Det involverende fællesskab

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI. DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken.
»En mand havde to sønner
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Den fortabte søn (tegninger)
Den barmhjertige samaritaner
Historien om Jesus’ fødsel
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Matt. 25:14-30 Det er som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue; én gav han fem talenter,
Jobbet og Gud. Således blev himlen og jorden og hele himlens hær fuldendt. På den syvende dag var Gud færdig med det arbejde, han havde udført, og på.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
Dagens tekst: Derefter gik Jesus til en by, som hedder Nain, og hans disciple og en stor skare gik sammen med ham. Men da han nærmede sig byporten, se,
817_Kristus, Konge, du regerer 1, S1 Kristus, Konge, du regerer, al vor styrke er fra dig. Jomfrusøn, som triumferer, lydigt gik du korsets vej. Med dit.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Livets Ord Januar 2016 Kommentar af Fabio Ciardi (OMI)
Du blev skabt til at tjene Gud Det målrettede liv 5. del.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent
Fra vugge til grav, Vejen,
Hvem er så egentlig min næste?
Tryg midt i stormen.
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Katekismus- gudstjeneste Bejsnap kirke – 6. marts 2011
Kristus i os – Hvad betyder det?
Det inviterende fællesskab
Bartimæus Mark 10,46-52.
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
829_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
Nåden Nåden er din dagligdag, 2. Nåden er den kærlighed,
Livets Ord November 2017.
En søndag morgen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hør Peter Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Fra din himmel Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
Tiden er kommet nær TEMA: Evangelisering / Dåb TITEL: Tiden er kommet nær - grib dagen. Carpe Diem TEKST: Mk.1:15-18 Formål: At gribe Guds afgørende øjeblikke.
Livets Ord November 2018.
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
’For tilgiver I mennesker deres overtrædelser, vil jeres himmelske fader også tilgive jer. Men tilgiver I ikke mennesker, vil jeres fader heller ikke tilgive.
Når sol går ned Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Du, som gir os liv og gør os glade
Hjerte, løft din glædes vinger!
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Lev livet bedre At lære er at leve.
Solen begynder at gløde
Jesus er kærlighedens kilde
Han vil ud og møde sin Gud
Lidt eller lille Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
På Melkisedeks vis Søndag d. 23. september 2018.
En livsstil som en bedre ven
Guds rige - En Guds riges etik.
Præsentationens transcript:

Det involverende fællesskab Vision 6 Det involverende fællesskab Vi har talent Matthæus 25:14-30 TEMA: Visions søndag (6) TITEL: Det involverende fællesskab: ”Vi har talent". TEKST: Mat.25:14-30 FORMÅL: At inspirere os til at være med i et involverende fællesskab. MÅL: -Jesus involverer os i at bygge Guds Rige. -Et reelt og vigtigt arbejde, som vi står til regnskab for. -Lad os sammen være med til at bygge Guds Rige!

De skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed

Matthæus 25:14-18 Det var som med en mand, der skulle rejse til udlandet og kaldte sine tjenere til sig og betroede dem sin formue, én gav han fem talenter, en anden to, en tredje én, enhver fik efter hans evne, så rejste han. Den, der havde fået de fem talenter, gik straks hen og handlede med dem og tjente fem til. Ligeledes tjente han med de to talenter to til. Men den, der havde fået én talent, gik hen og gravede et hul i jorden og gemte sin herres penge.

Han kaldte sine tjenere og betroede dem sin formue Talent Giveren Han kaldte sine tjenere og betroede dem sin formue

Matthæus 25:19-27 Lang tid efter kommer disses tjeneres herre tilbage og gør regnskab med dem. Den, der havde fået fem talenter, kom og lagde andre fem talenter på bordet og sagde: Herre, du betroede mig fem talenter; se jeg har tjent fem talenter til. Hans herre sagde til ham: Godt du gode og tro tjener; du har været tro i det små, jeg vil betro dig meget. Gå ind i din herres glæde! Også han med de to talenter kom og sagde: Herre, du betroede mig to talenter; se, jeg har tjent to talenter til. Hans herre sagde til ham: Godt du gode og tro tjener; du har været tro i det små, jeg vil betro dig meget. Gå ind i din herres glæde!

Matthæus 25:24-30 Så kom også han, som havde fået den ene talent, og han sagde: Herre, jeg kender dig som en hård mand, der høster, hvor du ikke har sået, og samler, hvor du ikke har spredt, og af frygt for dig gik jeg hen og gemte din talent i jorden. Se, her har du, hvad dit er. Men hans herre sagde til ham: Du dårlige og dovne tjener! Du vidste, at jeg høster, hvor jeg ikke har sået, og samler hvor jeg ikke har spredt. Så burde du have betroet mine penge til vekselererne, så jeg havde fået mit igen med rente, når jeg kom tilbage.

Herren kommer tilbage og gør regnskab med dem Talent Bedømmeren Herren kommer tilbage og gør regnskab med dem

Matthæus 25:28-30 Tag derfor talenten fra ham og giv den til ham med de ti talenter. For enhver, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod, men den, der ikke har, fra ham skal det tages, som han har. Og kast den uduelige tjener ud i mørket udenfor. Dér skal der være gråd og tænderskæren.

Talent Bedømmeren Du dårlige og dovne tjener

Godt du gode og tro tjener Talent Bedømmeren Godt du gode og tro tjener

Det involverende fællesskab I har været tro i det små, jeg vil betro jer meget

Lad os sammen udvikle vores talenter Tag imod dit talent Sæt dit talent i brug Lad os sammen udvikle vores talenter