Om Mobitech Mobitech har 15 års knowhow inden for teleindustrien og er førende på innovative SMS tjenester til erhvervslivet. I tæt samarbejde med markedets.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Introduktion til eBusiness
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
LinkedIn Intro.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Web 2.0 Teoretisk viden.
Internet til alvor og sjov
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Merlinia Who’s out - and who’s back. Telefonservice i top helt enkelt •Med Merlinia OutBack kommer de, der ringer, altid i kontakt med den rigtige medarbejder.
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
Sprog/billeder på Internettet
15 Promotion Oversigt Promotionformer (herunder reklame)
EUP - End User Payment EUP kræver hverken investering i hardware/software, ej heller ressourcer til administration eller systemintegration. Med Mobitech’s.
Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ Finans LBJ Finans - Meget mere end blot et regnskabssystem.
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Gov 2.0 Fra portaler til borgernes lommer
Digitalisering og medialisering
Billetsystem BiBook. Hvordan var det før BiBook?  Billetter skulle sendes ud til alle filialer  Billetter skulle lægges tilside fra telefon- bestillinger.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
Ugens øvelse: Lav jeres eget nyhedsbrev. : I har 3 forskellige muligheder: - Organisations nyhedsbrevet - Det journalistiske nyhedsbrev - Foreningsnyhedsbrevet.
Videndeling og sikker kommunikation
Michael Hald Konsulent, KL
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
Online markedsføring og e-handel Voxeværket – Uge21.
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
Find Your Friend app og (mobil) kommunikation
Børn og unges sociale liv online
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
Digital Post – kommunikationen til borgerne
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
People and solutions – working together værdier for millioner…..  hvis du kan SE dem…. Lau Jakobsen Channel Manager.
IT Arkitektur og Sikkerhed Mobil sikkerhed, trådløse teknologier og VPN.
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
SKYPE OG SSI (SIMPLIFIED SKYPE INTERFACE) OPLÆG OG KONKRETE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER SKYPE (SSI) I HVERDAGEN PÅ DØGNTILBUD, SOM ET REDSKAB TIL ØGET.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
1 Målgruppeanalyse ITU forår 2011 Paul R. Metelmann.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Mobilbilletter En introduktion til mobilbetaling ved brug af kollektiv transport på Sjælland.
Relationsbaseret markedsføring og Facebook Annoncering Anders Sevelsted | Aditup.dk | Havneparken 2 | | #AndersSevelsted.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Effektiv vækst - Workshop
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Automatic Delivery Rewards
Post Danmark eKommunikation – Post-let
SKI Principper for roaming
Simpel Markedsføring Af mindre virksomheder og projekter
Link til video:
Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig.
Nyt fra YouSee Lars Techen Nielsen/YouSee Bakkebølle, 3. marts 2015.
Systemtech A/S IT-leverandør til uddannelsessektoren
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

Om Mobitech Mobitech har 15 års knowhow inden for teleindustrien og er førende på innovative SMS tjenester til erhvervslivet. I tæt samarbejde med markedets ledende aktører inden for IT & telekommunikation udvikler Mobitech værdiskabende løsninger, der bidrager til at højne informations- og vidensamfundet. Fokusområderne er SMS, MMS og WAP samt de kommende 3G teknologier, hvor komplet integrering af Internet og telekommunikation for alvor bliver en realitet.

Enduser billingsystem CRM Send tilbud Mobile SMS platform Information til tiden… hvor-som-helst og når-som-helst!  Via et unikt billing system er det muligt at lade modtager betale via eksisterende mobilabonnement. 2SMS Biblioteks -tjeneste Tandlæge indkaldelse  Platformen indeholder en række færdigudviklet moduler til øjeblikkelig ibrugtagning.  Lav en simpel web integration og tilføj nye moduler med dit eget content! • Virksomheder • Organisationer • Foreninger • Klubber  Få adgang til Mobitech’s Mobile SMS Platform på under 1 minut og ram din målgruppe på mobilen. • Medarbejdere • Kunder • Borgere • Klubmedlemmer

