Læringsuge 2017 De 17 Verdensmål

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1 Børnehuset Troldehøj Kreativitet i leg og bevægelse som udviklings potentiale. Helle Rømer.
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Vi skal i gang med en spændende uge, hvor det skal handle om affald.
Læsning og skrivning i børnehaveklassen
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
?. Globale børn - ta’r en tørn   Udvikle handlekompetence i forhold til børn og   unge i andre lande   At eleverne samarbejder på tværs og lærer.
Jeg støtter barnet ved:
Dias 1 – kompasset udfoldet for rådet om at slukke tørsten i vand
1 Gid jeres håb og jeres gode drømme ikke får jer længere ud at svømme
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
TPI U /2015.
Tema for præsentationen f.eks. Strategiplan 2011.
Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Mandag d. 17. december Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Vi fortsætter.
Mandag. først snittede vi pinde Tirsdag. vi lavede mad og legede. og så legede vi med pinde. Onsdag. vi lærte om træer. vi lærte også om birketræer. og.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for rådet om at slukke tørsten i vand
Dagens og ugens program - uge 6
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Mandag den 1. oktober  Drengenes gymnastiksal  Vi har lavet flotte armbånd af nye smykkesten.  Mange øver sig på poolspillet.  Der bliver leget.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
2 SPROGINSTALLATIONER LOUISE WITTIG 27. NOVEMBER 2014.
Dagens program Gennemgang af dagens/ugens program Oprettelse af blog
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Velkommen til. Faste arrangementer:  En fast del af vores arbejde er at arbejde konkret hen i mod at gøre vores skolebørn skoleparate. Det starter vi.
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
Vi bestemmer Medborgerskab – Tema 2. 2 Tema 2 – Dag 1 Begrebskort Kropssprog.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
- Med fokus på konkrete eksempler fra arbejdet i FU
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
min sommerferie på malorca
Introduktion til historie
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Læringsuge 47 & 12.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 47 & 12.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/2018 De 17 Verdensmål
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Forløbet: Unge – identitet, socialisering og sociale medier
Innovation = nytænkende forbedring af noget i verden
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Kjeld Resen Projektarbejde og PowerPoint
Gid jeres håb og jeres gode drømme
Jeopardy om verdensmålene
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Jeopardy om Verdensmålene
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Læringsuge 2017 De 17 Verdensmål For bæredygtig udvikling

Mandag

Fattigdom og ulighed Se VidensBys introduktionsvideo her

Overordnede læringsmål for ugen Jeg kan give udtryk for mine tanker og ideer. Jeg kan bruge min fantasi. Jeg tror på, at mine ideer er gode. Jeg kan lytte til, hvad andre siger. Jeg kan give eksempler på fattigdom og ulighed. Jeg ved, at der findes Verdensmål. Jeg kan give et eksempel på, hvad bæredygtighed er.

Skema for ugen

Superkræfter Samarbejde Mod Kreativitet Idérig Fantasi Hjælpsomhed Betænksom Tålmodighed Humor Lytte

Læringsmål – I dag skal vi arbejde med… Jeg kan lytte til hvad andre siger. Jeg kan give eksempler på fattigdom og ulighed. Jeg ved, at der findes verdensmål.

Morgensamling

Tekst & Musik : Morten Hoff Nu vil jeg række ud Tekst & Musik : Morten Hoff Vers: Nogle har meget og andre har lidt hvorfor sku´det være så fedt. Jeg køber en pizza med sodavand og andre steder rodes i en skraldespand.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden Så alle får det godt. Yeah.

Vers: Tv fortæller om flygtningestrøm. Manglende mad en udtørret brønd. Jeg drikker og bøvser er helt fyldt op. Gid alle mennesker fik vand og havde nok.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden så alle får det godt. Yeah.

Talekor: Vand til dig og vand til mig Nu vil jeg række ud Hvad kan vi gøre her.   Alle fortjener en mulighed. Det tror jeg nok at alle ved. Jeg har kun to hænder de er lige her. Ræk ud til mennesker det er det hele værd. Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden Så alle får det godt. Yeah. Og dele ud af det som jeg har fået. så alle får det godt. Yeah.

Præsentation af Victoria

Animationsfilm om de 17 verdensmål http://heleverdeniskole.dk/verdenstimen/animationsfilm-om-verdensmalene/

Victoria fortæller…

Dagens udfordring Kan I hjælpe Victoria med at opfinde noget legetøj som børnene i Zimbabwe kan bruge? Husk på at de ikke har nogen penge, så I skal bruge genbrugsmaterialer at det er meget varmt i Zimbabwe at det skal kunne bruges sammen med andre

Dagens superkræfter Humor Idérig Fantasi Kreativitet

Evaluering Brug ordkortene til at evaluere dig selv. Hvad har du været god til i dag? Hvilke superkræfter har du brugt?

Tirsdag

Læringsmål – I dag skal vi arbejde med… Jeg kan give udtryk for mine tanker og ideer. Jeg kan bruge min fantasi. Jeg tror på, at mine ideer er gode.

Morgensamling

Tekst & Musik : Morten Hoff Nu vil jeg række ud Tekst & Musik : Morten Hoff Vers: Nogle har meget og andre har lidt hvorfor sku´det være så fedt. Jeg køber en pizza med sodavand og andre steder rodes i en skraldespand.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden så alle får det godt. Yeah.

