Uberørt af byens travlhed

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Marmorkirken Symboler II
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Opstandelsesfest.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
”Kaldet til kærlighed”
”Kaldet til kærlighed”
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
ÅNDENS OPBYGGELSE! Overskriften over menighedslivet her i foråret: ”Åndens opbyggelse”! I små og mellemstore fællesskaber! Vi fornemmer, at OPBYGGELSE.
Kate-QUIZ-mus.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Den kristne påske.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Jesu rædsel og styrke Salme 22. Salme 22:1-9 Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. Min.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem.
189 – Med thomaskravet står vi her 1, S1 Med thomaskravet står vi her, med tvivlens skæl for øjets skær, langfredags angst i mindet. Du kender, Gud, vor.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
486 – Halleluja, Guds menighed 1, S1 Halleluja, Guds menighed, din tak lad opad stige! Guds Ånd er kommet til os ned, på jorden er Guds rige. Vor Herre.
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
‘Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig’ (Matt 25,40). Livets Ord April 2016.
Hvad i alverden er jeg her for? Det målrettede liv – 1. del.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde,
Fra vugge til grav, Vejen,
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Livets Ord April 2017.
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn
Se, nu stiger solen af havets skød,
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn,
Som barn i dit hus har vi hver og en et sted
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Menneske, din egen magt Tekst: Lars Busk Sørensen 1986
Nåden Nåden er din dagligdag, 2. Nåden er den kærlighed,
Denne morgens mulighed
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
Det dufter lysegrønt af græs (Sommersalme)
Vi vil leve – vi vil elske
Solbarn Solbarn, jordbarn, bag din tynde hud
Jeg elsker den brogede verden
Du kom til vor runde jord
Syng om Herren, o, mit hjerte 1, S1
Hjerte, løft din glædes vinger!
Nu går solen sin vej Nu går solen sin vej 2. Nu går landet til hvile,
Denne morgens mulighed
Menneske, din egen magt Tekst: Lars Busk Sørensen 1986
Jesus er børnenes bedste ven 1, S1
Klodens elsker (Grøn og hellig kredser kloden)
463 - Jeg er i Herrens hænder 1, S1
195 – Glæd dig, Zion, glæd dig, Jord! 1, S1
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
025 – Du fylder mig med glæde 1, S1
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
420 – Kom, Gud, du store løfters Gud, 1, S1
Præsentationens transcript:

Uberørt af byens travlhed Tekst: Lars Busk Sørensen 1990 Melodi: Klaus Brinch 1990 Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus, som en helle midt i larmen står det underligste hus. Her har dagen evighed, Stilhed, der er livets egen, her har kærlighed sit sted, overdøver dagens krav, hvor Guds Søn er sammen med os her hvor Helligånden holder under Helligåndens fred, åbent hus for høj og lav. og da føler vi en stund, at vi står på hellig grund, og at livets mening lyder fra vor skabers egen mund.

Uberørt af byens travlhed Tekst: Lars Busk Sørensen 1990 Melodi: Klaus Brinch 1990 Støjniveauet stiger om os, Her har dagen evighed, alle jager efter vind, her har kærlighed sit sted, så Guds Helligånd må hviske hvor Guds Søn er sammen med os for at nå et splittet sind; under Helligåndens fred, men da hænder søndag morgen og da føler vi en stund, det forunderlige, at at vi står på hellig grund, Kristus hilser os i døren: og at livets mening lyder ”Dine synder er forladt!” fra vor skabers egen mund.

Uberørt af byens travlhed Tekst: Lars Busk Sørensen 1990 Melodi: Klaus Brinch 1990 Slægters fodtrin lyder mod os Her har dagen evighed, op igennem glemte år, her har kærlighed sit sted, danse-lette eller tunge, hvor Guds Søn er sammen med os som de følte deres kår, under Helligåndens fred, når de andagtsfulde kom med og da føler vi en stund, deres små til livets Gud, at vi står på hellig grund, når de knugede af sorgen og at livets mening lyder bar de kære døde ud. fra vor skabers egen mund.

Uberørt af byens travlhed Tekst: Lars Busk Sørensen 1990 Melodi: Klaus Brinch 1990 Stilhed, der er livets egen, Her har dagen evighed, falder på os ord for ord, her har kærlighed sit sted, når vi knæler ung og gammel hvor Guds Søn er sammen med os med Guds Søn omkring hans bord. under Helligåndens fred, Selviskhed er næsten komisk, og da føler vi en stund, her hvor sidste mand er først, at vi står på hellig grund, og et fattigt barn, der leger og at livets mening lyder for Guds ansigt, kaldes størst. fra vor skabers egen mund.