Jagtloven 2kok1111a.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mulighedernes jagtformer
Advertisements

Fugle og konsekvensvurderinger
Fuldmagtsmodeller i forbindelse med udbud af bygge- og anlægsarbejder
Bilag 3 · Bekendtgørelse om fiskeres hviletid Bekendtgørelse om fiskeres hviletid 1) I medfør af § 4, stk. 3, § 57 og § 70 i sømandsloven, jf. lovbekendtgørelse.
Regulering § 1, stk. Ved regulering forstås i denne bekendtgørelse nedlæggelse eller ombringelse af vildt. Stk. 2 Regulering i henhold til denne bekendtgørelse.
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Chat og SMS på den fede måde!
Gnavere og støttetandede
Joakim fra 3.a har fundet et dyrekranium i en skov i Sverige
Lavet af Andreas, Mattias, Nicholas og Jonas
Dansk lov om luftfartskvoter  I løbet af 12 måneder fra ikrafttrædelse af direktivet.  Direktiv om luftfartskvoter er et ændringsdirektiv til det gældende.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Ikrafttræden 1. juli 2010 Klager, der er indbragt for KLFU inden den 1. juli 2010, færdigbehandles efter de hidtil gældende regler. KLFU er obligatorisk.
Dåvildt i Lemvig og Holstebro kommuner
En helt vild historie Fjervildt i Danmark.
Fodring af vildt Men de nye begrænsning i jagtloven om udsætning af vildt er det mere end tidligere at der er styr på sin udsætningsplan. Hvorfor kan den.
Arbejdsmarkedsforhold – Hvad der er godt at vide for fiskere om organisationer, beskæftigelse, regler og rettigheder.
Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin
En helt vild historie Hårvildt i Danmark.
Agerhøne Kendetegn: Forveksling:
1 Naturbørnehavens græsserlaug. 2 Hvad er et kogræsserlaug.
Vildt hårvildt fjervildt.
Gnavere og støttetandede
Landinspektør Jørgen Heinemeier, Naturstyrelsen
Kloakering i den spredte bebyggelse
Vadehavet Biologi.
Dykænder Bred hudlap Benene er placeret længere tilbage på kroppen.
Evolutionsteorien En teori om, hvordan livet udvikler sig. For at forstå den skal man lære følgende begreber: Fødselsoverskud: Der fødes flere unger end.
Definitioner 2 Når både mødes 1 (Afsnit A)
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
Agerhøne Kendetegn: Forveksling:
Fuglene i de kommunale skove. Høj-aktuelt emne! Skovdebatten fortsætter Af Anders Jerking |Anders Jerking 2. september 2013 kl. 22:00 DEBAT: En rapport.
1 Fuglene i den kommunale § 3-administration Eksempler på relevante arter og biotoper, datasøgning i DOFbasen. Peter Lange, Silkeborg.
A A R H U S U N I V E R S I T E T STUDIEFORVALTNINGEN Optagelse på kandidatuddannelser Aarhus Universitet Studieforvaltningen 16. november 2007.
Om censoretik og forventninger til censorers rolle oplæg til censorlandsmøde 19. marts 2014 Line Folsgaard Petersen på vegne af de 7 danske Ergoterapeutuddannelser.
Preben Egebo Jagttegns lærer Nyjæger koordinator
Introduktion til
Skabt som mand og kvinde
A A R H U S U N I V E R S I T E T STUDIEFORVALTNINGEN Optagelse på kandidatuddannelser Aarhus Universitet Studieforvaltningen 9. februar 2010.
Tamkanin Skrevet af Julie og Stina
Spidssnudet frø skrevet af Johannes
Spørgsmål til Jagtloven
Spørgsmål Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt (Bekendtgørelse nr. 417 af 27. april 2007) Udskriv præsentationen og klip kortene.
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
Grundkursus i § 3 sagsbehandling Naturbeskyttelse historisk Formålsparagraffen § 1 Øvrigt indhold.
Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få.
Bæredygtig jagt og jagtetik. Bekendtgørelse af lov om jagt og vildtforvaltning Kapitel 1 Formål m.v. §1. Lovens formål er at sikre arts- og individrige.
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
Nye måltal for fugle i seks fuglebeskyttelsesområder
Sædgåsen – en velkommen vintergæst?
Verden omkring os Krybskytteri i Afrika.
Padder 6.b Lavet af Pelle, Lærke, Clausen & Enan.
SKYDETÅRNE & SKYDESTIGER
Svømmeænder Svømmeænder kan kendes på den tykke bagtå, som har en smal hudlap. Kønnene er i yngledragten meget forskellige. – undtagen gravanden. Yngledragten.
Danmarks Jægerforbund
Indstillinger de Nationale hjortevildtgrupper
Hvordan inddeler vi vores dyr?
Vinterensfugle Fugle ved søer.
Slagterbutikken - teori
Æg Hvordan fremstilles det ? Hvad er forskellen ?
ÅRETS GANG På minkfarmen.
Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start.
Forhandlingens DIAMANT
Årsmøde samt Generalforsamling 2019
ÅRSPLAN Susanne Sørensen Grønbækvej 1 Mejsling 7100 vejle
TÅRNBY KOMMUNE SSP Nyhedsbrev Billede- og videodeling.
Ryggdýr Ryggdýr er dyr med ryghvirvler
Præsentationens transcript:

