Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Advertisements

Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Vejledning til Cisco trådløs telefon
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
DAGENS PROGRAM DET PRAKTISKE Kl MODUL  CONSIGNOR’s opbygning i setup  Menuerne i "MAIN"  Tilretning af produktionsskærmbilledet i CONSIGNOR,
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Undervisning og introduktion november 2013
Vejledning i weblog-værktøjet
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Udlægning af en ny cache
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
SMA Vores nye dagligdag ☺.
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Mamut ServiceSuite Opsætning Online arbejdsseddel og Online booking
XB5S Biometrisk genkendelse Vejledning 02/07/2014 Version 1 Keld Flindt.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Programmet består af tre dele.  Capture ; at få billeder ind i maskinen  Edit; at redigere billederne  Make movie; afslutte filmen.
Elektroniske holdkort
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13. november 2014 Hotel Nyborg Strand.
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
Alarm fra kamera – Push og mail
Ordblinde chauffører Niels Henning Holm Jørgensen 18.sep. 13 Ordblinde chauffører på jobbet TSU-projekt på Amager.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
SYNKRONISER DIN S3 SCANNER. At synkronisere sin scanner betyder at man sender data fra alle de scanninger man har lavet, ind til Nu Skins server, der.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
JAR KURSUS – UDGAVE Introduktion til JAR Sagstrin er de juridiske afgørelse der foretages. Fx V1 og V2 kortlægninger. Aktiviteter er de brancher/aktiviter.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Ved Kort præsentation af APV-delen April 2012.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
ViTre til MAC TalkingWeb. ViTre til MAC Version 1: (ViseOrd) Hjælpeprogram der kører i baggrunden. Oplæsning med highlight i ViTre læsevindue. Læsehjælp.
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
Elektroniske holdkort
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Overblik med Instruktørrollen
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Nye digitale løsninger
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Sådan anmelder du en skade!
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Oprydning i SkoleIntra
Præsentationens transcript:

Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage til administrationen.  Modtage og sende beskeder mellem kolleger i firmaet.  Navigere til ordrenes destinationer.  Udføre en registrering af arbejdstiden.  Få advarsler omkring razziaer, fotofæller og kødannelser.  Følge sine kolleger på et oversigtskort. På billedet ses hovedmenuen, som giver et hurtigt overblik og genveje til alle hjørner af OmniFleet. Det er også her programmet startes (på den lilla start-knap øverst).

Ordrer Chaufføren modtager dagens ordrer i en tidsprioriteret liste. Chaufføreren skal ikke tænke på andet end at udføre dem fra toppen og nedefter. Ordren skifter status fra rød til gul til grøn, hvilket indikerer om ordren er udført eller under udførelse. Detaljer for den enkelte ordre ses ved at vælge den på listen. Herfra kan der redigeres i ordrelinier, tilknyttes billeder og navigeres til destinationen. Ændringer i ordren synkroniseres løbende med administrationen på kontoret. Ved modtagelse af nye ordrer afspilles en meddelelseslyd.

Beskeder og kontakter Chaufføren kan både skrive og ringe direkte til alle sine kolleger. Via kontaktlisten er der mulighed for udvælge sin modtager og starte enten en ny besked eller en opringning. Modtagne beskeder vises med rødt i beskedlisten og afsendte vises med blåt. Ved modtagelse af en ny besked afspilles en ringetone.

Køretøjsliste Køretøjslisten viser alle firmaets aktive biler. Chaufføren vælger den bil som der køres i, hvorefter ordrer til den valgte bil hentes. Bilen vælges let med et enkelt klik. Valget af bil huskes, så hvis chaufføren altid kører i samme bil, eller hvis terminalen er fastmonteret i bilen, skal dette valg kun foretages én gang. To chauffører kan godt køre i samme bil, men det anbefales at kun én chauffør redigerer i orderne.

Oversigtskort Kortet kan vise flere typer af informationer:  Bilerne og kollegers sidst kendte positioner  Ordernes destinationer  GSM chips positioner og usikkerheder  Den nuværende position Kortet kan desuden vises i satellit mode

Timeseddel Chaufførens timeregnskab konstrueres udfra de tidspunkter hvor chaufføren har startet og stoppet OmniFleet*. Chaufføren skal mindst én gang om ugen godkende sine registreringer. Når en tidsregistrering er godkendt af chaufføren kan chaufføren ikke længere slette registreringen. Chaufføren kan godt påbegynde nye registreringer på en godkendt uge, så længe ugen er aktuel. Chaufføren har ikke mulighed for at manipulere med registreringerne. Hvis chaufføren glemmer at starte eller stoppe en registrering må redigering ske hos administrationen fra web. * Der startes og stoppes på hovedmenuens lilla knap.

Advarsler Chaufføren modtager advarsler når han nærmer sig et advarselspunkt. Advarselssystemet udbygges løbende med nye hændelser og har pt. understøttelse af razzia og fartkameraer. I de næste versioner kommer desuden glatføre og kødannelser. Advarselssystemet bygger især på chaufførernes egne indberetninger. Advarslen kommer i form af en advarselslyd og et farvesignal på hovedmenuen. Advarslen kommer i god tid inden man er ved advarselspunktet.