BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
At bruge disse to ord rigtigt
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
…ny Muhammed krise ??.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Sygdomme En lille husker.
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
En ganske from historie….
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Står i stedet for et navn
Joken, der bringer dig held!
Videreudvikling af ide 2&2
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Stress En folkesygdom?.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
min sommerferie på malorca
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Præsentationens transcript:

BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med dørerne.

Om Charlie Charlie er 13 år, Han bor alene med sin mor. Han går på privat skole, og har det svært.

du er målet chalie du er målet chalie Chalie Goodstary er 13 år. Han bor alene Sammen med sin mor. Chalie går på Privat skole. Ba gaam det her er for ned tur

Huk aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr 24 timer efter. Tv avisen god aften det er det femte mord på en måned. nu stiller vi om til politi direktøren Som vil for tælle lidt om hvordan han ser ud, Han siges at han er 24 år og har deltaget i 3 af de ….aaaaaarrrr, det ser vel ud til at politi direktøren Er faldet om på stedet vi vener tilbage med flere nyheder efter pausen. så er vi tilbage med flere nyheder det viser sig at han er blevet skudt i hoved af en sniper……………………..Charlie slukker for Tv'et.

bilede HVORFOR ER DER INGEN DER BEKYMRE SIG OM OS. VI BLIVER ÆDT DAGLIGT.

Jeg er helt enig

Natten før natten før uhyggen Charlie lægger sig til at sove. Han må glemme Hvad tv værten har sagt. Han har mareridt. Han drømmer at han flygter fra morderen ind i en skov men morderen er hurtigere morderen fanger ham og tager en kniv og hæver den over hans hoved. Han mærker noget blod i sin mund,det viser sig at han er mund,det viser sig at han er faldet ud af sengen og har fået næse blod da han ramte gulvet. faldet ud af sengen og har fået næse blod da han ramte gulvet.

blade hvor For skole skal Charlie til psykolog,da de er kommet det hen syntes Charlie at psykologen er meget mærkelig,hun har mærkelige blade Hvor der står….. hader du også børn …..iser vand skabninger med Små fingre. Mor kan vi ikke nok gå, moren har ikke set bladene, Nej skat vi skal først have under søgt dig. Psykologen kommer Ind,Charlie det er din tur, fru. bird de bliver her ude. Da Charlie er Kommet ind i psykologens lokale ser han sig om i lokalet. Han ser Et bord der er smurt ind i noget rødt han spørger psykologen hvad Det er, hun svarer at det er naturens gave til miiig fra alle levende. Så ikke mere snak jeg skal

Unger vi skal på udflugt Til en hjem søgt lejr plads Hvor vi skal over natte i 1 nej nej nej 3 eller måske 2 nej 3 midnat Vi kommer hjem lørdag midnat Kl og vi tager af sted kl.10.15

Da Charlie er hjemme Mor, jeg skal på udflugt med klassen, til en hjemsøgt. En hjemsøgt hvad ? Ikke noget

Første og anden nat •Da de var kommet over på den hjemsøgte lejr plads, sagde læren ”i skal alle i seng ”.Da de vågnede næste morgen var en af børnene væk. Læren sagde af han var faret vild og aldrig ville komme tilbage. næste nat hører Charlie pustlen og så et skrig,Charlie lægger sig til at sove. Næste morgen før Charlie at vide af sine kammerater, at hans bedste ven er løbet bort, det siger læren.

Tredje nat •Den sidste nat er en kort nat med en særlig grund. Charlie når lige at falde i søvn, da han mærker en skarp dims ved hans hjerte. Han ligger helt stille 2 sekunder eller 2 minutter, 2 timer han ved det ikke. Pludselig vågner han, med en kniv i hånden. Han går rundt i teltet og leder efter psykologen. Da han finder psykologen hæver han en kniv over hendes hoved…… •…………………slut

farvel