Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Tab og traumer 1: Hvilke patienter drejer det sig om?
Den lille Mads.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
”Vind gratis sex når du tanker”
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Forholdsregler ved cytostatika
Sofies dejlige dag.
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Temadag Funktionelle lidelser.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Joken, der bringer dig held!
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Livet som kristen - det koster -
En kone ledsagede sin mand til lægen.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Jeg er taknemmelig....
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Står i stedet for et navn
Joken, der bringer dig held!
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Videreudvikling af ide 2&2
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
Circle of change Benægtelse Reaktion Accept Handling
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den barmhjertige samaritaner
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Bulbjerg.
Stress En folkesygdom?.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
KAN MAN GAMBLE SIT LIV VÆK? - En præsentation om gambling og ludomani Selvmord Arbejdsløshed Skilsmisse Løgn Sygdom Kriminalitet.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…. Indgangen til min lille private hule ligger på bagsiden af smedeværkstedet, - i en hyggelig lille gade…
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
368 – Frelseren er mig en hyrde god 1, S1
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
Doktor utomaten.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Øveprøve – lille knallert
Præsentationens transcript:

Doktor utomaten

Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor til læge? I dag er der supercomputere, som kan diagnostisere alle mulige sygdomme og som samtidig er meget billigere end en læge. Gå ned i supermarkedet på hjørnet med en urinprøve og put kr. 20,00 i automaten. Så skal du se."

Da han går hjem tænker han over sin vens forslag. Da det højest kan koste ham kr. 20,00, går han den næste dag hen til supermarkedet med en urinprøve, putter denne i computeren og betaler med en mønt i maskinen. Computeren begynder at arbejde. De farvede lamper blinker og lyser og endeligt kommet et papir ud af maskinen. Der står:

Diagnose: De har en seneskedehindebetændelse i den højre hånd. Behandling: Vask håndleddet 2 x dagligt i 2 uger med varmt vand og undgå svære løft.

Georg kan næsten ikke tro det. Videnskaben har sandelig gennemgået en stor udvikling. Men som tiden går, kommer han alligevel i tvivl om, hvorvidt computeren virkelig er så perfekt. Den næste morgen tager han en flaske og hælder lidt postevand i. Fra sin savlende hund tager han lidt spyt og putter det i. Fra konen tager han lidt urin og vrider også lidt væde fra sin datters tampon ned i flasken. Som kronen på værket onanerer han ned i flasken og rører godt rundt. Så går han hen til supermarkedet, sætter flasken i computeren og putter de kr. 20,00 i maskinen. Computeren begynder at arbejde, lamperne blinker og lyser med stedse større hast. Det er næsten, som om computeren skal eksplodere. Endeligt kommer et papir ud. Der står:

Diagnose: Postevandet er for kalkholdigt og iøvrigt ikke rent. Behandling: Køb en afkalker og et vandrensningsanlæg. Diagnose: Hunden har orm. Diagnose: Deres datter er narkoman. Behandling: Få hende straks på en afvændingskur. Diagnose: Deres kone er gravid og skal have tvillinger. De er ikke fader til børnene. Behandling: Køb et ormemiddel til hunden. Behandling: Konsulter straks en advokat til at rede dette ud. Et alvorligt råd: Hold straks op med at onanere, eller vil deres seneskedehindebetændelse ikke blive bedre.