Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Mamut ServiceSuite Opsætning Online arbejdsseddel og Online booking
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Lyd-ikonet er forsvundet
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Sådan bruger Du et digitalvideokamera:SONY TRV 25E.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
1 Pædagogisk IT-kørekort - Mentorforløb PowerPoint i undervisningen - med særligt fokus på billeder 1.Billedbeskæring 2.Lagring af billeder 3.Bitmap-billeder.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Online medicintilskudsansøgning Brug musen og klik – hvis du bruger piletaster eller scroll skiftes ikke altid til rette billede. klik Klik på et felt.
P ROCEDURE K ONDITEST I C OLUMBUS L ABORATORIUM. Tjek kommunikation Kald Astronauterne i Columbus op via skype Tjek at astronauterne kan høre dig.
Infoskærm, Københavns Biblioteker.
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Klippe og klistre.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
Test af opsætning, tildeling og log-in med jobfunktionsroller
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Kursusnavn, nummer Underviser Navne på gruppemedlemmer
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
Undervisning af elever med IT-rygsæk KCL foråret 2018
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Sådan tilpasser du dit Microsoft SharePoint Onlinewebsted
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM Ikon forklaring side 2
Medarbejderaktier TDC
Læs alt om det Microsoft Nyheder i SharePoint
Northwind Traders Hvem er vi?
Sådan bruges video- s og emnerapporter
projekt eller lignende
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Velkommen til PowerPoint
Firmanavn Produkter og serviceydelser
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Videnskabeligt projekt
Titel på kursuspræsentation
Modul 8a: ”Flere muligheder på internettet”
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
50 tidsbesparende tastaturgenveje i Outlook
Præsentationens transcript:

Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed © 2015 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Skype for Business er beregnet til at oprette forbindelse til en kollega eller forretningsforbindelse. Skype er beregnet til at du kan ringe til din bedstemor eller chatte med vennerne, mens I spiller. Hvilken Skype-version skal jeg bruge? Skype for Business Startvejledning Konfigurere din videoenhed Du skal have et kamera for at dele video af dig selv, men du behøver ikke et for at se en anden persons video. Klik på Funktioner og derefter Indstillinger for videoenheder i hovedvinduet. Hvis du kan se dig selv, er du klar! Ellers skal der foretages justeringer. Klik på Indstillinger for kamera. Starte et videoopkald Tryk på billedet af en kontakt. Tryk på knappen Video. Der vises en meddelelse på den anden persons skærm, hvor vedkommende bliver spurgt, om de vil modtage dit opkald. (Hvis du vil at holde op med at vise video af dig selv, skal du blot klikke på knappen Video igen). 2 1 TIP! Under en chatsamtale eller et Skype for Business-lydopkald kan du klikke på knappen Video for at gøre det et videoopkald. Vælge visning Klik på pilen Pop ud-video i samtalevinduet. Pam McCullough Kompakt visning for at få vist billeder af deltagerne i et kompakt vindue. Klik på Fuld skærmvisning for at få et stort billede af videostreams. Klik på Pop ind-video for at få vist galleriet i samtalevinduet igen. Samtale 3 (deltagere) 3 4 Klik på knappen Vælg et layout, og vælg en visning: Gallerivisning for at få vist alle deltagernes videostreams. Talervisning for kun at få vist foredragsholderens. Indholdsvisning for kun at få vist mødeindholdet. Video

Besvare et videoopkald Starte et videomøde Har du brug for at invitere flere personer? Klik her: Sara Nyberg Salgschef Besvare et videoopkald Når nogen ringer til dig, får du en besked nederst til højre på skrivebordet. Sørg for, at du ikke har nattøj på, og at du ikke har madrester mellem tænderne! Klik på vedkommendes billede for at svare. Klik på Ignorer, hvis du vil ignorere opkaldet. Hvis du vil starte en chatsamtale med personen i stedet for et lydopkald, skal du klikke på Indstillinger og derefter Svar via chat. Hvis du vil afvise opkaldet og andre opkald, indtil du ændrer din status, skal du klikke på Indstillinger og derefter på Angiv til Vil ikke forstyrres. Starte et videomøde Du kan starte et ad-hoc videomøde til enhver tid. Hvis folk er online, kan du inkludere dem i et møde nu i stedet for at planlægge et møde på et senere tidspunkt. Markér flere kontakter på din kontaktliste ved at holde Ctrl nede og klikke på deres billeder. Højreklik på et af de valgte navne, og klik på Start et videoopkald. Når du starter et videoopkald, benytter du automatisk Skype for Business-computerlyd. Klik på kameraikonet i samtalevinduet. Du ser et videoeksempel. Juster kameraet (eller dig selv), og klik på Start min video. Hvis du vil stoppe deling af din video, skal du klikke på Stop min video igen. TIP! Klik på Afslut video, hvis du vil holde op med at dele din video med andre OG afslutte deres videofeeds til dig. Administrere mødedeltagere Er det svært at styre mødet? Hvis du er præsentationsværten, har du styringen. Klik på knappen Deltagere for at åbne ruden Deltagerne, hvor du kan se en liste over alle deltagerne i mødet. Klik på knappen Deltagerhandlinger. Klik på en eller flere knapper for at anvende disse indstillinger på alle deltagere. Føje video til en chatsamtale Indstillinger Ignorer