For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Les meilleures photos de
A.G.S.D (Klik gennem i dit eget rolige tempo).
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Der var engang et ældre ægtepar ....
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
At bruge disse to ord rigtigt
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Musik: Nightengale Serenade
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Den urolige chef kigger på uret,
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Joken, der bringer dig held!
KVINDELIG SELVSIKKERHED
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
En fejl af stor betydning...
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin.
Videreudvikling af ide 2&2
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
10 roser til dig.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Den barmhjertige samaritaner
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
En fejl af stor betydning...
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Livet.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Præsentationens transcript:

For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene ved et bord i restaurationen.Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene ved et bord i restaurationen. Vi bemærkede, at såvel overtjeneren som de andre officerer var meget fortrolige med, at hun var der.Vi bemærkede, at såvel overtjeneren som de andre officerer var meget fortrolige med, at hun var der. Jeg spurgte vores overtjener og tænkte, at han kunne fortælle mig, om hun måske kunne være medejer af selskabet, men han sagde blot, at hun ofte var om bord og var med på krydstogtJeg spurgte vores overtjener og tænkte, at han kunne fortælle mig, om hun måske kunne være medejer af selskabet, men han sagde blot, at hun ofte var om bord og var med på krydstogt

En aften, da vi forlod restauranten, gik vi forbi hendes bord for at hilse på hende.En aften, da vi forlod restauranten, gik vi forbi hendes bord for at hilse på hende. «De synes ofte at være om bord her,» sagde jeg til hende.«De synes ofte at være om bord her,» sagde jeg til hende. «Ja, det er sandt.»«Ja, det er sandt.» «Rejser De altid alene?»«Rejser De altid alene?» «Det er billigere end et plejehjem.»«Det er billigere end et plejehjem.» «Og hvordan kommer De til den slutning?»«Og hvordan kommer De til den slutning?»

Hun tog en lommeregner frem. Gennemsnitsprisen på et plejehjem er 80 € pr. dag.Gennemsnitsprisen på et plejehjem er 80 € pr. dag. Prisen på «Princess» (hvis man rettidigt reserverer plads og medregner prisnedslaget for pensionister) er 54 € pr. dag. Dermed bliver der 26 € til overs, som jeg kan bruge til:Prisen på «Princess» (hvis man rettidigt reserverer plads og medregner prisnedslaget for pensionister) er 54 € pr. dag. Dermed bliver der 26 € til overs, som jeg kan bruge til: Drikkepenge – som ikke er over 10 €.Drikkepenge – som ikke er over 10 €. Jeg kan op til 10 gange om dagen gå hen at spise, enten i restauranten eller som Kabineservice. Det betyder, at jeg hver dag kan spise morgenmad i sengen.Jeg kan op til 10 gange om dagen gå hen at spise, enten i restauranten eller som Kabineservice. Det betyder, at jeg hver dag kan spise morgenmad i sengen. Skibet har tre swimmingpools, fitnessrum, vaskeservice samt shows og underholdning hver aften – alt gratis.Skibet har tre swimmingpools, fitnessrum, vaskeservice samt shows og underholdning hver aften – alt gratis. Du får tandpasta, sæbe osv., ligeledes alt gratis.Du får tandpasta, sæbe osv., ligeledes alt gratis.

Du bliver behandlet som en kunde og ikke som et nummer. Hvis du giver 5 € mere ud til drikkepenge, ligger de alle for dine fødder. Jeg stifter på hver rejse nye venskaber. Fjernsynet virker ikke? Der skal udskiftes en pære? Nyt sengetøj? Intet problem, alt bliver straks repareret og oven i købet undskylder de fejlen.

Hver dag får man ren dug på bordet og rene servietter. Hver dag får man ren dug på bordet og rene servietter. Hvis du falder og brækker et ben, bliver du passet og plejet på et hjem under Socialforsorgen. Hvis du falder og brækker et ben, bliver du passet og plejet på et hjem under Socialforsorgen. Men, hvis det sker på et krydstogtskib, får du resten af dit liv den bedste kabine. Men, hvis det sker på et krydstogtskib, får du resten af dit liv den bedste kabine.

Og nu kommer det bedste. Og nu kommer det bedste. Vil du se Sydamerika, Panamakanalen, Tahiti, Australien, New Zeeland, Asien eller et hvilket som helst andet smukt sted? Vil du se Sydamerika, Panamakanalen, Tahiti, Australien, New Zeeland, Asien eller et hvilket som helst andet smukt sted? Der er altid et skib, som man kan reise med – altså: søg ikke noget plejehjem til mig, for jeg vil på krydstogt! Der er altid et skib, som man kan reise med – altså: søg ikke noget plejehjem til mig, for jeg vil på krydstogt!

Sidst, men ikke mindst: I tilfælde af, at jeg dør, har jeg med min forsikring og min familie indgået en aftale om, at de skal kaste mig over bord -uden omkostninger.

Send denne mail til alle, som drømmer om at være Luxuspensionist!

Sådan!