Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
- en kraft, der trodser død og modgang
Advertisements

Johannesevangeliet kap 15,1-11.
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
August 2016 “Én er jeres mester, og I er alle brødre” (Mt 23, 8) Livets Ord.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Kan en kærlig Gud dømme mennesker? Gud er kærlighed. Det står selv i Bibelen. Han elsker hele verden, altså alle mennesker. Hvorfor i al verden har han.
Livets Ord Marts 2016 “Guds rige er kommet til jer” (Luk 11, 20).
576 – Mit hjerte, glæd dig nu, 1, S1 Mit hjerte, glæd dig nu, lad dine kræfter røres, lad din begæring op til himmelen nu føres! Gud Fader vinker dig,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Livets fyrste dræbte I… Ap.G. 3,12-26 Nicolaifællesskabet d. 2/
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
211 – Rejs op dit hoved 1, S1 Rejs op dit hoved, al kristenhed! opløft dit øje, slå ej det ned! i Himlen du har hjemme; dér er dit hjerte, dér er din skat,
LIVETS ORD November 2016 “Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13)
Pinsedagen kom!. Pinsedagen kom! Ap.G. 2,1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød,
Ølgod kirke 10. april 2011.
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Juleevangeliet Af evangelisten Lukas.
”Tror du på julemanden?”
Det involverende fællesskab
Julens symboler Matthæus 2
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Det inviterende fællesskab
Gud vær min styrke for livet
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
599 – Se, jeg vil bære budskabet, Herre, 1, S1
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
809_Nu takker vi alle vor skaber 1, S1
Beder, og I skulle få. Beder, Jesus selv tillader,
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
En søndag morgen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
490 – Guds igenfødte, ny-levende sjæle 1, S1
Det kan jeg da ik’ Den tabte identitet.
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
Født af vand, født af Ånd Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
PÅSKE-SALME-SANG.
Hvem er Jesus og hvad har han gjort
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Hjerte, løft din glædes vinger!
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Lev livet bedre At lære er at leve.
Har jeg virkeligt evigt liv?
Lidt eller lille Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hvilken rolle vil du spille i Guds historie?
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
På Melkisedeks vis Søndag d. 23. september 2018.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
LIVETS ORD Marts 2019.
En livsstil som en bedre ven
Don't waste your time on jealousy;
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Vor Gud giver løfter, vor Gud holder ord,
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Vor Gud giver løfter, vor Gud holder ord,
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Foran tronen står jeg nu
Livsalige dag, som i håbet vi venter,
Præsentationens transcript:

Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent TITEL:  Jesus kom og han kommer TEKSTER:  Lk.21:1-20, 25 - 36 FORMÅL:  At leve forberedt på at møde Gud MÅL:   Advare om faren ved at leve uforberedt,  Opmuntre til at at leve forberedt efter Jesu retningslinjer Hvordan vi skal leve forventningsfuldt, tillidsfuldt og årvågent

Vi tror på JESUS KRISTUS, ... opfaret til himmels, siddende ved Gud Faders, den Almægtiges højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Lukas 21:5 – 20 Da nogle talte om, at templet var smykket med smukke sten og tempelgaver, sagde Jesus: ”Det, I dér ser – der skal komme dage, da der ikke lades sten på sten tilbage, men alt brydes ned. ”De spurgte ham: ”Mester, hvornår skal dette ske, og hvad er tegnet på, at det skal til at ske?” Jesus svarede: ”Se til, at I ikke bliver ført vild. For der skal komme mange i mit navn og sige: Det er mig! og: Tiden er nær! ... Men enden er der ikke straks, ... krig og oprør, ... store jordskælv, ... hungersnød og pest, ... der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen, ... man vil lægge hånd på jer og forfølge jer... . Det vil give jer lejlighed til at vidne. ... Når I ser Jerusalem omringet af hære, da skal I vide, at dens ødelæggelse er nær ...

SITUATIONEN OVERBLIKKET Jesus taler sandt !

Lukas 21:25 – 28 Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes. Og da skal de se Menneskesønnen komme i en sky med magt og megen herlighed. Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig.

tegn og TEGN

Lukas 21:29 – 36 Og han fortalte dem en lignelse: ”Se på figentræet og alle de andre træer. Så snart I ser dem springe ud, ved I af jer selv, at sommeren allerede er nær. Sådan skal I også vide, når I ser dette ske, at Guds Rige er nær. Sandelig siger jer: Denne slægt skal ikke forgå, før alt dette sker. Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå. Tag jer i agt, så jeres hjerter ikke sløves af svir og drukkenskab og dagliglivets bekymringer, så den dag pludselig kommer over jer som en snare; for den skal komme over alle dem, der bor over hele jorden. Våg altid, og bed om, at I må få styrken til at undslippe alt det, som skal ske, og til at stå foran Menneskesønnen.

Forventningsfuldt Tillidsfuldt Årvågent

VALGET

FORVENTNINGSFULDT TILLIDSFULDT ÅRVÅGENT

Han, der vidner om dette, siger: ”Ja jeg kommer snart”. ”Amen, kom Herre Jesus !” Herren Jesu nåde være med jer alle ! Joh.Åb.22:20-21 TEMA:  Advent TITEL:  Jesus kom og han kommer TEKSTER:  Lk.21:1-20, 25 - 36 FORMÅL:  At leve forberedt på at møde Gud MÅL:   Advare om faren ved at leve uforberedt,  Opmuntre til at at leve forberedt efter Jesu retningslinjer Hvordan vi skal leve forventningsfuldt, tillidsfuldt og årvågent