove Ditlevsen
”Find talentet” - introduktion
Vej & Park Norddjurs Kommuneareal 720 kvadratkilometer – indbyggere.  Parker og Grønne områder; Budget : 3.2 mio.  Skov og Strand; Budget: 1,7.
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Sprog/billeder på Internettet
Medarbejdertrivsel.
Rådgivning til gartnerier
Den glade CEO og iværksætter!
Velkommen til Åbent Hus På Tietgen Handelsgymnasium
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
Uddannelse & rekruttering Fiskericirklen - 9. oktober 2007 Poul Christensen Konsulent 3F Transportgruppen Uddannelse & rekruttering i transportsektoren.
E-commerce hos Bon’A Parte
Arbejdsglæde Jon Kjær Nielsen Chief Happiness Officer.
Natur- og landbrugskommissionens workshop den 9. oktober 2012
De evige tre Tove Ditlevsen
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Virksomheder - definition
Hotellets koncept.
De evige tre Tove Ditlevsen
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Folkeskolereform Version 1.0
Den fremsynede virksomhedsledelse Hvilke udfordringer har Danmarks almene boliger? Styringsreform Moms på administration Konkurrenceevne Boligerne.
Omgangstone og kollegialitet
Online markedsføring og e-handel Voxeværket – Uge21.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
10 roser til dig.
Velkommen til ellenwhite.dk ellenwhite.se Ellen White på de tre skandinaviske sprog.
1 At finde ud af hvor jeg skal starte - Approach og at skabe relationer - At få lukket en aftale - Hvordan overbeviser jeg den kunder om, at det er værd.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
ETU: Elevtilfredshedsundersøgelse 2008 Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger for UCR: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Planlægning.
Be prepared! Hvad skal I sørge for at have klar -inden udbuddene kommer? Dea Cordt Kragh.
Modtagerfelt med kendt modtager ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger.
Videregående pc-vejledning Modul 06: Netværk WWW = World Wide Web 60+Bornholm.
Business to Business På den JYSKe måde…...
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Læs mere om os på Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Velkommen til Annes-angstside.
Miljø 2 hjem Birkerød, lille by kender mange Åbent.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Ansøgning for dummies.
Seminar om international mobilitet i EUD Udstationering af elever i udlandet – hvad skal det gøre godt for? Grundfos A/S, Jesper Kvistgaard Hvorfor Hvordan.
D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017.
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
Historie og organisation
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Mission, vision og forretningsidé
Velkommen til ONLINE dansk
Ansøgning for dummies.
FORNAVN + EFTERNAVN Adresse, nr., Postnummer, by
Ansøgning for dummies.
Præsentationens transcript:

Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen Søndergade 36 9240 Nibe Tlf: 5071 9602 E-mail: info@bomhuset.dk

Personlig beskrivelse: Jeg er en frisk årgang 1965ér som har været bosat i Nibe siden 1994. Jeg er mødestabil og kan arbejde både selvstændigt og have et godt samarbejde med kollegaer Nogle af mine nøgleord er: Mødestabil, selvstændig, samarbejde, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, lærenem, seriøs, ærlig, godt overblik og et godt humør. Sprog Dansk Tale, Læse, Skrive Engelsk Tale, Læse Kørekort B, Truck

Erhvervserfaring: Jeg har arbejdet som truckfører (stabletruck) hos J. Petersens Beslagfabrik i Nibe fra juni 2003 til januar 2011, hvor jeg har ”fodret” akkordarbejderne i afdelingerne med kørsel af emner til og fra maskinerne, samt lagerkørsel og forsendelse af varer.   Jeg har tidligere været ansat i det nuværende Jeld-Wen i Løgstør, hvor jeg arbejdede i terminalen med hovedsageligt lager, pakkeri og forsendelse af karme, døre, samt beslag og truckfører på lageret. Jeg var ansat i Jeld-Wen fra maj 1985 til aug. 2002, hvilket har givet mig et godt kendskab til dørproduktion og træindustielt arbejde, samt lagerarbejde.

Lidt om hvad jeg kan tilbyde: Administration af netbutikker, ordrebehandling fra webshop, varemodtagelse, lager, pakkeri, forsendelse, marketing, opsøgende salg, undersøger og opsøger leverandører med henblik på samarbejde. Opfyldning i fysisk butik og lager, kundebetjening, samt almen hjælp i den daglige drift m.m.   Til gartneri og planteskoler/havecentre kan jeg tilbyde stiklingeformering af div. planter, pasning af planter og opfyldning i butikken/havecenter, varemodtagelse, lager, kundebetjening, samt almen hjælp i den daglige drift.  Andre interesseområder er: Lager, Pakkeri, Montage, Butiksmedhjælper, Køkkenmedhjælper, Grønne områder, Postomdeling.

Jeg har en drøm om med tiden at gøre dette til min levevej. Fritidsinteresser: Jeg har siden 2005 drevet selvstændig Internetvirksomhed ”Bomhuset.dk” på fritidsbasis. Bomhuset.dk er et enkeltmands servicevirksomhed, et agenturhandel med blandet sortiment, der tilbyder virksomheder assistance indenfor salg og markedsføring. Jeg har en drøm om med tiden at gøre dette til min levevej. http://www.bomhuset.dk

Hobby & Fritid: Min største fritidsinteresse er blomster og planter, hvor jeg tidligere har haft større samlinger af Fuchsia og Pelargonier, som jeg har elsket at passe og pleje, samt lavet stiklinger af disse. Det har givet en del erfaringer og kendskab til blomster og planter, samt deres trivsel og vækstbetingelser.