Jagtloven 2kok1111a

Vildtsæsoner Fastsat via ”Lov om Jagt og Vildtforvaltning”. Jagttider i Klart sprog. ”Bekendtgørelse om jagttid for visse pattedyr og fugle”. Generelle jagt tider for vildt som må jages i DK. Derudover findes regionale begrænsninger i jagttider.

Fredningsbestemmelser Pattedyr og fugle, for hvilke der ikke er fastsat jagttid, er fredede hele året. Pattedyr og fugle, for hvilke der er fastsat jagttid, er fredede udenfor jagttiden. .   Fredning af en vildtart omfatter, hvor andet ikke er angivet, tillige artens yngel samt reder og æg. Reder og ynglesteder med æg eller yngel må ikke øde- lægges. Æg må ikke ødelægges.   Kolonirugende fugles redetræer må ikke fældes i perio- den 1. februar - 31. juli. Grundejeren må ikke overdrage retten til at jage ande- og vadefugle, bortset fra skovsnepper og opdrættede- gråænder, til andre for en periode, der er mindre end 1 år.

Andre jagt bestemmelser Jagt må kun finde sted i tiden mellem solopgang og sol- Nedgang. Ænder og gæs må dog jages i tiden fra 1½ time før solop- gang til 1½ time efter solopgang Overtrædelse af ovenstående regel og sæsonbestemmelser kan straffes med bøde eller fængsel i op til 2 år.

Handel med vildt Frisk vildt må Sælges/købes indtil 14 dage efter jagtidens/ sæsonens afslutning. Man kan købe udenlandsk frosset vildt hele året. Indkøb af vildt til det professionelle køkken skal foregå via en autoriseret vildthandler, hvor dyr og fuglevildt er Dyrlægekontrolleret. Professionelle køkkener må ikke modtage vildt med hår eller fjer, medmindre der findes et særskilt og godkendt lokale til dette. Kød fra unge dyr og fugle er at foretrække. Køb af vildt er en tillidssag.

Vildt opdeles i to typer Fjervildt Opdeles i: Hønsefugle Agerhøne, Fasanhøne, Fasanhane og Blishøns Vadefugle Skovsneppe, Dobbeltbekkasin Andefugle Grågås, Blisgås, Sædgås,Kortnæbet gås, Gråand,Atlingand,Krikand, Spidsand, Pibeand, Skeand, Knarand,canadagås, Taffeland, Troldand, Bjergand, Hvinand, Havlit, ederfugl han og hun,SortandFløjlsand, Stor Skallesluger og toppet skallesluger

Vildt opdeles i to typer Hårvildt Opdeles i: Hovdyr Kronhjort, Kronhind og Kalv, Dåhjort, Då og kalv, Sikahjort, Sikahind og kalv, Råbuk, Rå og lam, Muflonvædder, Muflonfår og lam, Vildsvin Orne, Vildsvin So og grise Gnavere: Hare og Vildkanin