Vers: Tv fortæller om flygtningestrøm. Manglende mad en udtørret brønd. Jeg drikker og bøvser er helt fyldt op. Gid alle mennesker fik vand og havde nok.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden Så alle får det godt. Yeah.

Talekor: Vand til dig og vand til mig. Nu vil jeg række ud. Hvad kan vi gøre her.   Alle fortjener en mulighed Det tror jeg nok at alle ved Jeg har kun to hænder de er lige her. Ræk ud til mennesker det er det hele værd. Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah. Nu vil jeg række ud og gøre noget Og dele ud af det som jeg har fået Vi må stå sammen her i verden så alle får det godt. Yeah.

Victoria fortæller…

Dagens udfordring Kan I hjælpe Victoria med at opfinde en leg som børnene i Columbia kan lege? Husk på at alle skal kunne være med, både de yngste og de ældste at det regner meget i marts måned i Columbia at det skal være sjovt

Idérig Dagens superkræfter Tålmodighed Samarbejde Mod

Evaluering Brug ordkortene til at evaluere dig selv. Hvad har du været god til i dag? Hvilke superkræfter har du brugt?

Onsdag

Læringsmål – I dag skal vi arbejde med… Jeg kan give eksempler på fattigdom og ulighed. Jeg ved at der findes verdensmål. Jeg kan give et eksempel på, hvad bæredygtighed er.

Morgensamling

Tekst & Musik : Morten Hoff Nu vil jeg række ud Tekst & Musik : Morten Hoff Vers: Nogle har meget og andre har lidt hvorfor sku´det være så fedt. Jeg køber en pizza med sodavand og andre steder rodes i en skraldespand.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah

Vers: Tv fortæller om flygtningestrøm. Manglende mad en udtørret brønd. Jeg drikker og bøvser er helt fyldt op. Gid alle mennesker fik vand og havde nok.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah.

Talekor: Vand til dig og vand til mig. Nu vil jeg række ud. Hvad kan vi gøre her.   Alle fortjener en mulighed. Det tror jeg nok at alle ved. Jeg har kun to hænder de er lige her. Ræk ud til mennesker det er det hele værd. Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah. Nu vil jeg række ud og gøre noget Og dele ud af det som jeg har fået så alle får det godt. Yeah.

Victoria fortæller…

Dagens udfordring Kan I hjælpe Victoria med at lave en plan for jeres skole. Hvordan kan I spare på vandet? Husk på at det også kan være at spare på elektriciteten, varmen, papir eller andet at I skal hjælpe andre med at huske at gøre det. Hvordan gør I det? at I også kan gøre det derhjemme

Dagens superkræfter Betænksom Mod Kreativitet Samarbejde

Evaluering Brug ordkortene til at evaluere dig selv. Hvad har du været god til i dag? Hvilke superkræfter har du brugt?

Torsdag

Læringsmål – I dag skal vi arbejde med… Jeg kan give udtryk for mine tanker og ideer. Jeg kan bruge min fantasi. Jeg tror på, at mine ideer er gode. Jeg kan lytte til, hvad andre siger.

Morgensamling

Tekst & Musik : Morten Hoff Nu vil jeg række ud Tekst & Musik : Morten Hoff Vers: Nogle har meget og andre har lidt hvorfor sku´det være så fedt. Jeg køber en pizza med sodavand og andre steder rodes i en skraldespand.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah.

Vers: Tv fortæller om flygtningestrøm. Manglende mad en udtørret brønd. Jeg drikker og bøvser er helt fyldt op Gid alle mennesker fik vand og havde nok.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget. Og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah.

Talekor: Vand til dig og vand til mig. Nu vil jeg række ud. Hvad kan vi gøre her.   Alle fortjener en mulighed. Det tror jeg nok at alle ved. Jeg har kun to hænder de er lige her. Ræk ud til mennesker det er det hele værd. Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah. så alle får det godt. Yeah.

Victoria fortæller…

Kan I hjælpe Victoria med at skrive et vers til sangen? Dagens udfordring Kan I hjælpe Victoria med at skrive et vers til sangen? Husk på at det skal handle om noget I har haft om i denne uge at den gerne må rime? at I gerne må lave mere end et vers

Dagens superkræfter Fantasi Lytte Hjælpsomhed Tålmodighed

Fredag

Tekst & Musik : Morten Hoff Nu vil jeg række ud Tekst & Musik : Morten Hoff Vers: Nogle har meget og andre har lidt, hvorfor sku´det være så fedt. Jeg køber en pizza med sodavand og andre steder rodes i en skraldespand.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah.

Vers: Tv fortæller om flygtningestrøm. Manglende mad en udtørret brønd. Jeg drikker og bøvser er helt fyldt op. Gid alle mennesker fik vand og havde nok.   Omkvæd: Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået. Vi må stå sammen her i verden Så alle får det godt. Yeah.

Talekor: Vand til dig og vand til mig. Nu vil jeg række ud. Hvad kan vi gøre her.   Alle fortjener en mulighed. Det tror jeg nok at alle ved. Jeg har kun to hænder de er lige her. Ræk ud til mennesker det er det hele værd. Nu vil jeg række ud og gøre noget og dele ud af det som jeg har fået Vi må stå sammen her i verden, så alle får det godt. Yeah. og dele ud af det som jeg har fået. så alle får det godt. Yeah.

Evaluering af forløbet Uddeling af aktiv medborger-diplom

Tak for en god uge