2SMS Nyhed: Send gratis SMS-beskeder. Modtager betaler! PRISER: Gratis opkobling og 0,- kr. i abonnement.Betal kun for SMS forsendelsen: 1,- kr/SMS Send SMS beskeder direkte fra dit mailprogram. Opret gratis en konto på FORMÅL: • Spar tid og penge på telefonopkald • Reager hurtigt på alarm beskeder • Skab tættere kunderelationer

Undgå ubesvaret opkald Med 2SMS er det nu lige så simpelt og hurtigt at sende SMS beskeder som det er at sende en . Afsender sparer tid på forgæves opkald og modtager slipper for at skulle ringe sin telefonsvarer op og aflytte beskeder (koster penge og er tidskrævende

Send gruppebeskeder på mobilen Mailprogrammets eksisterende funktionaliteter kan med fordel udnyttes og bruges som særdeles effektiv kommunikation. Opret en grupp med mobilnumre og ram alle kontaktpersoner med en enkelt adr. på en gang!

Viderestil s til mobilen TID er en KNAP faktor. Udnyt den effektivt og brug SMS på en smart måde! Viderestil vigtige s til din mobiltelefon og undgå spildt ventetid foran din PC’er Benyt blot de samme regler i dit mailprogram for viderestilling af indkomne s.

Alarm beskeder på mobilen Mange alarm systemer genererer automatisk en når der opstår fejl, nedbrud o.lig. Med 2SMS kan man simpelt benytte mobiltelefonen som en ekstra alarm dimension og frigøre medarbejdere fra overvågningsskærmen. Eksempler hvor SMS alarmer med fordel kan benyttes: • Netværks- & serverovervågning • Aktiekurser, priser o.lig. • Alarmbeskeder til medarbejdere i marken

Tilbud og nyheder til kunder Hvordan kommer du hurtigt af med ledige billetter til aftenens arrangement? Hvad stiller du op med de tilbudsvarer som kun gælder i morgen? Hvordan skaber du hurtig trafik på din website? 2SMS giver dig mulighed for skabe hurtigere og bedre kontakt med dine kunder. Giv dine kunder mulighed for selv at tilmelde sig din SMS tjeneste.

7 gode råd om m-commerce 1.Det nytter ikke at spamme målgruppen med beskeder, som ingen ønsker. Giv heller mulighed for selv at tilmelde sig en tjeneste – og lad resten være i fred. 2.Tænk på, at tiden er vigtig for mennesker - hvad enten det så handler om at spare tid eller om at slå den ihjel. Mobile vejvisere sparer tid. Mobile spil slår den ihjel. Med andre ord: Kan man ikke tilbyde forbrugerne noget praktisk, kan man i det mindste underholde dem. 3.Det mobile medie er nyt, men det er markedsføring ikke. Uanset hvad man udbyder, skal man derfor sørge for, at forbrugeren oplever, at budskabet er værd at brug tid på. 4.Skab sammenhæng. Reklamerne skal indgå i en logisk sammenhæng med den tjeneste eller det produkt, der udbydes. Tilbyd noget værdi i stedet for blot at sende en reklame. 5.Vær relevant. Prøv at forstå målgruppens behov og ønsker - og spil på dem. 6.Vær intim. Mobile terminaler er små, og genkaldelsen er kolossal, hvis man kan få målgruppen til at interagere med varemærket på den lille plads, der er til rådighed. 7.Sørg for at have styr på de forskellige teknologier, så den samme tjeneste kan nås via både internet, wap, sms eller et call-center. Den enkelte bruger skal have mulighed for at redigere i sin profil, uanset adgangsteknologien

Udpluk af kundereferencer Server- og netværksovervågning Kommunikation til forretningsrejsende Kommunikation til teknikere i marken • Information til rejsende • Intern kommunikation blandt medarbejdere • Overvågning Kommunikation til chauffører