Hvordan man opretter en cache

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Gammelheds-Philosophy
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Måske er I gode venner i et år,
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
En lille introduktion Angående links til
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Teknik event i det mørke Jylland IV, 16. Januar 2010GPSmap 60CSx vs. Oregon 550T 1 GPSmap 60SCx vs. Oregon 550T  Baggrunden for dette indlæg  Skærmen.
Flickr.com – online billeddeling
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
GSAK – helt fra start Hvad er GSAK ? Download og installation GSAK
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan du læser forældreintra
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Udlægning af en ny cache
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
Opstart GSAK med filter Det kan være praktisk at have et filter som gsak starter op i, Det kan være du ikke ønsker at se dine fundne cacher, eller måske.
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
17. januar 2009Teknik event i det mørke Jylland III - CacheMate 1 Geocaching med CacheMate  Hvad er CacheMate?  Indlæsning af Cachebeskrivelser  Bruger.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
MMSSTV Indstillinger FSK ID og andre indstillinger Af DG1OBY
Export af cacher til GPS som poi’er via makro
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Sofies dejlige dag.
Geocaching.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Formularer (Access, del 3)
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
GPS i undervisningen inspiration.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Export af cacher som skattejagter til GPS via makro Dette er måden at overføre skatte til gps’en på hvis gps’en understøtter skattejagter. Det gælder f.eks.
Find cacher i et afgrænset område vha. polygon. Under fanebladet ”Tools” vælger du ”Polygon/Line drawing tool” Herefter bliver du ført til en hjemmeside.
Hvordan laver man et filter
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Lave og indsætte genvejsknapper i speedbaren.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
GPS. Hvad er GPS? ➔ Global Position System ➔ Består af 27 satelitter ➔ Atom ur med milliarddel sekunds nøjagtighed ➔ Kræver 4 satelitter for godt signal.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Manual Af Edu-Caching.
Begynd med at åbne
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Skabelon mailopsætning
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Hvordan man opretter en cache Det at finde Finde koordinater Lave en cache beskrivelse på .com Lidt om pynt på cache beskrivelsen

Hvordan man laver en cache Find et sted med ’indhold’ udsigt eller historie Find ud af hvem der ejer stedet og få en tilladelse!! Find ud af hvor skal cachen ligge – og find koordinatet Gå hjem opret din cache på .com – Tjek dine koordinater – når nu du alligevel er ude for at placere ’bøtten’

Hvordan man --- At finde stedet og historien – Må du klare selv – men det må gerne være en god historie  At finde ejeren! Skov og naturstyrelsens skove. Er der svenskrøde gærder/pæle ved alle indgange til skoven. Private skove, hvis du er heldig står der et telefonnummer på skiltet ved indgangen til skoven – ellers er det op på hesten Kommunal jord – øhh start med teknisk forvaltning

Hvordan man finder koordinater Hvis du har en GPS med midlingsfunktion f.eks. en Garmin GPSmap 60 C.. Tryk <mark>og <enter> find dette waypoint tryk <enter> Tryk <menu> vælg Gennemsnits position <enter> Vent - vent – vent den tid du mener det er nødvendigt for et godt koordinat (gerne når nøjagtigheden som vises i displayet kommer ned under 3.5 m )

Hvordan man finder koordinater Med en GPS uden midlingsfunktion Marker dit waypoint Gå 20-30 meter væk Gå tilbage til ’dit sted’ fra en anden retning Gå til #1 til 10 – 15 gange (gerne flere) Gå hjem træk dine waypoints ud af GPS’en Evt. med GSAK – eksporter til regneark Fjern dem som ’stikker ud’ og lav en gennemsnits beregning på resten

Hvordan man - - Nu er du klar til at gå på .com

Hvordan man - - Vælg type Hvis du fjerner fluebenet – kan du arbejde med cachen så længe du vil

Hvordan man - - Når nu du vælger at lave en multi – så husk lige på at vi ikke alle er ingeniører eller matematiske studenter. Følgende eksempler er taget fra cache beskrivelser #13 N 55 58.0(A+B+D+K+L+M) E 010 08.((G+H+L+M)*(I*D)-2) #7: Her finder du 5 tal. Kald dem f, g, h, i og j. Gå så til cachen på N56°((b-a)/6).f (g-1) 1 E010°(C/32-(2*e)+(3*d)).(2*h)(i/2)(f+g+j) Det er F….. Flæken daskme surt at gå gennem 7-13 steps og så ikke være sikker på at du har regnet rigtigt - så venligst check sum!!!

Hvordan man - - Vælg størrelse

Hvordan man - - Hvad skal barnet hedde?

Hvordan man - - Husk lige hvor vi er !! Det hænder at P. ligger nær England Husk! let - svær

Hvordan man - - Beskrivelsen med eller uden HTML

Hvordan man .. . Vores cache beskrivelser bliver lavet med Kompozer Skriv / rediger her

Hvordan man … Markér og kopier teksten mellem <body> og </body> og sæt ind i cachebeskrivelsen Klik på source (kilde)

Hvordan man . . . Sæt indholdet af clipboardet ind her

Hvordan man - - her og her HUSK lige at det ikke er nok bare at sætte flueben her du skal også læse Husk at klikke her – ellers er det spildt arbejde

Hvordan man Så kan det f.eks. Se sådan ud

Hvordan man Eller sådan – måske lidt minimalt

Hvordan man - - Nu er det jo også rart at vide hvor man skal parkere

Hvordan man - - Skal man parkere! Hvad er det vi laver? Barnet skal ha’ et navn De behøver ikke være så nøjagtige Men husk at rette fra W til E Hvem skal kunne se Koordinaterne og hvordan

Hvordan man - - Nu er det tid at sætte fluebenet!

Hvordan man - - Nu skal du bare Vente Vente til Lewa Nuva eller Toa Ignika frigiver cachen og så

VeNtE vEnTe VeNtE På den første log