Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Sådan ser vores hjemmeside ud:
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
At bruge disse to ord rigtigt
Mette og Marias lille quiz om amning
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
I nat blev Jesusbarnet født
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
James Bond går tur i en park...
Ordentlig Julekort.
Lad os anbringe et postkort lige i midten. Klik her.
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Dansk Musik gruppearbejde
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Glædelig jul fra Elvis og Lisa Marie
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
1 Danseafslutning marts 2008 H U M Ø R D A N S E R N E V E J L E Skal vi ikke snart i gang med dansen. Lene byder op.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Forfatterportrætter Velkommen.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
og no’et så rund og lækker venter den det årlig besøg
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Lad os anbringe et postkort lige i midten. Klik her.
Opgaver om omsorgssvigt
Synger regnvejrsdag i november
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Kære alle G77 petanque venner !!
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Der findes 3 milliarder kvinder som ikke ser ud som supermodeller og kun 8 som ser ud som en?
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Bulbjerg.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
I hvilken by blev Jesus født? - BetlehemBetlehem - JerusalemJerusalem - Nazaret Nazaret.
Karen Blixen
Pikkamel J. Robert Oppenheimer.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
At bruge disse to ord rigtigt
Du behøver ikke at vente til Jul…
Præsentationens transcript:

Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet … og så til en musikalsk hilsen …

Elvis døde i hans datter, Lisa Marie, blev født i Hun var således elleve, da hendes far døde. Med nutidens teknologi, blev far og datter forenet til at synge denne sang sammen.... Er det ikke fantastisk? Når Lisa Marie kommer ind på scenen er reaktionen fra publikum lavet virkelig vidunderlig! Tillykke til skaberne af denne video. Denne elektroniske forening mellem far og datter er fantastisk! Han sang denne sang i 1968 og Lisa Marie i Længe leve den nye teknologi-alder.

NB: Starter videoen ikke automatisk, så prøv at klikke her! - og derefter på dette symbol i næste vindue: Det ta’r lidt tid, så ha’ lidt tålmodighed, da det er værd at vente på!