Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fokusgruppe Hvad er en fokusgruppe?
Advertisements

Putting it into Practice Få det omsat i praksis. Putting it into Practice Få det omsat i praksis Arrangementer Modificerede spil.
Hvad er Meritvejen? Meritvejen er den direkte vej til at blive faglært og få svendebrev for erfarne chauffører og andre ansatte i transportbranchen. Være.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
TPG handleplans-skema
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Højdevangens Skole Her er godt at lære
Arbejdspladsudvikling
Vejgaard Boldspilklub FU Træner-/ledermøde 25. januar Organiseringen 2.Ombygning – 3 nye omklædningsrum Rekruttering/opbakning 4.Økonomi-/partnerstatus.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Stjernholm Dagen 2011 – fokus på… InnovationsDesign v/Lars Fridberg.
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Reserver dit bagskab i denne weekend Du modtager yderligere 10% næste gang du fylder bolde på din E-key Lej et bagskab Lej et bagskab 365 dage om året.
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Medlemsmøde Tårnby Boldklub Amager Boldklub af August 2008.
Erfaringer fra SAMBA-projektet
FH78 VISION Vision FH78. FH78 vil gode håndboldoplevelser for alle. Vi vil være en håndboldklub: som tilgodeser bredden udviser fairplay har.
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Afslut Frem >>
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Elektroniske holdkort
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Omgangstone og kollegialitet
Solrød FC U15 Pige Velkommen til infomøde. Agenda til Informationsmøde 1.Præsentation af træner/leder teamet 2.Efterårets turnering Målsætning/
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Picasa billedbehandling
Randers HH Sæson 2014/15 Samarbejde mellem klubben og forældrene til U16 og U18.
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Fysik B : Omfang 5/8 timer pr. uge 5/8 timer pr. uge Gennemgang af stof, demonstrationsforsøg, journaløvelser, rapportøvelser, EDB Gennemgang.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Thisted FC Ungdom. Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi.
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..
Enhedens navn Studiefremdriftsreformen Hvad betyder den for mig? Oplæg v/ Studievejledere Trine og Luise & Studiekoordinator Lasse.
7. klasse.
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
AT 3.1 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til AT3.1.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Argumentation Hvad er det?. Er dette argumentation? Argument clinic: 6tDOqd-Z3U.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
Elektroniske holdkort
Kollektiv vejledning 8. klasse, første gang
Kies U16 Pige Cup.
Holdleder / Holdsport Valby Boldklub Ungdom.
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
Badminton Danmarks Udviklingskonsulenter
Helsingør Volleyball Klub
Meningsskabelse som relationskompetence
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Præsentationens transcript:

Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”

Formål Fokus på Fair Play Fokus på regler Fokus på dommerrekruttering Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”

Bill Shankly - legendarisk træner i Liverpool FC, har sagt: ”Problemet med dommerne er, at de kender reglerne - men de kender ikke spillet” Hvad så den anden vej rundt? Er det et problem at spillere, trænere, ledere og tilskuere ikke kender reglerne? Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”

Det handler om Fair-Play Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne” Hele ”Fodboldfamiliens” ansvar

Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne” Derfor er inspirationsmødet relevant for: Spillere Trænere Ledere Forældre Forslag til arrangementer for mødet: Fællesmøder som optakt til sæsonen Spiller/træner møder Forældre møder Mødet er gratis – eneste krav er, at der er min. 10 deltagere på mødet Gå eventuelt i samarbejde med naboklub/ber Det vil være en uddannet DBU Dommerteoriinstruktør, der vil forestå mødet Mødet bestilles hos din lokalunion – spørg efter kursusadministratoren

Der kan frit vælges mellem følgende kursusforløb: Mulighed 1 6 aftener á 2 timers teori 8 timers praktik (på én weekenddag) Mulighed 2 2 x 6 timers teori (2 weekenddage) 8 timers praktik (på én weekenddag) Afsluttende eksamen gennemføres typisk dagen efter praktikdagen - og den enkelte deltager skal påregne ca. en time til denne. Din klub bestemmer selv tid og sted Økonomi - hvad koster deltagelsen? Prisen for deltagelse i et DBU Dommergrundkursus er kr pr. deltager. Undersøg om der er refusions/tilskuds muligheder i din kommune til uddannelsen. Mødet handler også om rekruttering af nye dommere Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”