Noget, som alle gør – men ingen synes, de gør nok

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Noget at tale om…og tænke på
Advertisements

”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Nøgler til menighedens vækst
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
”Kaldet til kærlighed”
”Kaldet til kærlighed”
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Kate-QUIZ-mus.
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca ca kristne ca af de ca.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Lovet være du, Jesus Krist 1, S1 Lovet være du, Jesus Krist! at du menneske vorden est, født af en jomfru ren og skær, gladelig hilst af Himlens hær! O,
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
576 – Mit hjerte, glæd dig nu, 1, S1 Mit hjerte, glæd dig nu, lad dine kræfter røres, lad din begæring op til himmelen nu føres! Gud Fader vinker dig,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
235 – Hver ting, som Gud har skabt på jord 1, S1 Hver ting, som Gud har skabt på jord, Halleluja opløft din røst til lovsangskor. Halleluja. Du gyldne.
598 – Et kald du gav mig, Gud 1, S1 Et kald du gav mig, Gud, at herliggøre dig, fra mørkets magt at redde ud en sjæl til lysets vej.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
LIVETS ORD Oktober 2016 “Tilgiv din næste den uret, han begår, så vil også dine synder blive forladt, når du beder om det” (Siraks Bog 28, 2).
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
”Jeg forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen”
at hvad os vor Jesus har lovet, må gives i tusinde-tal!
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
Hvem har magten: Kristus, kejseren eller Konsumerismen?
513 – Salige vished, Jesus er min! 1, S1
Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme:
Gal. 4:4-7 Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at.
088 – Gør døren høj, gør porten vid! 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Jeg vil ophøje dit navn 1, S1
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Vi prise dig, Gud, for din enbårne Søn
Min Gud, at være her! At se din herlighed;
002 – Hellig, hellig, hellig 1, S1
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
002 – Hellig, hellig, hellig 1, S1
Fader, Søn og Helligånd 1, S1
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Hvem skabte stjernerne 1
Herren er min hyrde salme 23
Kom, alle kristne, lad os sammen ile til barnet i krybben i Betlehem.
Guds arvinger og Kristi medarvinger
577_Med en evig kærlighed 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Glæd dig, du jord, lad mørket fly, thi lyset blandt os bor!
201 – Glæd dig, din Herre Gud 1, S1
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
551 – Gud dit folk er vandringsfolket 1, S1
855_Du store, du stærke, du vældige Gud 1, S1
Præsentationens transcript:

Noget, som alle gør – men ingen synes, de gør nok Beder

Selv ateisterne beder ti Gud ”Hver 10. dansker, der er selverklæret ateist, beder ifølge en ny undersøgelse til Gud eller de højere magter, når de er bange eller alvorligt syge. Religionsforsker kalder det danskernes ‘mellem himmel og jord-religiøsitet”. Kilde: Metroexpres 2. maj 2017 ”For du har skabt os til dig, og vort hjerte er uroligt, indtil det finder hvile i dig” Augustin: Kirkefader i det 4. århundrede.

De syv åndelige stier: RELATION : Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er sammen med andre. INTELLEKTUEL : Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg lærer noget. TILBEDELSE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg tilbeder og lovsynger. ARBEJDSOM: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg udretter noget. BETRAGTENDE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er i stilheden. TJENESTE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg tager mig af opgaver i Guds rige. SKABELSE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er ude i naturen.

De syv åndelige stier: RELATION : Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er sammen med andre. INTELLEKTUEL : Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg lærer noget. TILBEDELSE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg tilbeder og lovsynger. ARBEJDSOM: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg udretter noget. BETRAGTENDE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er i stilheden. TJENESTE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg tager mig af opgaver i Guds rige. SKABELSE: Jeg kommer bedst i kontakt med Gud, når jeg er ude i naturen.

Gud er vores far: Abba Rom 8: V15:  I har jo ikke fået en ånd, som giver trællekår, så I atter skulle leve i frygt, men I har fået den ånd, som giver barnekår, og i den råber vi: Abba, fader! v26  Og også Ånden kommer os til hjælp i vor skrøbelighed. For hvordan vi skal bede, og hvad vi skal bede om, ved vi ikke. Men Ånden selv går i forbøn for os med uudsigelige sukke, v27  og han, der ransager hjerterne, ved, hvad Ånden vil, for den går i forbøn for de hellige efter Guds vilje.

Jo mere travl du har – desto mere skal du bede Hvor er dit øde sted? Hvem beder du sammen med?

Fadervor Vor Fader, du som er i himlene!      Helliget blive dit navn,        komme dit rige,       ske din vilje       som i himlen således også på jorden;       Giv os i dag vort daglige brød,       og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,       og led os ikke ind i fristelse,       men fri os fra det onde.       For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.