Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Billeder.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Telefonen ringer.
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Bogskabeloner i PowerPoint
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Synger regnvejrsdag i november
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Den fortabte søn (tegninger)
Den barmhjertige samaritaner
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Randers Statsskole og Kulturhistorisk Museum. Prolog Et godt og inspirerende samarbejde. 2x har lært lidt om museologi, og hvordan museet, arkiver og.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Josef og hans brødre - I forbindelse med projektet Søskendejalousi.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
min sommerferie på malorca
Hvem er så egentlig min næste?
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Lavet af zander og Oliver .T
Den gældbundne tjener med Lego-figur
En mand gik fra Jerusalem 1
Året er Vi befinder os i Ribe
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Jonas, Oliver og Kasper T.
Mini konfirmander Skabelsen.
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Morale og dannelse i uddannelse
Danmarks historie #3.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start.
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Guds rige - En Guds riges etik.
Præsentationens transcript:

Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.

Men en dag, da han var på jagt i skoven, hørte han et højt zap efterfuldt af et lysglimt. Han løb over mod lyset og fandt en stor kapsel.

Ud af kapslen kom en lille mand i hvidt tøj Ud af kapslen kom en lille mand i hvidt tøj. ”hej med dig” sagde den lille mand. Jacob stod bare med sin økse i hånden og kikkede mærkeligt på den lille mand.

”Hejsa” siger den lille mand, ”hvem er du og hvad laver du her” spøg Jacob, ”mit er Sune Sørensen, men mine venner kalder mig for SS, eller det ville de værtfald kalde mig hvis jeg havde nogle, men du kan kalde mig Sune.” sagde den lille mand. ”jeg er kommet fra fremtiden for at hændte en som dig, med til min tid, vil du med?” Spøg den lille mand.

Sune og Jacob gik ind i kapslen, de kunne næsten ikke være der, da Jacob var så stor. Sune fik det dørligt under vejs og kastede op tre gange før de var fremme.

Da de ankom mumlede Sune:” velkommen til mit værksted i Ribe 2017, det er her jeg laver alle mine opfindelser, og holder fest, hvis altså jeg havde venner, he he”.

Da Sune havde fået det bedre sagde han:” før jeg viser dig Ribe by, skal jeg lige se hvordan du reager på nogle billeder, bare for en sikkerheds skyld.” ”jeg forstår det ikke” sagde Jacob, Sune kikkede på billederne og sagde: ”det gør jeg endelig heller ikke, men min mor sagde at det ville være en god ide.”

”nu er det tid til at vise dig Ribe by, den første ting vi skal se er Vikingemuseet, det er en god ting at starte med da du sikkert ved noget om emnet.” de gik lidt rund i Vikingemuseet, og efter det i rasten af Ribe, og i forskel fra de andre steder i Ribe så det ud som om at Jacob havde det sjov her.

Jacob havde det faktisk så sjovt at han ikke ville tilbage til hans egen tid igen, og der for fik han liv til at blive, og bo hos Sune. Hvilket var godt for Sune da han endelig fik en ven.

Senere på året begyndte han at arbejde på Vikingemuseet, det var også helt perfekt da han fik lov til at gå i hans vikingetøj helle tiden. Og det var så historien om Jacob Von Riizz.