Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opstart GSAK med filter Det kan være praktisk at have et filter som gsak starter op i, Det kan være du ikke ønsker at se dine fundne cacher, eller måske.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opstart GSAK med filter Det kan være praktisk at have et filter som gsak starter op i, Det kan være du ikke ønsker at se dine fundne cacher, eller måske."— Præsentationens transcript:

1 Opstart GSAK med filter Det kan være praktisk at have et filter som gsak starter op i, Det kan være du ikke ønsker at se dine fundne cacher, eller måske vil du gerne have frasorteret de arkiverede under opstarten. Start med at hente og installere makroen ”Filter”. Macroen ligger under makroer på siden med kurser, og hentes ved at højreklikke og vælge ”Gem link som” gem den på f.eks. Skrivebordet og installer den bagefter derfra.

2 Gå til Værktøj/Indstillinger

3 Sæt flueben i ”Kør macro ved opstart” og angiv macroens placering. Nu vil GSAK starte filteret STD under opstart, nu mangler vi bare at lave filteret.

4 Gå ind i filter, og opsæt filteret som du ønsker GSAK skal starte op i. Når du har lavet dine indstillinger skal du gemme filteret som ”STD”. Nu starter GSAK hver gang op i det filter du har lavet.


Download ppt "Opstart GSAK med filter Det kan være praktisk at have et filter som gsak starter op i, Det kan være du ikke ønsker at se dine fundne cacher, eller måske."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google