Tips og tricks til PowerPoint

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Fortæl med PowerPoint XP
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Videregående pc-vejledning
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
Danmarks Miljøundersøgelser Billedoptimering i PowerPoint Af Britta Munter, SEK.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Instruktion i Animation Shop
Lyd fra CD i selvkørende PP
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
EN KOLD PILS…. ...ER OM SOMMEREN OFTE DET STØRSTE ØNSKE FOR ET ALMINDELIGT MENNESKE. MEN HVORNÅR ER DET AT ØLLET HAR KORREKT TEMPERATUR OG KOLDT NOK TIL.
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
Indledning til opgaven
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Dette er en automatisk lønforhandling
En kort præsentation af diasmaster i Powerpoint 2000 Af Otto Leholt
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Hvad er interaktive animationer Indsætte
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Dette er en automatisk lønforhandling
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
ET SAMARBEJDE MELLEM EKF OG DIN BANK / SLIDE 1 Et samarbejde mellem EKF og din bank Forsideslide, farvet eller med billede Indsæt billede: 1. Vælg EKF-fanen.
EKF'S EKSPORTAMBASSADØRPROGRAM / MAJ 2015 / SLIDE 1 Maj 2015 EKF's Eksportambassadørprogram Forsideslide, farvet eller med billede Indsæt billede: 1. Vælg.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Hent video til din harddisk fra YouTube Instruktion i brug af keepvid.com.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
PowerPoint-skabelon Husk
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Foredrag i Historisk Forening
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skabelon mailopsætning
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Sådan bruger du Shakespeak
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Brug din Powerpoint med omhu
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Sekretær på studiet Lovgivning
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Tips og tricks til PowerPoint

Tilpas dit design Når du vælger en skabelon til PowerPoint, får du automatisk et sæt farver og skrifttyper med. Dem kan du tilpasse: Klik på ”Design” og find ”Varianter” øverst til højre. Klik derefter på den lille pil for at få adgang til at skifte skrifttyper, farver m.m. I tvivl? Se illustration på næste slide.

Lav smarte dias Du behøver heller ikke vise alle dias i din præsentation. Måske er nogle af dem kun relevante hvis folk fx stiller et spørgsmål. Eller du vil lave en Jeopardy! Måske vil du give folk en valgmulighed. Fx: Er WordPress OpenSource? JA! NEJ!

Du trykkede på NEJ! Men det er forkert. Husk at gøre dette dias ”skjult” så at det ikke popper op automatisk. Højreklik i diasvisningen til venstre og vælg ”Skjul”. Gå tilbage her.

Indsætte videoer I nyere versioner af PowerPoint er det faktisk nemt at indsætte videoer, fx fra YouTube. Du kopierer adressen til videoen, klikker på Indsæt, klikker på Video (til højre i topmenuen), vælger Onlinevideo, indsætter adressen på videoen i søgefeltet til YouTube, klikker på Søg, klikker derefter på videoen og vælger endelig Indsæt.

Afspille videoer…

Andre tips Animationer kender du sikkert? De er fine nok, men overdriv ikke. På den anden side er de jo lidt sjove… Med lidt omhu kan du lave små stop-motion film i PowerPoint. Husk at du kan indsætte lydfiler – og også optage dig selv.

Gemme PowerPoint Du kan gemme din PowerPoint i forskellige formater: Fx en pdf til uddeling Eller en film: Vælg Eksporter og find det rette format.