Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SPÆKHUGGERE.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Den store Vinterfugletælling Sådan kendes fuglene.
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Vi tager en tur igennem Pukkelhvalens liv
SHADOW OWNERS DK VI ER PÅ VEJ JA VI SKAL OGSÅ SPISE.
Gnavere og støttetandede
Globale økosystemer.
Joakim fra 3.a har fundet et dyrekranium i en skov i Sverige
Tekster af Line Susan og Lasse 
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Kommunikation.
1 Én og én er tre, og jorden den er flad
Evolution.
1 Danseafslutning marts 2008 H U M Ø R D A N S E R N E V E J L E Skal vi ikke snart i gang med dansen. Lene byder op.
”Religion er opium til folket”
Forskellige fugle arter
Katte lavet af Martin og Daniel
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Rovfugle Rovfugle er kødædere med kraftigt næb og kløer (fangere). Rovfuglene opdeles i grupper: våger, høge, kærhøge, falke, glenter, ørne, fiskeørn og.
Hvad ved du om affald? Fessor kan lære dig mere om, hvad der sker med dit affald på
Gnavere og støttetandede
Ræv.
Vadehavet Biologi.
Evolutionsteorien En teori om, hvordan livet udvikler sig. For at forstå den skal man lære følgende begreber: Fødselsoverskud: Der fødes flere unger end.
Halsbåndmus.
Insektbekæmpelse i kartofler
Agerhøne Kendetegn: Forveksling:
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Affald og genbrug.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Islands- hesten.
Lavet af Sofie Holland Søndergaard og Michela Svartzengren
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En fejl af stor betydning...
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Skadetærskler for bladrandbiller i ærter
for kløversnudebiller
Tamkanin Skrevet af Julie og Stina
Spidssnudet frø skrevet af Johannes
Grundlæggende viden om:
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Kapitel 1, 6 dage: 1. nat – dag 2. vand – hvælvning 3. landjord og planter 4. sol – måne – stjerner 5. dyr 6. mennesker + hviledagen Kapitel 2&3, ikke.
Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Gud er ”Alfa og Omega, begyndelsen og enden.” Åb 21,6 Han har altid været og vil altid være: ”Jeg lever i evighedernes.
Lille Guds barn, hvad skader dig 1 Lille Guds barn! hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt.
SKØJTELØBER LAVET AF: BENDIXEN & WORUP. UDSEENDE Har 6 ben og 4 veludviklede vinger Har 6 ben og 4 veludviklede vinger 8-10 mm stor 8-10 mm stor.
Sandt eller falsk En kanin kan ikke overleve uden gulerødder. Den skal spise gulerødder HVER dag. FALSK En kanin skal have meget forskelligt mad og kan.
Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser.
[Skovfyr] Beskrivelse: Hvor: Almindeligt navn: Skovfyr
Her er hvalen Hvalborg, stoppet ud i vat og avispapir og sprit, den blev født i Irmitz, en kold decembernat lidt nordøst Kransvesit.
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Padder 6.b Lavet af Pelle, Lærke, Clausen & Enan.
SLET DENNE SIDE TIL SIDST SÆT X
Mini konfirmander Skabelsen.
Grundlæggende viden om:
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
[Mælkebøtte] Beskrivelse: Hvor:
Den glade skole på bjerget.
Ryggdýr Ryggdýr er dyr med ryghvirvler
Præsentationens transcript:

Stæren Når stæren synger, er det forår. Stæren er en af de fugle, som vi er mest glade for. Mange mennesker føler, at det er forår, når stæren er kommet. Billede af stær på en græsplæne Findes fx på

Udbredelse Stæren findes i næsten hele Europa og videre mod øst gennem Rusland. Stæren er blevet indført til Nordamerika, Australien og New Zealand. Stæren findes over hele Danmark. Stæren er en af de fugle, som vi har flest af Danmark. Men der er ikke så mange stære nu som før i tiden, fordi der ikke er så mange marker med køer, som græsser. Kort over Danmark Findes fx på Billede af stær Findes fx på

Føde Stæren æder små dyr, bær og frugt. Når det er sommer, æder den især larver som den finder på steder med kort græs. Det er larver fra stankelben og gåsebiller. Stæren kan også lide små vand-salamandere Billede af gåsebille Findes fx på Billede af vandsalamander Findes fx på

Formering Stæren yngler i huller i træer eller i kasser som vi sætter op. Stæren lægger for det meste 5-6 æg. Hannen og hunnen er begge med til at ruge. De voksne fugle ruger på æggene i dage. Når ungerne er kommet ud af æggene, kommer både hannen og hunnen med mad til dem. Ungerne ligger i reden i tre uger. Hvis en hun kommer forbi en anden stærerede med æg, kan hun godt finde på at smide et af æggene ud over kanten. Så lægger hun selv et æg i reden. På den måde får hun flere unger. Billede af stærekasser Findes fx på Billede af stær ved Stærekasse Findes fx på Billede af stæreunger Findes fx på

Fjender Husmåren og spurvehøgen er begge stærens fjender, - fordi de gerne æder stæren hvis de kan fange den. Billede af spurvehøg Findes fx på Billede af husmår Findes fx på

”Sort sol” De mange stære flyver til Holland og England når det bliver efterår. Men de holder pause i marsken, for at æde. Når det bliver aften, samler stærene sig i flokke. Det kan være en million stære, som flyver foran den røde sol. De flyver frem og tilbage over rørskoven. Det ser flot ud, og det er det, som kaldes "sort sol". Til sidst sætter de sig ude i rørskoven. Her synger de højt, til de falder i søvn. Billede af ”sort sol” Findes fx på Billede af ”sort sol” Findes fx på Billede af ”sort sol” Findes fx på Billede af ”sort sol” Findes fx på Billede af ”sort sol” Findes fx på

SLUT Billede af en stær Findes fx på