Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Test af opsætning, tildeling og log-in med jobfunktionsroller

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Test af opsætning, tildeling og log-in med jobfunktionsroller"— Præsentationens transcript:

1 Test af opsætning, tildeling og log-in med jobfunktionsroller

2 Opret en ny jobfunktionsrolle
Log på Administrationsmodulet (TEST), og tryk på menupunktet ”Jobfunktionsroller” i venstremenuen. Tryk på knappen ”Opret jobfunktionsrolle”

3 Opret en ny jobfunktionsrolle

4 Indtast stamdata for jobfunktionsrollen
Udfyld navn med en sigende beskrivelse af rollen Vælg et ‘rollenavn’. Dette navn indgår i det tekniske ID for rollen, som genereres og vises nedenfor. Gem dette ID, det skal bruges senere Udfyld en beskrivelse af rollen Tryk på knappen ”Tilføj brugersystemrolle”

5 Indtast stamdata for jobfunktionsrollen

6 Vælg fagsystem Der åbnes nu et guidet forløb, hvor man kan tilføje én brugersystemrolle til jobfunktionsrollen Start med at vælge hvilket fagsystem der ønskes en brugersystemrolle fra Tryk på knappen ‘Næste’ (Vælg systemet ‘Demo Fagsystem’)

7 Vælg fagsystem

8 Vælg brugersystemrolle
Der vises nu en liste af brugersystemroller fra det valgte fagsystem Vælg én af de 3 roller der findes på demo fagsystemet Tryk på knappen ‘Næste’ (vælg brugersystemrollen ‘opdater_sag’)

9 Vælg brugersystemrolle

10 Angiv dataafgrænsningsværdier
Hvis den valgte brugersystemroller kan dataafgrænses, vises nu et skærmbillede hvor man kan vælge dataafgrænsningsværdier Sæt flueben i de dataafgrænsningstyper som ønskes anvendt, og angiv en værdi for disse Tryk på knappen ‘Færdig’ (vælg ‘KLE’ og angiv en KLE værdi, fx )

11 Angiv dataafgrænsningsværdier

12 Gentag processen Skærmbilledet vender nu tilbage til forsiden med stamdata for jobfunktionsrollen, og den valgte brugersystemrolle skulle nu gerne være valgt, og blive vist på listen nederst på siden Gentag evt processen, og vælg yderligere brugersystemroller til denne jobfunktionsrolle Tryk på knappen ‘Gem’ når der ikke ønskes flere brugersystemroller tilføjet.

13 Gentag processen

14 Afprøv jobfunktionsrollen - 1
Det ID der blev dannet da stamdata for jobfunktionsrollen blev indtastet, skal anvendes nu. I eksemplet var ID’et følgende. Brug det konkrete ID som blev dannet af Administrationsmodulet i stedet for det ID som er angivet ovenfor

15 Afprøv jobfunktionsrollen - 2
Dette ID skal bruges i kommunens lokale brugerkatalog til at tildele Jobfunktionsrollen til en medarbejder. Processen for dette afhænger af hvilket bruger/rolle-katalog som kommunen anvender.

16 Afprøv jobfunktionsrollen - 3
Foretag et login på Demo Fagsystemet, og valider at den tildelte Jobfunktionsrolle fungerer Efter et succesfuldt login, bør man kunne se at man er logget på med netop de brugersystemroller og dataafgrænsningsværdier som man har angivet i Administrationsmodulet.


Download ppt "Test af opsætning, tildeling og log-in med jobfunktionsroller"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google