Den gode fremlæggelse Præsentationsteknik.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Journalistiske virkemidler
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Fortæl med PowerPoint XP
Bevidst undervisning i billeder
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Opgaver og svarark – til individuel brug
De sidste undervisningstimer
Generelle regler for brug af PowerPoints
Søgeord og konverteringer En webtekst skal på samme tid skabe synlighed i søgemaskinerne og motivere brugerne til at udføre en handling, vi som afsendere.
E-case eksamen En unik eksamensform Du laver et PowerPointshow
Måske er I bedste venner i et år,
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Opgave valg: Opgaveoplæg nr. 2 Information.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Mindre grimt, tak.
Sprogtilegnelse d Ida Marie Holm.
Engelbert H – og den sidste chance
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
X LukNæste  Velkommen Du skal nu lære at bruge PowerPoint ved at lave en præsentation. Du får mulighed for at vælge mellem at lave tre forskellige opgaver,
1 Copyright 2004 Susan M. Rundle Dansk oversættelse: Ole Lauridsen Læring er afgørende for alt hvad.
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
PowerPoint XP Billeder og tekst med større virkning…
Indledning til opgaven
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Insidere og outsidere – den danske models rækkevidde Eksamensform og tips til eksamen og opgaver Steen E. Navrbjerg Dias 1.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Studieweb Kaare og Jonathan.
Rubrik. Rubrik Rubrik Artiklens overskrift hedder i avissprog rubrikken. Rubrikken fortæller, hvad artiklen handler om og giver læseren lyst til at.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Rusmiddelnøgleperson- uddannelse transparenter Trin 2.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
VEJEN TIL DEN GODE LINKEDIN PROFIL
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Sådan strukturerer du en Trin-for-trin guide.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Sprogets legeplads Sprogudvikling Højtlæsning og billedbøger
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
Hvad er powerpoint? Det vil sige:
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
Modul 5A Idéerne anbringes på væg eller bord og en idé vælges.
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
Lærerpræsentation.
9. AUGUST 2016 SARAH LUND PETERSEN AARHUS UNIVERSITET AU GOD VEJLEDNING AF GYMNASIEELEVER -> guide til at blive ”mini-vejleder”
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Feedback på webnyheder øvelse Confex-kursus Webjournalistik 7-8 december
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Introduktion til skærm-præsentation Lidt om… farver og typografi.
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Retningslinier for din præsentation
projekt eller lignende
Tips og tricks til PowerPoint
Powerpoint-præsentation
Introduktion af PowerPoint 2007
Hvad er portefolie? Betyder at tage med sig
Mini-PC-kørekort – Modul 6
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Præsentationens transcript:

Den gode fremlæggelse Præsentationsteknik

Præsentationsteknik Nøgleord til den gode Præsentation: Overskuelighed Progression Rytme

(Ikke for mange informationer) (Forskel på overskrift og tekst) Overskuelighed (Ikke for mange informationer) (Forskel på overskrift og tekst)

Overskuelighed er meget vigtig i en præsentation! Man skal passe på med at ville putte alt for mange informationer ind i ét dias. Det gør det svært at overskue, man mister orienteringen og interessen. Teksten skal normalt ikke tage for lang tid at læse, ganske som undertekster, så det ikke stjæler alt opmærksomheden fra billedet eller fortælleren. Man skal passe på med at ville putte alt for mange informationer ind i ét dias. Det gør det svært at overskue, man mister orienteringen og interessen. Teksten skal normalt ikke tage for lang tid at læse, ganske som undertekster, så det ikke stjæler alt opmærksomheden fra billedet eller fortælleren. Man skal passe på med at ville putte alt for mange informationer ind i ét dias. Det gør det svært at overskue, man mister orienteringen og interessen. Teksten skal normalt ikke tage for lang tid at læse, ganske som undertekster, så det ikke stjæler alt opmærksomheden fra billedet eller fortælleren.

Overskuelighed er vigtig Ikke mange informationer i ét dias Fordi det er svært at overskue Man mister orienteringen og interessen Hvis teksten tager for lang tid at læse, så stjæler den opmærksomheden fra billedet eller fortælleren.

(Startpunkt, indhold, afslutning) Progression (Startpunkt, indhold, afslutning)

Progression Titeldias Overskrifter præsenteres Indholdsdel Generel overskrift for diasshowet Overskrifter præsenteres Hvad vil du beskæftige dig med? Indholdsdel Titeldias til overskrift 1 Indholdsdias til overskrift 1 Titeldias til overskrift 2 Indholdsdias til overskrift 2, osv., osv… Afslutningsdias

(Bryd med ensformigheden, IKKE med stilen) Rytme (Bryd med ensformigheden, IKKE med stilen)

Rytme Hold stilen/stemningen Hold pauser i fortællingen = Ingen pistolskudeffekter i præsentation om vikingetiden! = Vælg farver og skrifttyper med omhu Hold pauser i fortællingen = Brug Titeldias som pausemarkør Overskuelighed, Progression, Rytme i DENNE præsentation

Værsgo at gå i gang…